Cum se adaugă o adresă de lucru la hărți google pe un iphone

Toți te-ai făcut cum să salvezi o adresă de locație ca loc de muncă în Google Maps.

Pași

  1. Imaginea intitulată Adăugați o adresă de lucru în Google Maps pe un pas 1 iPhone
1. Deschideți aplicația Google Maps. Aceasta este pictograma aplicației multicolore cu un alb "G" asta e pe ecranul de pornire.
  • Imaginea intitulată Adăugați o adresă de lucru la Hărți Google pe un pas 2 iPhone
    2. Atingeți . Este în colțul din stânga sus al ecranului. Dacă nu sunteți deja semnat în contul dvs. Google, va trebui să faceți acest lucru Conectare În partea de sus a acestui meniu și apoi tastarea în adresa dvs. de e-mail Google și parola.
  • Imagine intitulată Adăugați o adresă de lucru în Hărți Google pe un pas 3 iPhone
    3. Atingeți Locurile dvs. Este în partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați o adresă de lucru la Google Maps pe un pas 4 iPhone
    4. Atingeți Muncă. Dacă nu ați adăugat încă o adresă de lucru, expresia "Introduceți o adresă" va apărea sub această opțiune.
  • Dacă aveți deja o adresă de lucru aici, va trebui să atingeți X în partea dreaptă a acesteia pentru a elimina mai întâi adresa.
  • Imaginea intitulată Adăugați o adresă de lucru la Hărți Google pe un pas 5 iPhone
    5. Introduceți adresa dvs. de lucru. Dacă este la fel ca adresa dvs. de domiciliu, introduceți-o ca "Muncă" o va elimina de la "Acasă" categorie.
  • Imaginea intitulată Adăugați o adresă de lucru la Hărți Google pe un pasaj iPhone Pasul 6
    6. Atingeți Terminat Pe tastatura iPhone-ului dvs. Acest lucru va adăuga adresa de lucru la locațiile salvate "Google Maps. Acum, când cereți instrucțiuni de lucru, puteți introduce pur și simplu "muncă" în "Căutați Google Maps" Cutie, mai degrabă decât să tastați adresa completă.
  • În unele cazuri, Google Maps nu recunoaște adresa de lucru când tastați "Muncă" în ca destinație. Dacă este cazul, atingeți pictograma meniului utilizator (), Atingeți Locurile dvs, și apoi apăsați la dreapta de "Muncă" Pentru a vizualiza opțiunile dvs. (e.G., Directii).
  • sfaturi

    Salvarea unei locații ca loc de muncă vă permite să o selectați ca destinație prin tastarea (sau vorbirea) "Muncă" în aplicația Google Maps.

    Avertizări

    Dacă aveți activități de localizare activate tot timpul pentru Google Maps, aplicația poate gresi o locație frecvent vizitată (e.G., o cafenea) pentru muncă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar