Cum să obțineți coroane în wizard101

Coroanele sunt o monedă folosită în Wizard101 în afară de moneda principală a monedelor. Ele pot fi folosite pentru a achiziționa obiecte de îmbrăcăminte rare, deblochează lumi fără a cumpăra calitatea de membru și mult mai mult.

Pași

Metoda 1 din 4:
Achiziționarea coroanelor
  1. Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 1
1. Du-te la Wizard101.COM. Se poate deschide automat când ieșiți din aplicația Wizard101. Alternativ, puteți intra în joc și selectați o opțiune "Crowns" care vă va redirecționa pe site-ul web.
  • Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 2
    2. Completați numele de utilizator și parola pentru a vă conecta pe site-ul web. În partea stângă va fi o coloană cu numele dvs. de utilizator ca la subpoziția. Sub numele de utilizator va fi un număr de opțiuni, faceți clic pe opțiunea "Cumpărați coroane".
  • Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 3
    3. Selectați cantitatea de coroane pe care doriți să o cumpărați făcând clic pe ele. Aveți grijă de tranzacții, deoarece adesea o cantitate de coroane sunt oferite la un preț de reducere, care poate fi o valoare foarte bună pentru bani. Odată ce ați selectat cantitatea dorită să mergeți la coșul dvs. de cumpărături."De acolo selectați opțiunea" Cumpărare ".
  • Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 4
    4. Completați informațiile personale și selectați o opțiune de plată. Odată ce ați completat toate câmpurile necesare și banii sunt eliminați din contul dvs. coroanele dvs. vor sosi în următoarele câteva ore sau zile.
  • Metoda 2 din 4:
    Câștigați coroane prin vizionarea videoclipurilor
    1. Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 5
    1. Introduceți aplicația Wizard101 și conectați-vă. Odată ce intrați în lume, priviți colțul din stânga sus al ecranului dvs. Va fi un obiect în formă de coroană verde, cu literele "Câștigați coroane" tipărite pe ea. Apasa pe el.
  • Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 6
    2. Așteptați ca ecranul să se încarce și să vă informeze că este verificarea videoclipurilor. Apoi, un buton verde va veni spunând "Vizionați videoclipuri pentru coroane."Odată ce faceți clic pe acest lucru, se va încărca din nou și vă va oferi opțiunea de" revenire la joc "sau" vizionați videoclipul pentru coroane."Selectați opțiunea" Videoclipul ceasului pentru coroane ".
  • S-ar putea să vi se solicite să descărcați cea mai recentă versiune a Adobe Player pentru a viziona un videoclip, dar nu va dura mult timp pentru a instala.
  • Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 7
    3. Vizionați videoclipuri dacă sunt disponibile. Acum veți fi afișați un ecran care vă spune că nu există videoclipuri disponibile la momentul respectiv sau veți fi afișat un ecran cu o listă de videoclipuri pe ea pe care o puteți viziona. Dacă vi se oferă opțiuni video, selectați un videoclip făcând clic pe el. Veți primi 10 coroane pentru fiecare videoclip pe care îl urmăriți atâta timp cât urmăriți întregul videoclip fără a sări peste.
  • Odată ce ați terminat vizionarea videoclipului, trebuie să primiți 10 coroane imediat așteptați rar că poate dura până la 24 de ore pentru a vă primi coroanele. Nu există nici o limită a numărului de videoclipuri pe care le puteți viziona într-o zi, totuși, există, de obicei, o cantitate limitată de videoclipuri disponibile pe zi.
  • Metoda 3 din 4:
    Câștigați coroane prin Jocuri Freeki Trivia
    1. Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 8
    1. Du-te pe Wizard101.com și conectați-vă. În partea stângă a ecranului va fi o coloană cu o serie de opțiuni enumerate. Selectați opțiunea "Câștigă coroane". Acum, faceți clic pe butonul verde spunând "Joacă Trivia."
  • Imagine intitulată Obțineți coroane în Wizard101 Pasul 9
    2. Așteptați ca o nouă filă să se deschidă. Veți fi pe pagina Jocuri Freeki.
  • Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 10
    3. Mai întâi faceți clic pe "Conectați-vă" și conectați-vă utilizând Wizard101 Detalii.
  • Imagine intitulată Obțineți coroane în Wizard101 Pasul 11
    4. Apoi selectați un test pe care doriți să îl luați. Puteți câștiga 10 coroane pe test, dar care este oferit că treceți testul. Pentru a trece, trebuie să răspundeți corect la 9 din 12 întrebări, așa că este recomandabil să alegeți chestionare ușoară că aveți o șansă mai bună de a trece. Puteți face doar 10 chestionare pe zi.
  • Metoda 4 din 4:
    Invită un prieten
    1. Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 12
    1. Du-te pe Wizard101.com și conectați-vă. Selectați opțiunea "Câștigă coroane" în coloana din stânga. Faceți clic pe butonul verde spunând "Invitați un prieten."Veți primi propriul cod prieten pe care îl puteți tipări sau trimite la e-mail prietenilor dvs.
  • Imagine intitulată obține coroane în Wizard101 Pasul 13
    2. Încurajați membrii familiei și prietenii să vă înscrieți pentru Wizard101 și să vă înregistrați conturile folosind codul prietenului dvs. Acum trebuie să facă o achiziție de cel puțin 6 dolari pentru a primi coroane gratuite. Puteți repeta acest proces de câte ori doriți să utilizați același cod prieten.
  • sfaturi

    Dacă achiziționați coroane, este important să rețineți că cu atât mai multe coroane achiziționează cu atât mai bine o afacere pe care o obțineți.
  • Este mai înțelept să încercați să câștigați coroane, mai degrabă decât să le cumpărați, totuși, cumpărarea lor este mult mai rapidă.
  • Avertizări

    Dacă sunteți nou pentru Wizard101 Evitați achiziționarea de coroane până când vă veți bucura de joc pentru a evita pierderea banilor.
  • Evitați modalitățile ilegale de obținere a coroanelor, deoarece acestea sunt de obicei înșelătorii și ați putea fi interzis permanent de la Wizard101 pentru utilizarea lor.
  • Dacă utilizați cardul de credit al părinților dvs. pentru a cumpăra coroane, asigurați-vă că le cereți mai întâi!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar