Cum să creați și să ascundeți o geocache

Geocaching este un hobby relativ nou, de familie, unde participanții utilizează tehnologia GPS pentru a căuta geocac-uri ascunse de colegii geoccheze. La inima sa este crearea și ascunderea geocarilor.

Pași

  1. Imaginea intitulată crea și ascunde o etapă Geocache 2
Imaginea intitulată creează și ascunde o etapă Geocache 1
1. Căutați geocac-uri existente înainte de a încerca să vă creați propria dvs. și să o ascundeți. Încercați să găsiți o varietate de tipuri de cache și dimensiuni în diferite terenuri și locații și acoperirea spectrului de nivele de dificultate. Acest lucru vă va permite să determinați care funcționează bine și vă vor ajuta să formați alegeri înțelepte în acest efort.
  • Unii oameni vă vor sfătui să găsiți numărul X de cache, dar dacă acestea sunt în mare parte de un singur tip, nu va fi de ajutor. Veți afla mai multe găsiți zece cache de zece tipuri diferite decât o sută de cache de un tip similar. Este util să câștigi mai întâi o mică experiență.
  • Imaginea intitulată creează și ascunde o pasaj GeoCache 3
    2. Găsiți un loc bun pentru geocachea dvs. O geocache de calitate va fi ascunsă lângă ceva de interes natural, uman, istoric sau pitic sau cel puțin la sfârșitul unei plimbări plăcute. Încercați să faceți un loc pe care oamenii îl vor bucura de vizitat chiar dacă memoria cache nu era acolo.
  • Imaginea intitulată Creați și ascundeți o pasaj GeoCache 4
    3. Asigurați-vă că anumiți geocaci sunt permise acolo. Dacă este proprietate privată, obțineți permisiunea proprietarului terenului. Unele sisteme de parc necesită permise, iar unele nu permit Geocaching, deci verificați cu gestionarea parcului pentru a vă asigura că geocachingul este permis, apoi obțineți un permis dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Creați și ascundeți o pasaj GeoCache 5
    4. Selectați un recipient corespunzător. Containerele de geocache trebuie să fie impermeabile și durabile. Boxurile de ammo surplus militare sunt un favorit al multor geoccheze. De asemenea, asigurați-vă că recipientul este adecvat pentru zonă (consultați sfaturile de mai jos). O garnitură bună este importantă, deoarece, dacă apa scurge, memoria cache va fi ruinată.
  • Imaginea intitulată creează și ascunde o pasaj GeoCache 6
    5. Camuflage recipientul. Acest lucru este opțional, dar va ajuta la păstrarea non-geocchers să o găsească. Picturați-l în culorile care se potrivesc cu zona sau împachetați-l în banda de canal de camuflaj sunt două moduri care o vor ajuta să o ascundă. Alte metode includ lipirea coaja în container sau ascunzându-l sub roci false sau pumni de copaci.
  • Imaginea intitulată creează și ascunde o pasaj GeoCache 7
    6. Etichetați exteriorul. În lumea de astăzi, pachetele suspecte pot crea alarmă. Etichetarea clară a recipientului dvs. ca o geocache și cu informațiile de contact adecvate pot reduce șansele ca memoria cache-ului dvs. să fie raportate ca pachet suspect.
  • Imaginea intitulată creează și ascunde o pasaj GeoCache 8
    7. Stocați cache-ul. Include o scrisoare care explică ceea ce este, doar în cazul în care un non-geocaher îl găsește. De asemenea, includeți un jurnal de bord, creion și, în cazul în care GeoCache este suficient de mare, trinket-urile pentru a se tranzacționa.
  • Imaginea intitulată creează și ascunde o pasaj GeoCache 9
    8. Ascundeți memoria cache. Cache-ul dvs. este mai probabil să dureze dacă alegeți un domeniu de trafic scăzut în care nu este probabil să fie descoperit accidental și în cazul în care căutătorii nu vor fi văzuți de călători, proprietari de afaceri, gardieni de securitate sau rezidenți.
  • Imaginea intitulată creează și ascunde o etapă Geocache 10
    9. Utilizați GPS-ul pentru a obține coordonatele. Asigurați-vă că aveți un semnal de satelit bun, apoi lăsați-vă GPS-ul să se așeze la locul cache-ului timp de un minut sau două înainte de marcare. Verificați manualul proprietarului dvs. pentru secțiunea despre cum să marcați un punct de referință dacă nu știți încă.
  • Imaginea intitulată crea și ascunde o pasaj GeoCache 11
    10. Listează cache-ul. Trebuie să o postați pe un site web, astfel încât alți geoccheze pot obține coordonatele. Cel mai popular site, de departe, este Geocaching.COM. Alte site-uri includ Navicache.com, Terraching.com, operație.com andOpenCaching.ne.
  • Imaginea intitulată crea și ascunde o etapă Geocache 12
    11. Mențineți memoria cache. Fiți gata să răspundeți prompt la problemele raportate, cum ar fi containerele lipsă și jurnalele umede sau complete. Dacă pierdeți interesul, eliminați memoria cache și arhivați listarea.
  • sfaturi

    Dacă utilizați o cutie de muniție, asigurați-vă că acoperiți marcajele militare.
  • Când vă ascundeți cache-ul, face să pară cât mai natural posibil. Pur și simplu acoperind cu o grămadă de bastoane, roci sau coajă ar putea încuraja un non-geocaher să investigheze.
  • Încercați să vă ascundeți GeoCache unde căutătorii nu vor fi respectați de proprietarii de case sau de trecători. Acest lucru diminuează probabilitatea unei persoane care raportează o activitate suspectă sau eliminând memoria cache.
  • Utilizați un container de dimensiuni adecvate. Adânc în pădure, containerele mari sunt minunate. În zonele urbane și suburbane sau înalte, utilizați un recipient mai mic, mai ușor ascuns, care va fi probabil descoperit accidental.
  • Stocați memoria cache cu tipurile de lucruri pe care ați putea dori să le găsiți. Nu trebuie să spargeți banca.- câteva elemente ieftine, dar utile ar fi perfecte, probabil achiziționate la un magazin local de dolari.
  • Cunoașteți liniile directoare ale site-ului unde intenționați să vă prezentați memoria cache. Cu adevărat citiți cu atenție instrucțiunile și asigurați-vă că memoria cache este în conformitate.
  • Ia în considerare, de asemenea, impactul asupra mediului. Ascundeți cache-ul pe suprafețe durabile atunci când este posibil (e.G., Rock Outcrops). Evitați dealurile abrupte în care căutătorii vor contribui la eroziune.
  • Înainte de a vă ascunde memoria cache, pasi înapoi și ia în considerare ceea ce un non-geocacher ar putea să gândească dacă el sau ea ar vedea un străin rătăcind acea zonă cu un GPS.
  • Dacă știți mai mult de o limbă, scrieți descrierea geocache în ambele limbi! De exemplu, dacă știți atât engleza, cât și spaniolă, scrieți descrierea în limba engleză și apoi traduceți-o în limba spaniolă. Niciodată nu știi cine ar putea ajuta!
  • Avertizări

    Terenuri gestionate de Serviciul Național al Parcului (E.G., Parcurile naționale, zonele naționale de recreere și siturile istorice naționale) și de către serviciul american de pește și faunei sălbatice (e.G., Refugii naționali sălbatici) sunt în general în afara limitelor pentru geociști. Unele terenuri de la Parcul Național au început să permită Geocaching pe o bază experimentală, dar este necesară permisiunea de la superintendent. Multe zone de sălbăticie desemnate la nivel național sunt, de asemenea, în afara limitelor, precum și parcuri de stat și locale. Dacă aveți îndoieli, contactați autoritatea de gestionare și întrebați.
  • Nu ascundeți cache-urile de lângă poduri, tuneluri, instalații militare, aeroporturi, terminale de autobuze, stații de tren și căi ferate, școli sau alte locuri care ar putea fi considerate obiective teroriste.
  • Multe sisteme de parc au reguli care guvernează geocac-urile. Verificați bine reglementările existente înainte de a vă ascunde memoria cache. Dacă aveți îndoieli, căutați îndrumări din partea societății sau clubului local de geocaching.
  • Dacă cache-ul dvs. este descoperit accidental și creează alarmă publică, ați putea fi supus urmăririi penale și a amenzilor.
  • Nu vă ascundeți memoria cache pe o proprietate a unei afaceri fără prima consultare cu proprietarul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Dispozitiv GPS
    • Durabilă, geocontainer impermeabil
    • Notebook mic și stilou
    • Un loc de ascundere bun
    • Permisiunea părinților sau a tutorelui
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar