Cum se activează windows xp

Pentru a profita la maximum de Windows XP, va trebui să o activați folosind cheia de produs Windows XP. Dacă aveți o conexiune la Internet sau un modem dial-up, puteți fi activat cu doar câteva clicuri. De asemenea, puteți apela Microsoft și puteți obține un cod de activare dacă nu aveți acces la Internet. Dacă aveți în mod pozitiv nu puteți activa Windows XP, puteți ocoli mesajul de activare.

Pași

Metoda 1 din 4:
Activarea pe Internet
  1. Imagine denumită conectarea la o conexiune la internet wireless Pasul 15
1. Asigurați-vă că aveți o conexiune la rețea. Cea mai ușoară modalitate de a activa Windows este conectarea la Microsoft direct prin Internet. Microsoft va verifica dacă cheia dvs. de produs este legitimă și va trimite codul de activare înapoi la computer.
  • Dacă nu aveți acces la Internet, Click aici Pentru a activa prin telefon.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 2
    2. Porniți expertul de activare. Puteți începe acest lucru făcând clic pe pictograma Activare din tava de sistem. De asemenea, puteți să faceți clic pe Start → Toate programele → Accesorii → Instrumente de sistem → Activare Windows.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 3
    3. Introduceți cheia de produs dacă nu ați făcut-o deja. Este posibil să vi se solicite să introduceți cheia de produs de 25 de caractere înainte de a putea continua.
  • Dacă nu aveți o cheie de produs, Click aici.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 4
    4. Selectați "Da, hai să activăm Windows pe Internet acum".Windows va încerca mai întâi să se conecteze prin conexiunea de rețea (Ethernet sau Wi-Fi). Dacă nu este detectat niciun adaptor de rețea, acesta va căuta un modem dial-up.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 5
    5. Citiți declarația de confidențialitate și decideți dacă doriți să vă înregistrați. Înregistrarea este opțională, iar acum că Windows XP nu mai este acceptată, nu există nici un punct real. Pentru a sări peste înregistrare, selectați "Nu, nu vreau să mă înregistrez acum - să activez doar ferestrele".
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 6
    6. Așteptați ca Windows să se activeze. Atâta timp cât aveți o conexiune la Internet, expertul se va conecta automat și va activa copia ferestrelor.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 7
    7. Contactați Microsoft, dacă este necesar. Dacă ați utilizat cheia de produs Windows XP pe un alt computer sau instalat hardware nou, este posibil să vi se solicite să contactați Microsoft prin telefon. Acesta este un pas necesar Microsoft pentru a preveni pirateria. Atâta timp cât nu vă încălcați licența, nu trebuie să aveți nici o problemă să obțineți reportul de sprijin pentru a vă activa contul.
  • Veți fi solicitat de Republica Republica de a furniza "ID-ul de instalare", care pot fi găsite pe ecranul Wizard Activare.
  • După furnizarea ID-ului de instalare, Microsoft va verifica și vă va oferi codul pe care trebuie să-l atingeți pentru a activa Windows.
  • Metoda 2 din 4:
    Activarea prin telefon
    1. Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 8
    1. Porniți expertul de activare. Dacă nu aveți internet în bandă largă sau un modem dial-up, puteți activa copia dvs. a Windows XP prin telefon. Puteți începe expertul făcând clic pe pictograma Activare din tava de sistem sau făcând clic pe Start → Toate programele → Accesorii → Instrumente de sistem → Activare Windows.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 9
    2. Introduceți cheia de produs dacă nu ați făcut-o deja. Este posibil să vi se solicite să introduceți cheia de produs de 25 de caractere înainte de a putea continua procesul de activare.
  • Dacă nu aveți o cheie de produs, Click aici.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 10
    3. Alegeți opțiunea telefonului. Selectați "Da, vreau să trimit un reprezentant al serviciului pentru clienți pentru a activa Windows acum."
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 11
    4. Selectați regiunea dvs. Microsoft oferă numere locale pentru majoritatea zonelor sau numerele fără taxe pe care le puteți apela de oriunde. Utilizați meniurile drop-down pentru a selecta numărul care este cel mai bun pentru dvs.
  • 5. Selectați limba la alegere. Engleză este de obicei cea de-a doua limbă oferită, care este numărul 2 pe pad-ul de apelare.
  • 6. Selectați produsul pe care doriți să-l activați. În cazul nostru, dorim să activăm un Windows XP, deci apăsați numărul 1 pe tamponul de apelare.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 14
    7. Apelați Microsoft și furnizați cifra de 54 de cifre "ID-ul de instalare". Utilizați numărul furnizat pentru a contacta Microsoft. Veți fi întrebat de Rep pentru a furniza 54 de cifre "ID-ul de instalare". Acesta este afișat pe același ecran ca și numerele de telefon.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 15
    8. Introduceți codul de 35 cifre pe care repul le oferă. După verificarea ID-ului de instalare, repulsul de susținere vă va oferi un cod de activare. Introduceți acest cod în casetele din partea de jos a ferestrei pentru a termina activarea.
  • Metoda 3 din 4:
    Activarea cu modul de siguranță
    1. Știți când să faceți acest lucru. Uneori, când reinstalați Windows cu hardware non-standard, este posibil să nu puteți accesa Windows pentru a activa. Veți primi un mesaj pe care trebuie să-l activați pentru a continua, dar nu vă puteți conecta la Internet și "ID-ul de instalare" nu este generată. Dacă acest lucru se întâmplă acest lucru, va trebui să utilizați modul de siguranță pentru a vă repara driverele și pentru a activa Windows.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 17
    2. Boot în modul sigur. Va trebui să remediați problemele cu driverele dispozitivului. Acest lucru vă va permite să obțineți o conexiune la Internet sau să generați un ID de instalare, astfel încât să puteți activa prin telefon.
  • Reporniți computerul și grevă rapid F8 Pe măsură ce se aprinde. Acest lucru va deschide meniul Opțiuni de încărcare avansate. Selectați "Modul de siguranță" Din lista opțiunilor.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 18
    3. Descărcați driverele necesare pe un alt computer. Va trebui probabil să descărcați driverele pe un alt computer. Modul Windows XP Safe dezactivează instalarea programului, deci veți avea nevoie de fișierele de drivere reale, nu un instalator.
  • Determină piesa de hardware care nu funcționează. Apăsați ⊞ câștiga+R și tip Devmgmt.MSc. Acest lucru va încărca managerul dispozitivului. Căutați elemente care au o "!" sau "?" pictograma. Acestea sunt bucățile de hardware care necesită drivere.
  • Vizitați site-ul de asistență al producătorului pe un alt computer. Dacă utilizați un laptop sau un desktop pre-construit, ar trebui să puteți găsi toate driverele de care aveți nevoie într-un singur loc. Dacă utilizați un computer personalizat, va trebui să găsiți producătorul de hardware specific, care nu funcționează.
  • Descărcați fișierele INF pentru bucata de hardware. Deoarece nu puteți utiliza un instalator, veți avea nevoie de fișierele de driver reale. Acestea vin în format INF. Transferați aceste fișiere de pe computerul de lucru la cel care nu funcționează prin USB sau pe disc.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 19
    4. Instalați driverul. Faceți clic dreapta pe piesa de hardware non-de lucru din Managerul dispozitivului și selectați "Actualizați driver-ul". Răsfoiți computerul pentru fișierul INF pe care l-ați descărcat și încărcați-l. Veți fi solicitat să reporniți computerul.
  • Pentru instrucțiuni mai detaliate privind urmărirea și instalarea driverelor, Click aici.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 20
    5. Încercați să activați așa cum ați fi în mod normal. Acum ar trebui să puteți acum să porniți în Windows și să activați pe Internet sau să obțineți un ID de instalare și să activați la telefon. Consultați cele două metode de mai sus pentru instrucțiuni privind activarea online sau a telefonului.
  • Metoda 4 din 4:
    Dezactivarea activării
    1. Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 21
    1. Luați în considerare actualizarea la o versiune mai nouă a Windows. Windows XP nu mai este acceptată de Microsoft și este foarte recomandată să treceți la o versiune mai recentă a Windows. Acest lucru vă va asigura că aveți acces la cele mai recente patch-uri de securitate. Windows XP nu va mai fi mai multe actualizări.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 22
    2. Luați în considerare achiziționarea unei chei valide. Dacă nu doriți să faceți upgrade la o versiune mai nouă de Windows, este posibil să doriți să luați în considerare achiziționarea unei chei valide. Există mulți reselleri cheie disponibili online. Dacă ați achiziționat Windows XP în trecut, dar nu vă puteți găsi cheia, Microsoft poate fi capabilă să o predea pentru dvs. dacă contactați asistența clienților.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 23
    3. Contactați Microsoft dacă aveți o cheie reală care nu va funcționa. Dacă aveți o cheie Windows XP care nu va funcționa, contactați Microsoft înainte de a ocoli activarea. Există o șansă bună ca reprezentantul de susținere să poată obține cheia de lucru și computerul dvs. activat.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 24
    4. presa . ⊞ câștiga+R și tip Regedit. Acest lucru va deschide editorul de registry, care vă va permite să ocoliți activarea Windows XP. Acest lucru este recomandat numai ca o opțiune de ultimă instanță. Nu veți putea utiliza Windows Update dacă copia dvs. de Windows nu este activată.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 25
    5. Navigați la dosarul corect. Utilizați copacul din partea stângă a editorului de registry pentru a fi deschise HKEY_LOCAL_MACHINE → Software → Microsoft → Windows NT → CurrentVersion (sau "Versiune curentă") → WPAEVENTS.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 26
    6. Faceți dublu clic pe "Oobetimer" intrare. Aceasta va deschide o fereastră nouă.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 27
    7. Schimba "Valoare date". Ștergeți ce este în prezent în casetă și introduceți FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD. Faceți clic pe OK pentru a salva modificările.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 28
    8. Faceți clic dreapta pe WPAEVENTS dosar și selectați "Permisiuni". Selectează "SISTEM" grup din lista din cadrul superior.
  • Imagine intitulată Activează Windows XP Pasul 29
    9. Verifică "Deny" caseta pentru "Control total" intrare. Faceți clic pe OK pentru a salva modificările.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar