Cum de a diagnostica problemele telefonului fix

Dacă linia dvs. de teren nu funcționează, atunci trebuie să diagnosticați problema cât mai curând posibil. Trebuie să înțelegeți dacă unul sau mai multe telefoane nu funcționează și căutați prin orice dispozitiv conectat la linia telefonică, de la robotul telefonic la fax, pentru a vedea unde se află cu adevărat problema.

Pași

Metoda 1 din 3:
Testarea unui singur telefon fără ton de apel
  1. Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 1
1. Deconectați telefonul care nu funcționează. Deconectați fizic telefonul și cablul de pe perete.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 2
    2. Găsiți un telefon în casă care funcționează. Du-te la unul dintre celelalte telefoane și verificați dacă are un ton de apel. Dacă niciuna dintre telefoanele din casa dvs. nu are un ton de apel, consultați secțiunea următoare.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 3
    3. Deconectați telefonul și cablul de lucru. Scoateți telefonul de lucru și cablul de la mufa.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 4
    4. Conectați telefonul care nu a funcționat. Conectați telefonul care nu lucra în aceeași mufa pe care telefonul de lucru îl utilizează. Utilizați același cablu pe care telefonul nu-l este utilizat.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 5
    5. Verificați pentru un ton de apel. Dacă telefonul are un ton de apel după ce a fost conectat, atunci mufa de perete originală este vinovatul. Dacă telefonul încă nu are un ton de apel, atunci telefonul în sine este probabil spart sau cablul nu funcționează.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 6
    6. Încercați un alt cablu de telefon. Înainte de a scrie de pe telefon, încercați cablul de lucru de la telefon care a avut un ton de apel. Dacă acest lucru primește telefonul original de lucru, atunci problema a fost un cordon defect, care poate fi ușor înlocuit. Dacă acest lucru nu funcționează, atunci veți avea nevoie de un telefon nou.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 7
    7. Luați în considerare repararea cricului de perete. Dacă telefonul funcționează pe cealaltă mufa, atunci mufa de telefon original este probabil defectă. Majoritatea transportatorilor nu vor plăti pentru a repara acest lucru, ceea ce înseamnă că aveți nevoie să o rezolvați sau să plătiți pentru un tehnician să vină și să verifice cablajul.
  • Vedea Instalați o mufă de telefonie rezidențială Pentru un ghid cuprinzător privind înlocuirea și reluarea unui jack de telefon.
  • Metoda 2 din 3:
    Diagnosticarea sunetului de apel pe orice telefon
    1. Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 8
    1. Evitați orice depanare în timpul unei furtuni de trăsnet. Dacă pierdeți un ton de apel în timpul unei furtuni, nu utilizați niciunul dintre telefoanele dvs. O lovitură de fulgere în timp ce țineți un telefon ar putea fi fatală. Dacă serviciul dvs. iese din cauza unei furtuni, va trebui să așteptați ca transportatorul să repare liniile care au coborât.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 9
    2. Verificați fiecare telefon din casa dvs. Dacă niciuna dintre telefoanele din casa dvs. nu are un ton de apel, transportatorul poate fi necesar să vă remedieze serviciul. Dacă unele telefoane au un ton de apel, dar alții nu, cablajul din casa dvs. poate fi defect și de a fi nevoie de service. Acest lucru nu este acoperit de majoritatea purtătorilor, deci va trebui să o faceți sau să angajați un tehnician.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 10
    3. Asigurați-vă că toate telefoanele dvs. sunt pe cârlig. Dacă una dintre telefoanele dvs. a fost lăsată de pe cârlig prea mult timp, linia dvs. poate fi blocată. Verificați toate telefoanele dvs. și dacă găsiți unul care este în afara cârligului, este posibil să fie necesar să așteptați câteva minute înainte ca linia dvs. să fie deblocată din nou.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 11
    4. Deconectați fiecare telefon din casa dvs. câte unul la un moment dat. De fiecare dată când deconectați un telefon, așteptați 30 de secunde și verificați un ton de apel pe un alt telefon din casă. Dacă auziți un ton de apel, atunci ultimul telefon sau dispozitiv pe care l-ați deconectat a provocat problema. Dacă nu auziți un ton de apel, reconectați telefonul sau dispozitivul și treceți la următoarea.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 12
    5. Găsiți NID (dispozitiv de interfață de rețea). Aceasta este o cutie care a fost instalată de compania de telefonie atunci când serviciul a fost instalat pentru prima dată în casă. NID poate fi localizat în afara locului în care cablurile intră în casă sau pot fi amplasate în interiorul casei într-o zonă de utilitate.
  • Nidele în aer liber sunt de obicei amplasate în apropierea contorului de putere sau la locația că cablurile de pe stradă vin în casa dvs. Este de obicei o cutie gri, dar poate fi pictată la fel ca și casa.
  • NID-urile interioare sunt găsite mai des în apartamente și condos, de obicei în bucătărie. Arată ca un jack mai mare și mai complex de telefon.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 13
    6. Deschideți un NID folosind "Accesul clientului" zăvor. Este posibil să aveți nevoie de o șurubelniță plat pentru ao deschide.
  • NID-urile interioare nu trebuie deschise pentru a accesa mufa de testare.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 14
    7. Scoateți cablul conectat la mufa de testare. Acest cric este de obicei etichetat ca "Testați Jack," Deși poate fi neetichetat. Cele mai multe NID au doar o mufă în zona de acces clienți. În nodurile în aer liber, puteți găsi, de obicei, în colțul din stânga sus al casetei după deschiderea acesteia. În nivelele interioare, mufa de testare este de obicei localizată de-a lungul marginii de jos. Scoateți cablul care este conectat în prezent.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 15
    8. Conectați un telefon de lucru și cablul telefonic la mufa de testare. Conectați un telefon și un cablu pe care îl cunoașteți la mufa de testare. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți un telefon de lucru, cereți să împrumutați unul de la un vecin.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 16
    9. Ascultați un ton de apel. După conectarea telefonului la mufa de testare, ridicați receptorul și ascultați un ton de apel.
  • daca tu poate sa auzi un ton de apel, atunci ceva este în neregulă cu cablajul casei tale.
  • daca tu nu poate Ascultați un ton de apel, va trebui să contactați transportatorul dvs. și să solicitați o vizită tehniciană, deoarece ceva este în neregulă cu echipamentul sau cablajul lor.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 17
    10. Înlocuiți cablul în mufa de testare după testare. Asigurați-vă că înlocuiți cablul conectat la mufa de testare după ce ați terminat testul sau nu veți primi serviciul nicăieri în casa dvs.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 18
    11. Luați în considerare încercarea de a vă repara cablarea. Purtătorii de obicei nu acoperă reparațiile cablajului din interiorul casei dvs. Dacă vă simțiți încrezători, puteți încerca să reparați cablajul. Aceasta este o întreprindere mare pentru mulți oameni, dar vă poate salva de la a fi de a angaja un tehnician care va veni și de a vă relua casa. Va trebui să verificați conexiunea de la NID la cablajul care duce la toate cricurile, precum și la cricurile în sine.
  • O mufă defectuoasă poate provoca defectarea celorlalți din casă.
  • Vedea Instalați o mufă de telefonie rezidențială Pentru instrucțiuni privind repararea și înlocuirea mufelor telefonului în casa dvs.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 19
    12. Contactați transportatorul dacă nu puteți obține un ton de apel la NID. Dacă nu puteți obține un ton de apel în timpul conectării la mufa de testare, va trebui să obțineți un tehnician de la transportatorul dvs. pentru a repara linia. Acest lucru ar trebui să fie acoperit în planul dvs. de telefon, deși este posibil să trebuiască să așteptați un timp până când cineva apare.
  • Dacă nu aveți o modalitate de a contacta transportatorul, deoarece linia telefonică este în jos și nu aveți un telefon mobil, va trebui să împrumutați un telefon al vecinului sau să utilizați un telefon public.
  • Metoda 3 din 3:
    Depanarea statică a liniei
    1. Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 20
    1. Deconectați echipamentul telefonic unul câte unul în timp ce ascultați telefonul. Primul lucru de făcut atunci când depanarea static este de a deconecta metodic fiecare echipament conectat la linia telefonică. Acestea includ alte telefoane, roboth-uri, modemuri DSL, mașini de fax, computere conectate prin dial-up și sisteme de alarmă.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 21
    2. Ascultați ca staticul să plece. De fiecare dată când deconectați o bucată de echipament, ascultați pentru static pe linie. Dacă starea statică se oprește, atunci ultima piesă pe care ați deconectat-o ​​probabil că provoacă interferența.
  • Încercați să conectați piesa de echipament ofensator într-o mufă diferită, dacă este posibil.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 22
    3. Testați mufa ofensator prin conectarea la un alt telefon sau dispozitiv. Este posibil ca Jack în sine să provoace interferența și nu dispozitivul care a fost conectat. Dacă returnează static după conectarea unui alt telefon sau dispozitiv, va trebui să înlocuiți mufa. Vedea Instalați o mufă de telefonie rezidențială pentru instrucțiuni.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 23
    4. Încercați să schimbați canalele pe telefoanele fără fir. Dacă vă confruntați cu interferențe statice sau de altă natură pe telefonul fără fir, pot exista prea multe semnale pe frecvență. Căutați un buton de canal de pe telefon sau pe stația de bază. Schimbați canalele până când găsiți o interferență clară.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea problemelor telefonice fixe Pasul 24
    5. Mutați sau dezactivați echipamentul de interferență. Anumite electronice împiedică frecvența utilizată de telefoanele fără fir și deplasarea sau oprirea acestui echipament vă poate ajuta semnalul.
  • Încercați să păstrați telefoanele fără fir din bucătărie, deoarece cuptoarele cu microunde vor perturba adesea semnalul.
  • Acasă Networks wireless care rulează pe 802.11b / g funcționează pe aceeași frecvență ca și telefonul fără fir (2.4Ghz. Este posibil să fie necesar să faceți upgrade routerul la unul care acceptă Wireless 5GHz. Vedea Alegeți un router wireless pentru mai multe informatii.
  • Monitoarele pentru copii, dispozitivele Bluetooth și alte telefoane fără fir pot provoca interferențe.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dispozitiv de interfață de rețea (NID), De asemenea, denumit Interfața abonatului / rețea (SNI) sau Punctul de demarcație (DeMarc), este caseta, adesea gri și, de obicei, în afara structurii, unde pornesc firele companiei de telefonie, este instalat protectorul de fulgere, iar cablajul dvs. de telefon se termină.(Adevărat Tradiția companiei de telefonie, termenii "Nid" și "SNI" sunt acronime pronunțate - sunt de obicei vorbite ca "Nid" și "Sny" Decat "n.I.D." sau "S.n.I.") O caracteristică importantă a NID este o mufă de testare cu un scurt cablu de telefon.Deconectarea acestui cablu deconectează toate cablurile dvs. interne din rețeaua companiei de telefonie, permițându-vă să conectați a "cunoscut-bun" Telefonul în NID pentru a verifica dacă serviciul lucrează până la casa sau afacerea dvs.Dacă este, dvs "serviciu" este bine, dar cablajul sau un dispozitiv din interior cauzează problema.(Vedea Linia de blocare, de mai jos.)
  • Companiile de telefonie oferă adesea o "Întreținerea cablajului" plan.Acest plan acoperă reparațiile la cablaj care îndeplinește standardele lor, dar a devenit defectă.Mai important, acest plan vă împiedică să plătiți "Dispecerat nonproductiv" taxe dacă tehnicianul constată că problema este în interiorul casei tale.Sau, pentru a fi mai precis, dacă tehnicianul nu găsește niciun necaz în afara casei tale (i.E., Tonul de apel este bun până la interfața dvs. de rețea).Acest lucru este în esență bani de extorcare, dar este mai bine plătit decât nu plătit: plătiți compania de telefonie pentru a închide, fi frumos și vă ajută când aveți probleme.Răsplata ta nu este îndreptată cu degetul.
  • Linia de blocare vă puteți deplasa când depanarea.Când linia telefonică este lăsată de pe cârlig pentru mai mult de câteva minute, comutatorul de birou de telefonie centrală plasează automat linia dvs "Lockout."Acest lucru vă împiedică linia dvs. să consume resurse care ar putea duce la negocieri ale serviciului altor clienți.Multe defecțiuni din cablajul sau echipamentul dvs. telefonic vor determina echipamentul central de birou acționează ca și cum Telefonul dvs. este de fapt de pe cârlig.Când se întâmplă acest lucru, linia dvs. intră în blocare.Implicația de depanare este că linia dvs. nu poate fi clarificată timp de câteva secunde după găsiți și eliminați cauza problemei.
  • Dacă un telefon nu mai funcționează după o furtună, este posibil ca fulgerul să atingă linia telefonică și a provocat o creștere a tensiunii care a deteriorat telefonul.Lovitura reală ar fi putut să apară la câțiva kilometri distanță și a călătorit pe linia la telefon.
  • Acasă și cabluri de telefonie de afaceri mici este de obicei instalat folosind una dintre aceste topologii:

  • Star sau Home Run - fiecare Jack are un fir care se întoarce la NID.
  • Lanțul de lanțuri de la NID merg de la o priză, la alta, la următoarea.(Acest lucru poate fi, de asemenea, numit a "inel" topologie, cu excepția faptului că nu este un adevărat inel, deoarece ultima priză nu se învârte în jurul valorii și apoi se întoarce la NID.)
  • Combinația celor doi - puteți găsi un stimulent care suferă de un punct de-a lungul unui lanț Daisy sau că unele puncte de vânzare au o locuință care se întoarce la NID, în timp ce altele fac parte dintr-un lanț de margaretă
  • Dacă un telefon nu se va forma, asigurați-vă că nu există un comutator de ton / puls într-o poziție incorectă (cum ar fi la jumătatea distanței dintre cele două poziții).Rețineți că apelarea pulsului nu va funcționa dacă utilizați unele servicii VoIP și apelarea tonului nu va funcționa pe unele linii telefonice (deși acest lucru nu mai este un eveniment comun în Statele Unite).
  • Dacă credeți că telefonul însuși este spart, întrebați un prieten dacă îl puteți aduce și încercați la casa lor.
  • Asigurați-vă că volumul soneriei de pe telefon în sine este pornit și în sus.
  • Avertizări

    Lucrul la cablajul telefonic în timpul unei furtuni de trăsnet poate fi fatal.Firele telefonice ies în afara.Fie că sunt deasupra solului sau subteran, ei sunt încă vulnerabili la fulgere.Compania de telefonie adaugă dispozitive de protecție împotriva fulgerului, dar scopul principal al acestor dispozitive este de a-și proteja rețeaua de lovituri de fulgere indirect (unde fulgerul greve aproape dar nu a lovit de fapt liniile.O lovitură directă poate începe incendiile, transformați telefonul sau neagră de ieșire și, eventual, vă ucideți dacă țineți telefonul sau lucrați la fire.Dacă trebuie să vorbiți la telefon în timpul unei furtuni de fulgere, ar trebui să utilizați un telefon fără fir sau un difuzor - telefoanele cu hardwired pot aduce fulgerul din afară până la ureche.
  • Termenul de slang al industriei pentru tensiunea de apel este "Jingle suc."Va trebui doar să atingeți firele sau părțile interne ale unui telefon de apel o singura data Pentru a înțelege acest lucru.Puteți primi un șoc foarte enervant, de obicei, de obicei, în timp ce lucrați la cablajul telefonic, mai ales dacă telefonul sună sau se formează (în cazul unui telefon rotativ / puls) în timp ce atingeți firele.Șocul va fi exacerbat dacă stați pe o suprafață neizolată sau umedă, dacă atingeți ambele fire în același timp sau dacă se întâmplă o altă parte a corpului dvs. să atingeți un obiect metalic împământat - o astfel de țeavă, conductă , îngheț adânc, etc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar