Cum să găsiți utilizatorii online skype

Skype este un program de software gratuit, care vă permite să faceți chat video cu prietenii din întreaga lume gratuit. Odată conectat prin intermediul aplicației Skype, puteți iniția sau a se alătura unui chat video, chat audio sau unui schimb de mesaje instantanee complet gratuit de internet de mare viteză. Aceste chat-uri pot include mai mulți utilizatori simultan și datorită unei actualizări recente, este chiar ușor de invită și de a discuta cu utilizatorii non-Skype. Skype are, de asemenea, funcționalitate ca o linie telefonică pe Internet, dar rețineți că această caracteristică nu este gratuită. Skype este disponibil pe mai multe platforme (Windows, Mac, IOS și Android Mobile) și software-ul tinde să funcționeze foarte asemănător pe fiecare platformă. Dacă nu ați descărcat încă Skype, faceți asta mai întâi după citire Descărcare Skype. Găsirea pe care prietenii sunt online în Skype este ușoară!

Pași

Metoda 1 din 2:
Căutați listele de contact existente
  1. Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 1
1. Căutați contacte cu un marcaj verde. Când vă conectați la contul dvs. Skype, contactele care sunt în prezent online și disponibile vor avea un marcaj verde lângă numele de utilizator din lista de contacte. Versiunile Windows ale Skype sunt de obicei implicite pentru a afișa toate contactele dvs. la conectare. Găsiți lista de-a lungul ferestrei Skype, într-o bara laterală, cu contactele dvs. online în partea de sus a acestei liste.
  • Pe Skype for Mac, viziunea dvs. la conectare depinde de ecranul pe care l-ați arătat când ați deconectat ultima dată. Pentru a vizualiza contactele dvs., faceți clic pe "Contacte" de-a lungul barei laterale din stânga. Contactele online care sunt disponibile pentru chat vor avea atât un marcaj verde, cât și un statut care citește "Pe net" lângă numele lor.
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 2
    2. Comutați vizualizarea listei de contacte. Skype vă permite, de asemenea, să vă ajustați punctul de vedere al listei de contacte. Puteți vizualiza toate contactele dvs. simultan ("Toate") sau numai cei care sunt în prezent online ("Pe net"). Dacă ați legat alte conturi sau adrese (e.G. Facebook) Acestea vor apărea și ca opțiuni de vizionare. Pe Skype for Windows Accesați aceste opțiuni, caută un mic meniu derulant (în mod implicit, setat la "Toate") În meniul dvs. de contact, dar deasupra listei reale a numelor.
  • Pe versiunile Mac, ajustarea listei se realizează prin alegerea uneia dintre aceleași opțiuni de-a lungul vârfului ferestrei principale.
  • Contactele din Skype pot fi, de asemenea, înregistrate, dar inactive. Acest lucru este indicat de o pictogramă de ceas galben. Acestea vor fi incluse în listele online și sunt accesibile, cu toate acestea pictograma indică faptul că acestea au fost inactive pe Skype pentru o perioadă lungă de timp.
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 3
    3. Conectați profilul dvs. Facebook. Skype oferă o modalitate simplă de a căuta prin conectarea cu contul dvs. Facebook. În ecranul de pornire al aplicației doar faceți clic pe "Găsiți prietenii Facebook" și apoi să vă conectați la contul dvs. Aceasta vă conectează cele două conturi și va face sugestii pentru prietenii Facebook care au și conturi Skype.
  • Pe unele versiuni Windows, această opțiune este accesibilă prin darea de contacte făcând clic pe "Facebook"
  • După efectuarea recomandărilor, trebuie să faceți o cerere și să o acceptați înainte de a fi adăugați la lista dvs. de contacte și înainte de a putea vedea dacă sunt online sau nu.
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 4
    4. Adăugați prieteni din agenda dvs. Versiunile Mac ale Skype sincronizează automat contactele de la computer. Alte versiuni oferă opțiunea de a importa cartea de adrese a computerului din interiorul "a lua legatura" Meniu FILE. Pentru a trimite o cerere de contact prietenilor din listă, faceți clic pe pictograma verde plus lângă numele lor.
  • Pentru a vedea ce opțiuni aveți pentru orice contact dat pe această listă pur și simplu treceți peste numele de utilizator. În funcție de starea contului lor și de propria dvs. conexiune, puteți să le apelați, text sau chat video.
  • Încă mai trebuie să solicitați o conexiune prin Skype, iar celălalt utilizator trebuie să aprobe solicitarea dvs. înainte de a fi adăugați la lista de contacte oficiale sau starea lor online este vizibilă pentru dvs.
  • Pentru prietenii din agenda dvs., care nu au un cont Skype, este încă posibil să se apeleze sau să le scrieți SMS de la Skype, dar rețineți că se pot aplica taxe.
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 5
    5. Adăugați manual informații de contact. Dacă aveți numărul de telefon al unui prieten și doriți să le stocați ca un contact Skype, introduceți-l într-o nouă înregistrare de contact. Câmpurile pentru un nou contact vor fi accesibile din interiorul "Adaugă contact" pagină.
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 6
    6. Invitați prieteni la chat prin e-mail. Un plus 2015 pentru Skype este abilitatea de a începe să vorbească cu prietenii, indiferent dacă au un cont Skype sau software-ul Skype descărcat pe computerul lor. Pur și simplu trimiteți-le legătura de invitație la conversația dvs. prin copierea linkului către un e-mail.
  • Metoda 2 din 2:
    Căutarea contactelor noi
    1. Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 7
    1. Accesați pagina Adăugare Contacte. Skype oferă posibilitatea de a căuta utilizatorilor într-o varietate de moduri. După deschiderea aplicației Skype, navigați la "Adaugă contact" pagină.
    • Dacă utilizați Skype pentru Mac veți face mai întâi clic "Contacte" pentru a aduce "Adaugă contact" opțiune.
    • Pentru Windows, faceți clic pe "Adaugă contact" Butonul direct din ecranul de pornire Skype sau altfel accesați "a lua legatura" Meniul fișierului și de acolo selectați "Adaugă contact".
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 8
    2. Utilizați bara de căutare. Dacă aveți informații în mână (e.G. Numele, adresa de e-mail sau ID-ul de utilizator Skype) Accesați caseta de căutare din colțul din dreapta sus al aplicației și introduceți-l. Skype va căuta inițial contactele existente pentru a returna rezultatele dvs. Pentru a căuta utilizatorii Skype, nu sunteți conectat (ă), căutați o opțiune în dropdown care citește "Skype Directory".
  • Skype oferă, de asemenea, opțiunea de a căuta prin textul chat-urilor dvs. pentru a returna rezultatele căutării. Aceasta este o opțiune separată în dropdown-ul de căutare.
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 9
    3. Setați parametrii de căutare. O alternativă la bara de căutare este de a specifica parametrii de căutare pentru utilizatorii care vă interesează localizarea. Puteți căuta după țară, stat, oraș și vă puteți restrânge rezultatele după limbă, vârstă sau sex.
  • Dacă căutați un prieten, este util să cunoașteți locația lor geografică, deoarece multe rezultate similare sunt uneori returnate.
  • Trebuie să solicitați o conexiune și să fiți aprobați înainte de a putea vedea dacă contactul dvs. nou este online sau nu.
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 10
    4. Trimiteți o cerere de contact Adăugați. Faceți clic pe imaginea verde a unei persoane și un semn plus pentru a solicita adăugarea unui utilizator la contactele dvs. Vi se va cere să introduceți un mesaj personal pentru a merge cu solicitarea sau altfel puteți lăsa mesajul implicit "Vă rugăm să adăugați-mă ca un contact".
  • Imagine intitulată Găsiți utilizatorii online Skype Pasul 11
    5. Incepe sa vorbesti. Odată ce solicitarea dvs. a fost primită și acceptată, veți primi o notificare că contactul a fost adăugat la lista dvs. oficială Skype Contacte. Căutați ca noul dvs. prieten să fie online (indicat de pictograma verde de verificare) și apoi încercați să inițieți un chat!
  • sfaturi

    Achiziționarea de credite pe Skype vă va permite să efectuați apeluri telefonice pe Internet de oriunde din lume la un preț foarte rezonabil.
  • Nu toate camerele web, totuși scumpe, sunt compatibile cu toate sistemele de operare. Examinați cu atenție compatibilitatea unei camere web înainte de cumpărare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Computer (cu o cameră web) sau un smartphone
    • Setul cu cască (opțional) sau difuzoare
    • Skype software (descărcare gratuită)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar