Cum să găsiți specificații despre placa video

Aveți probleme cu aminte de placa video pe care ați cumpărat-o acum câțiva ani și prea leneș pentru a vă deschide cazul? Sunteți curiosi specificații pentru a căuta atunci când achiziționați o nouă placă video pentru computerul dvs. desktop? Ei bine, este extrem de simplu să găsiți specificațiile cardului dvs. video din ecranul principal al computerelor desktop. Notă: Acest lucru este utilizat pentru Windows XP, Windows Vista (Home, Afaceri, 32/64-Bit, Premium), precum și Windows 7.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți specificațiile cardului video Pasul 1
1. În timp ce pe ecranul dvs. desktop, pe bara de activități de jos, faceți clic pe stânga "start" butonul sau pictograma Windows. Acest lucru va pop-up un meniu cu multe caracteristici.
  • Imagine intitulată Găsiți specificațiile cardului video Pasul 2
    2. Căutați butonul etichetat "Alerga" care pot fi găsite în mod obișnuit sub "Căutare" butonul sau bara. Dacă butonul nu este disponibil, puteți scrie "Alerga" În bara de căutare și va veni cu programul. Faceți clic stânga pe butonul "Rulați" pentru a începe programul.
  • Imagine intitulată Găsiți specificațiile cardului video Pasul 3
    3. Odată ce ați făcut clic pe Run, va apărea o cutie albă cu cutie mică în partea stângă jos a ecranului cu un bara de căutare.
  • Imagine intitulată Găsiți specificațiile cardului video Pasul 4
    4. Tip "DXDIAG" Fără ghilimele în bar și apăsați tasta "Enter" de pe tastatură sau faceți clic pe OK.
  • Imagine intitulată Găsiți specificațiile cardului video Pasul 5
    5. După apăsarea "Enter", pe ecran va apărea o casetă DirectX Diagnostic Tools - acest ecran va avea multe file pe ea.
  • Imagine intitulată Găsiți specificațiile cardului video Pasul 6
    6. Faceți clic pe fila etichetă "Afișaj". Aceasta va schimba filele pentru a afișa că vă va arăta toate componentele afișate ale computerului.
  • Imagine intitulată Găsiți specificațiile cardului video Pasul 7
    7. În timp ce se uită sub fila etichetat "Display", va fi o secțiune etichetată "Dispozitiv", care vă va spune toate specificațiile dvs. grafică, precum și ce drivere sunt instalate în prezent pentru acea placă grafică.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Există multe programe care pot fi găsite și pe Google.com care vă va spune ce placă video pe care o aveți în computerul dvs.

    Avertizări

    Manipularea cu orice setări din ecranul DXDIAG poate cauza modificări ale computerului.
  • Dacă nu găsiți specificațiile plăcii video prin acest proces, vă rugăm să căutați ajutor de la producătorul dvs. de computere sau Google.COM.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar