Cum să modificați setările pe whatsapp pe android

Thiste parere Cum să deschideți meniul Setări în WhatsApp pentru a personaliza preferințele contului și aplicațiilor, folosind un Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați setările pe Whatsapp pe Android Pasul 1
1. Deschideți Messenger WhatsApp pe Android. Pictograma WhatsApp arată ca un bule de discurs verde cu un telefon alb în ea.
  • Dacă Whatsapp se deschide într-o conversație, atingeți butonul din spate din colțul din stânga sus pentru a reveni la lista dvs. de chaturi.
  • Imagine intitulată Schimbați setările pe Whatsapp pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma de meniu. Acest buton arată ca trei puncte stivuite vertical în colțul din dreapta sus al ecranului. Un meniu derulant va apărea.
  • Imagine intitulată Schimbați setările pe Whatsapp pe Android Pasul 3
    3. Atingeți Setări. Această opțiune va fi în partea de jos a meniului derulant. Acesta va deschide meniul de setări WhatsApp.
  • Imagine intitulată Schimbați setările pe Whatsapp pe Android Pasul 4
    4. Atingeți o categorie pentru a modifica setările. Veți avea opțiunea de a naviga și de a schimba setările în cinci categorii: contul, chat-urile, notificările, utilizarea datelor și contactele.
  • În Cont, vă puteți schimba "Confidențialitate" Pentru a configura cine vă poate vedea informațiile personale și citirea încasărilor, îmbunătățiți securitatea contului dvs "Securitate" și "Verificarea în două etape", Modificați numărul de telefon legat sau ștergeți-vă contul.
  • În Chat-uri, Puteți personaliza "Marimea fontului" si "Tapet" utilizați în conversațiile dvs., faceți copii de rezervă și vizualizați, ștergeți sau arhivați istoricul chat-ului. Acest meniu vă oferă, de asemenea, opțiunea de a modifica funcția ↵ Enter tasta de pe tastatură.
  • În Notificări, Poți să te întorci "Tonuri de conversație" și "Notificări pop-up" ON și OFF, selectați un ton de apel pentru mesaje și apeluri în "Tonuri de notificare", și a stabilit-o "Vibra" și "Ușoară" Opțiuni.
  • În Utilizarea de date, Puteți vedea dvs "Utilizarea rețelei" detalii, configurați-vă "Media Auto-Download" Preferințe și limitarea utilizării datelor în apelurile primite și ieftine WhatsApp.
  • În Contacte, poti "Invita un prieten" la Whatsapp, sau porniți "Arata toate contactele" Pentru a activa contactele ascunse.
  • Imagine intitulată Schimbați setările pe WhatsApp pe Android Pasul 5
    5. Atingeți Despre Ajutor. Această opțiune se află în partea de jos a meniului Setări. Aici puteți citi Whatsapp`s "FAQ" și "Termeni și Politica de confidențialitate" sau vezi "Despre" Pagina cu licențele lor de produs. Despre Ajutor De asemenea, vă permite să verificați curentul "Starea sistemului" și contactați Whatsapp dacă aveți o problemă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar