Cum să ștergeți istoricul url-ului internet explorer prin editarea registrului

Registrul Windows este o bază de date mare cu toate setările și opțiunile de configurare din sistemul de operare Windows. Stochează informații despre modelele de utilizare a computerului. Un tip de informații Magazinele de registry este o listă de adrese URL populare pe care le-ați vizitat pe Internet Explorer. Registrul stochează aceste informații pentru a face sugestii mai bune atunci când începeți să introduceți începutul unei adrese în bara de adrese IE. Cu toate acestea, dacă doriți să ștergeți registrul anumitor sau al tuturor adreselor URL stocate, puteți face acest lucru folosind un instrument încorporat numit Regedit.

Pași

Metoda 1 din 2:
Copierea de rezervă a registrului
  1. Imagine intitulată Clear Internet Explorer
1. Conectați-vă ca administrator. Dacă sunteți utilizatorul principal al computerului, sunteți probabil deja conectat (ă) ca administrator. Dacă nu sunteți utilizatorul principal și trebuie să faceți un cont de administrator, citiți articolul nostru despre subiectul pentru Windows 7 & Vista și Windows 8
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    2. Deschis regedit. Open Up Regedit - Windows `Built-In Total Registry Editor - prin apăsarea tastei Windows, tastând "Regedit," Apoi apăsați pe ↵ Introduceți. Vi se va întreba dacă doriți sau nu să permiteți următorul program să facă modificări la computer. Clic "da."
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    3. Faceți clic pe File. Faceți clic pe fila Fișier din colțul din stânga sus al ferestrei editorului de registry pentru a dezvălui un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    4. Selectați Export. Copierea de rezervă a registrului înseamnă în mod esențial că exportați o copie a tuturor lucrurilor în registru într-o locație de pe computer. Acest lucru este important deoarece, dacă faceți o greșeală la editarea registrului, puteți provoca probleme grave. Veți dori un back-up în cazul în care vă încurcați ceva.
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    5. Salvați copia. Selectați o locație de pe computer pentru a salva copia registrului la. Încercați să faceți loc undeva sigură. Nu salvați-o pe o unitate flash sau la un alt hard disk extern.
  • Metoda 2 din 2:
    Ștergerea registrului
    1. Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    1. Deschis Run. Apăsați tasta Windows, tastați "alerga," Apoi apăsați ↵ Introduceți. Instrumentul de rulare Windows vă permite să deschideți rapid programe care nu sunt la fel de ușor de găsit pe computer, cum ar fi Regedit.
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    2. Deschis regedit. Tip "Regedit" în caseta de intrare a instrumentului Run. Apoi, apăsați ↵ Introduceți. Vi se va întreba dacă doriți sau nu să permiteți următorul program să facă modificări la computer. Clic "da."
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    3. Faceți dublu clic pe hkey_current_user. În partea stângă a ferestrei editorului de registry, ar trebui să vedeți o listă de foldere care încep cu "Hkey." Dublu clic pe folderul HKEY_CURRENT_USER va deschide conținutul său, cunoscut în registru ca copac.
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    4. Faceți dublu clic pe dosarul software. În folderul HKEY_CURRENT_USER, ar trebui să vedeți un dosar cu denumit "Software." Faceți dublu clic pe acest dosar pentru a-și dezvălui copacul.
  • Dacă aveți probleme cu găsirea acestui dosar, încercați să faceți clic pe tasta "S" pentru a trece prin toate elementele din dosar care începe cu litera "S". Continuați să faceți clic pe până când vedeți dosarul software.
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    5. Faceți dublu clic pe folderul Microsoft. În dosarul software, ar trebui să vedeți un dosar cu denumit "Microsoft." Faceți dublu clic pe acest dosar pentru a-și dezvălui copacul.
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    6. Faceți dublu clic pe dosarul Internet Explorer. În dosarul Microsoft, ar trebui să vedeți un dosar intitulat "Internet Explorer." Faceți dublu clic pe acest dosar pentru a-și dezvălui copacul.
  • Din nou, dacă aveți probleme cu găsirea acestui dosar, încercați să faceți clic pe tasta "i" pentru a trece prin toate elementele din dosar care începe cu litera "i". Continuați să faceți clic pe până când vedeți dosarul Internet Explorer.
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    7. Faceți clic pe folderul Typedurls. În dosarul Internet Explorer, ar trebui să vedeți un dosar cu titlu Typedurls. Faceți clic pe acest dosar pentru a afișa o listă de adrese URL pe care o vizitați cel mai frecvent. Aceasta este lista pe care Internet Explorer atrage pentru a face sugestii complete de ori de câte ori începeți să introduceți o adresă URL în bara de adrese.
  • Dacă vedeți câteva site-uri pe care nu le-ați vizitat niciodată, registrul dvs. poate fi editat de malware. Malware va edita această listă pentru a vă îndruma pe site-urile pe care nu le-ați vizita în mod normal. Dacă sunteți preocupat de faptul că calculatorul dvs. poate fi afectat de malware, citiți articolul nostru despre Cum să scapi de malware.
  • Imagine intitulată Clear Internet Explorer
    8. Ștergeți intrările. Puteți șterge fie URL-uri individuale sau grupuri de adrese URL. După ștergerea unei adrese URL, Internet Explorer nu va mai arăta această adresă URL în istoria dvs. și nu va mai sugera site-ul web. Puteți șterge fiecare intrare, cu excepția celei de-a doua intrare. Aceasta este intrarea substituentului și nu deține nici o adresă URL reală.
  • Intrări individuale: Faceți clic dreapta pe intrarea adresei URL sub "Nume" Antet, Click "Șterge" Din meniul derulant. În caseta de dialog pop-up care vă avertizează despre ștergerea oricărui registru, faceți clic pe "da."
  • Intrări multiple: Faceți clic și trageți peste mai multe intrări în "Nume" coloană. Faceți clic dreapta pe oricare dintre intrările selectate, faceți clic pe "Șterge" Din meniul derulant, apoi faceți clic pe "da" În caseta de dialog.
  • sfaturi

    Avertizări

    Întotdeauna întoarceți-vă registrul, inainte de Efectuarea oricăror modificări.
  • Nu ștergeți nimic în registrul dvs. fără să știți ce faceți.Puteți provoca probleme serioase care vă cere să reinstalați sistemul de operare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar