Cum să închideți o aplicație pe o suprafață microsoft

Toate computerele comprimate au un proces pe care o persoană ar putea închide o aplicație. Dacă dețineți o suprafață Microsoft, acest proces vă va explica acest proces. Doar urmați de la metoda 1 Pasul 1 de mai jos pentru a afla cum se poate face acest lucru, astfel încât timpul dvs. de calcul poate funcționa puțin mai târziu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Nativ la Windows 8.1
  1. Imaginea intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 1
1. Deschideți orice aplicație, astfel încât să vedeți un ecran. Indiferent dacă este aplicația desktop, o altă aplicație Windows sau o altă aplicație terță parte, o aplicație (în afară de aplicația pe care doriți să o închideți) trebuie să fie deschisă. Ați putea face acest lucru și de la ecranul de pornire, dacă doriți.
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 2
    2. Aduceți bara care conține toate aplicațiile deschise. Glisați în alta dintre aplicațiile pe care le-ați deschis (sau aplicația pe care doriți să o închideți), dar nu eliberați aplicația, asigurându-vă că previzualizarea completă a aplicației apare pe ecran, apoi faceți retragerea pe măsură ce glisați-o înapoi în colțul de stânga al ecranului este corect al ecranului.
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 3
    3. Faceți clic dreapta / apăsați și țineți apăsată aplicația pe care doriți să o închideți cu degetul și eliberați-vă când există o pictogramă în formă de pătrat sub amploarea degetului, deoarece acest lucru desemnează un clic dreapta și va afișa orice meni de context Acest gest pe această tabletă.
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 4
    4. Atingeți butonul Închidere.
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 5
    5. Închideți orice procese pe care această aplicație le-a început când ați deschis aplicația inițial.
  • Metoda 2 din 3:
    Nativ pe dispozitiv
    1. Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 6
    1. Deschideți orice aplicație, astfel încât să vedeți un ecran. Indiferent dacă este aplicația desktop, o altă aplicație Windows sau o altă aplicație terță parte, o aplicație (în afară de aplicația pe care doriți să o închideți) trebuie să fie deschisă. Ați putea face acest lucru și de la ecranul de pornire, dacă doriți.
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 7
    2. Glisați în alta dintre aplicațiile pe care le-ați deschis (sau aplicația pe care doriți să o închideți), dar nu eliberați aplicația, asigurându-vă că previzualizarea completă a aplicației apare pe ecran.Dacă aceasta este aplicația pe care doriți să o închideți, veți continua să continuați. Dacă nu, faceți retransmiterea înapoi în partea stângă a ecranului și trageți cea dreaptă, dar nu eliberați aplicația.
  • Imagine intitulată M2, S3
    3. Trageți aplicația de pe docul aplicațiilor deschise până când este complet oprit și nu atingeți deloc docul, apoi trageți-l în jos până când este de pe ecran. Vă puteți elibera mâna de pe ecran când nu mai este afișată. Asigurați-vă că întreaga previzualizare a ecranului aplicației se afișează pe ecran și trageți previzualizarea aplicației în jos de pe ecran, cu o mișcare rapidă în jos.
  • Metoda 3 din 3:
    Prin manager de sarcini
    1. Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 9
    1. Deschideți managerul de activități în aplicația Windows-implicită cunoscută sub numele de desktop, că majoritatea computerelor vor fi făcute în. Faceți clic dreapta (cu procesul explicat în metoda 1 de mai sus) butonul Start de pe bara de activități Windows. Dacă bara de activități nu are un buton de pornire pentru a vă duce la ecranul de pornire, atingeți colțul din stânga jos și țineți apăsat acolo (puteți avea Windows 8 în loc de Windows 8.1, și ați ales să nu faceți upgrade / actualizați dispozitivul).
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 10
    2. Căutați toate aplicațiile deschise pe managerul de activități. Dacă ați schimbat managerul de activități pentru a afișa toate procesele diferite prin intermediul "Mai multe detalii" butonul recent), este posibil să fie necesar să ascundeți temporar acest lucru prin atingerea "Mai puține detalii" din colțul din stânga și deschiderea că mai târziu pentru a face acest proces cât mai puțin greoaie posibil.
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 11
    3. Alegeți metoda de execuție a închiderii acestei aplicații.
  • Single Atingeți aplicația pe care doriți să o închideți și apăsați "Sarcina finala".
  • Faceți clic dreapta pe aplicația pe care doriți să o închideți și faceți clic pe "Sarcina finala" Din caseta de dialog care afișează.
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 12
    4. Asigurați-vă că nu s-au deschis alte procese de fundal că managerul de sarcini nu sa închis. Extindeți managerul de activități la extins-"Mai multe detalii" Vizualizați și căutați procese comparative care ar fi putut fi deschise fără cunoștințele dvs.Uita-te dedesubt "Procese de fundal". Dar fiți atenți, deoarece închiderea unor procese este dăunătoare tabletei / computerului. Dacă nu înțelegeți ce procese pe care le-a ținut în fundal, este mai bine să opriți complet sau să reporniți computerul (nu doar plasați-l în modul Sleep, în speranța că ceea ce va face, dar asta nu va) să evite) aceste lucruri după ce au urmărit acest proces mai târziu.
  • Imagine intitulată Închideți o aplicație pe o suprafață Microsoft Pasul 13
    5. Închideți managerul de activități Cel puțin după ce ați închis aplicația în sine.
  • sfaturi

    Potrivit unui angajat Microsoft MVP (angajat Microsoft), suprafața dvs. va închide automat aplicațiile după ce nu au fost folosite pentru o vreme. Nu ar fi dezastruos să nu le închidem, dar există vreun motiv pentru care ați putea dori să vă întoarceți manual și să le închideți singur.
  • Puteți cumpăra o acoperire cu suprafață care se atașează la dispozitivul de suprafață și să utilizeze aceleași procese pe care le-ați folosi dacă lucrați la un dispozitiv cu o tastatură pentru a închide aplicația. Cu toate acestea, capacele de atingere sunt produse add-on, care fac prețul dvs. de achiziție un pic mai scump, când majoritatea tastarii se poate face pe dispozitivul însuși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar