Cum să schimbați parola google

Având un cont Google vă oferă acces la caracteristici precum Gmail, Google+ și YouTube. Dacă credeți că cineva poate cunoaște parola dvs. sau doriți unul nou, ar trebui să îl schimbați pentru siguranța dvs. Pentru a vă păstra contul sigur, trebuie să vă schimbați parola cel puțin la fiecare șase luni. Dacă ați fost blocat din contul dvs. datorită unei parole uitate, puteți completa un sondaj pentru a dovedi proprietatea contului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Schimbă parola
  1. Imagine intitulată Schimbați parola Google Pasul 1
1. Vizita .contul meu.Google.COM. Vi se poate cere să vă conectați cu contul dvs. Google dacă nu sunteți deja.
  • Imagine intitulată Contul Google Selectați Security.jpg
    2. Clic Securitate. Este în partea stângă a paginii.
  • Imagine intitulată Schimbați parola Google Pasul 2
    3. Derulați până la "Semnarea la Google" secțiune și faceți clic pe "Parola". Vi se va solicita să introduceți din nou parola curentă.
  • Imagine intitulată Modificați parola Google Pasul 3
    4. Creați noua parolă. Nu utilizați aceeași parolă pe care o utilizați pentru orice alt serviciu. Introduceți noua parolă de două ori pentru ao confirma. Nu veți putea utiliza nici o parolă pe care ați folosit-o cu Google în ultimul an.
  • Includeți simboluri pentru a face parola mai greu să se spargă. Simbolurile posibile includ: ! " # $% & `() * + , - . /: - < = > ? @ [] ^ ^ ~. Utilizați, de asemenea, litere mari și mici.
  • Parolele mai lungi sunt mai dificil de a sparge. Parolele ar trebui să aibă cel puțin opt caractere lungi, în mod ideal în jur de 16 caractere. Evitați să utilizați cuvintele din lumea reală sau orice cuvinte care ar putea fi derivate din informațiile dvs. personale (numele de naștere, numele copilului sau PET, adresa). Puteți descompune cuvintele reale cu caractere și simboluri pentru a face parola puternică, dar usor de amintit. Faceți clic aici pentru mai multe sfaturi privind crearea unei parole.
  • Imagine intitulată Modificați parola Google Pasul 4
    5. Conectați-vă la oricare dintre serviciile dvs. Google cu noua parolă. Dacă utilizați alte servicii Google, cum ar fi un dispozitiv Android, veți fi logat odată ce parola este modificată. Va trebui să introduceți noua parolă pentru a vă conecta la contul dvs. Google.
  • Metoda 2 din 2:
    Recuperarea parolei
    1. Imagine intitulată Schimbați parola Google Pasul 5
    1. Vizita .Google.COM / Conturi / Atentpasswd. Aceasta este pagina de recuperare a contului Google și poate fi utilizată pentru a reseta o parolă uitată sau pentru a recâștiga accesul la un cont hacked.
  • Imagine intitulată Schimbați parola Google Pasul 6
    2. Selectați "Nu-mi cunosc parola" și faceți clic pe "Continua". Acest lucru va porni procesul de resetare a parolei.
  • Imagine intitulată Schimbați parola Google Pasul 7
    3. Introduceți ultima parolă pe care o amintiți. Acest lucru vă va ajuta să vă identificați ca proprietar real al contului. Dacă nu vă amintiți, faceți clic pe "Nu știu",
  • Imagine intitulată Schimbați parola Google Pasul 8
    4. Selectați Cum să primiți codul de recuperare. Dacă aveți o adresă de e-mail de recuperare sau un număr de recuperare, asociat cu contul dvs., puteți să vă trimiteți codul. Trebuie să fițitați una dintre aceste opțiuni de recuperare înainte de a încerca să resetați parola.
  • Dacă nu aveți o metodă de recuperare asociată contului dvs., va trebui să completați un sondaj pentru a dovedi că sunteți proprietarul contului. Va trebui să răspundeți la câteva întrebări despre utilizarea contului dvs., inclusiv data aproximativă pe care ați creat-o contului și câteva întrebări despre poșta pe care ați primit-o. Poate dura ceva timp pentru procesul de procesare. Pentru mai multe detalii despre completarea sondajului, Click aici.
  • Imagine intitulată Schimbați parola Google Pasul 9
    5. Introduceți codul de recuperare pe care l-ați primit. Dacă ați ales să primiți codul pe telefon, veți primi un mesaj text sau un apel automatizat cu codul. Dacă ați ales să primiți codul prin e-mail, conectați-vă la adresa de e-mail de recuperare și găsiți codul.
  • Imagine intitulată Schimbați parola Google Pasul 10
    6. Creați noua parolă. Asigurați-vă că parola conține o varietate de litere, numere și simboluri superioare și mici. Nu includeți niciun cuvânt de dicționar, deoarece acestea fac parola mai puțin sigură. Utilizați o parolă unică pentru Google pe care nu o utilizați pentru alte conturi.
  • Încercați să creați o parolă care are o lungime de cel puțin 16 caractere. Parolele mai lungi sunt mult mai greu de spargere decât cele mai scurte.
  • Sparge un cuvânt sau o frază care înseamnă ceva cu personaje și simboluri aleatorii. Acest lucru va face ca parola să fie ușor de reținut, dar greu de spart. Simbolurile acceptate includ: ! " # $% & `() * + , - . /: - < = > ? @ [] ^ ^ ~.
  • Utilizați primele caractere de pe fiecare cuvânt într-un set pentru a crea parola de bază, apoi adăugați numere și simboluri pentru ao face mai complexe. Faceți clic aici pentru mai multe detalii despre crearea unei parole puternice, dar memorabile.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu există un număr de telefon sau o adresă de e-mail pe care să o puteți contacta pentru a obține resetarea parolei. Trebuie să utilizați sistemul de recuperare automată pentru a reseta parola.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar