Cum se schimbă icoanele mac os x

Pe Mac OS X, puteți schimba pictograma pentru aproape orice fișier de pe computer. În cele mai multe cazuri, este la fel de simplu ca și copierea imaginii în fereastra dreaptă. Dacă doriți să modificați anumite icoane speciale, cum ar fi Finder, va trebui să luați puțin mai adânc în sistemul Apple.

Pași

Partea 1 din 3:
Copierea unei imagini
  1. Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 1
1. Copiați o imagine dintr-un alt fișier. Dacă vă place aspectul unei alte pictograme de fișier, navigați la acel fișier. Țineți apăsat Control și faceți clic pe numele fișierului, apoi selectați Obțineți informații. O fereastră nouă ar trebui deschisă, cu pictograma fișier din partea stângă sus. Faceți clic pe acea pictogramă (ar trebui să obțineți un punct culminant albastru), apoi selectați Editare → Copiere din meniul de sus.
  • Odată ce aveți o imagine copiată, săriți înainte să o utilizați ca o pictogramă.
  • Imagine intitulată Schimbare Mac OS X Icoane Pasul 2
    2. Copiați o imagine salvată. Găsiți un fișier imagine pe care doriți să îl utilizați ca o pictogramă și deschideți-o. Utilizați meniul de sus pentru a selecta Editare → Selectați toate, apoi Editați → Copiere. Dacă doriți doar să utilizați o parte a imaginii, țineți apăsată butonul mouse-ului și trageți pentru a face o cutie în jurul acelei secțiuni, apoi utilizați comanda de copiere. Acum o puteți folosi ca o pictogramă.
  • Imagine intitulată Schimbare Mac OS X Icoane Pasul 3
    3. Luați o captură de ecran. Aduceți imaginea și apăsați în același timp următoarele taste: ⌘ comanda + Control + ⇧ Shift + 4. Cursorul dvs. ar trebui să se transforme într-o cruce. Țineți apăsat butonul mouse-ului și trageți pentru a selecta o zonă a ecranului la screenshot. Această imagine va fi acum salvată în clipboard (copiat).Săriți în jos pentru a afla cum să o utilizați ca o imagine de pictogramă.
  • Dacă doriți, de asemenea, să salvați o copie pe desktop, utilizați aceeași combinație de taste fără "Control."
  • 4. Căutați mai multe icoane. Dacă doriți să modificați o pictogramă, dar nu sunteți sigur ce să o înlocuiți, căutați colecții de pictograme online. Mac OS X utilizează imagini pătrate în format ICNS, dar puteți copia imaginile cu imagini în cele mai frecvente formate de imagine.
  • Imagine intitulată Schimbare Mac OS X Icoane Pasul 4
    Partea 2 din 3:
    Folosind imaginea ca o pictogramă
    1. Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 5
    1. Găsiți pictograma pe care doriți să o schimbați. Accesați dosarul care conține fișierul pe care doriți să-l modificați. Dacă doriți să schimbați o pictogramă pe docul dvs, Control-Faceți clic și selectați Opțiuni → Afișați în Finder.
    • Puteți schimba pictograma cele mai multe foldere, aplicații și documente.
    • Anumite icoane speciale nu pot fi modificate în acest fel, inclusiv pictogramele de căutare și de gunoi. Le puteți schimba cu metoda folderului de sistem sau prin utilizarea software-ului descărcabil, cum ar fi LiteICon (sau Candybar pentru versiunile OS X mai vechi).
  • Imagine intitulată Schimbare Mac OS X Icoane Pasul 6
    2. Deschideți fereastra de informații pentru acel fișier. Selectați fișierul făcând clic pe numele sau imaginea. Control-Faceți clic pe fișier și selectați Obțineți informații din meniul derulant. O nouă fereastră ar trebui să se deschidă cu informații despre acel fișier.
  • De asemenea, puteți deschide această fereastră cu comanda Hotkey ⌘+I, sau fișierul → Obțineți opțiunea Info în meniul de sus.
  • Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 7
    3. Selectați imaginea din stânga sus. Pictograma fișierului este în colțul din stânga sus al acestei ferestre. Faceți clic pe acesta pentru ao selecta și ar trebui să îl vedeți evidențiat în albastru.
  • Imagine intitulată Schimbare Mac OS X Icoane Pasul 8
    4. Lipiți imaginea copiată. Lipiți imaginea pe care ați copiat-o cu comanda tastei ⌘ + V, sau comanda editare → lipiți din meniul de sus. Aceasta ar trebui să schimbe pictograma fișierului în imaginea pe care ați copiat-o mai devreme.
  • Aceasta va schimba numai pictograma pentru acel fișier specific, nu pentru toate fișierele de tip.
  • Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 9
    5. Depanare. Dacă o fereastră apare pentru a solicita o parolă, încercați să modificați un fișier pe care nu aveți acces complet la. Aceste fișiere pot avea numai icoanele lor modificate dacă introduceți o parolă de administrator sau dacă vă conectați la un cont cu acces.
  • Dacă credeți că contul dvs. ar trebui să aibă acces, extindeți "Partajarea și permisiunile" Secțiunea din partea de jos a ferestrei Get Info. Modificați setarea permisiunii de nume ale contului dvs "Citeste, scrie."
  • Dacă acest lucru nu funcționează, încercați copierea în a doua oară sau reporniți computerul.
  • Partea 3 din 3:
    Utilizarea dosarului Icoane de sistem
    1. Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 10
    1. Cunosc riscurile. Această metodă vă arată cum să accesați dosarul în care sunt stocate toate pictogramele de sistem. Acest lucru vă permite să schimbați pictogramele pentru elemente speciale, cum ar fi Finder și Coșul de gunoi sau pentru a modifica pictogramele implicite pentru un întreg tip de fișier. Suprascrieți icoane importante sau făcând o greșeală aici poate face computerul foarte confuz de utilizat.
  • Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 11
    2. Conectați-vă la un cont de administrator. Numai un cont de administrator poate accesa acest dosar.
  • Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 12
    3. Deschideți fereastra Go to Folder. Faceți clic pe pictograma Finder din docul dvs., apoi utilizați comanda ⌘ + ⇧ Shift + G Comandă (sau Go → Accesați folderul din meniul de sus.
  • Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 13
    4. Introduceți adresa dosarului pictogramelor de sistem. Copiați-o paste următorul text în fereastra care a apărut:
  • / Sistem / Biblioteca / CoreServices / Coretypes.Bundle / Conținut / Resurse /
  • Imagine intitulată Schimbarea icoanelor Mac OS X Pasul 14
    5. Explorați pictogramele. Înlocuirea unei pictograme cu un nou .Fișierul ICNS cu același nume va schimba aproape fiecare instanță a acelei pictograme de pe computer. Efectuarea modificărilor nu este recomandată dacă nu faceți mai întâi copii ale fișierului. Salvați copiile într-un dosar ușor de găsit. Pentru a anula modificările, returnați copia în folderul de pictograme de sistem cu numele exact pe care l-a avut înainte.
  • Alternativ, puteți Faceți o copie de siguranță a computerului și restaurați-o dacă faceți o greșeală.
  • Dacă doriți să vă creați propriile pictograme de fișiere, Creați o imagine PNG transparentă. Imaginea ar trebui să fie pătrată și, în mod ideal, 1024 x 1024 pixeli. Odată ce aveți imaginea, puteți utiliza programe online pentru ao converti la .Formatul ICN.
  • sfaturi

    Pentru a schimba pictograma utilizatorului, deschideți preferințele sistemului și selectați Utilizatori și grupuri. Faceți clic pe pictograma curentă a utilizatorului și selectați noua dvs. alegere din meniul care apare. Pentru a adăuga o imagine personalizată, copiați-o, selectați aceeași pictogramă a utilizatorului și selectați Paste.
  • Pentru a restabili pictograma implicită, selectați pictograma fișier din fereastra Get Info și utilizați comanda Editare → Cut.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar