Cum să dezactivați aplicațiile pe un dispozitiv android

Majoritatea aplicațiilor preîncărcate pe Androids pot fi dezactivate în loc să fie dezinstalate, dar unele (cum ar fi Samsung Health) pot fi dezinstalate. Toți te-a făcut cum să dezactivați aplicațiile pe un telefon Android care nu poate fi dezinstalat utilizând setările și sertarul aplicației.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea setărilor
  1. Imagine intitulată Dezactivează aplicațiile pe un dispozitiv Android Pasul 1
1. Deschide setările
Imagine intitulată Android7Settings.jpg
. Puteți exista în jos și puteți deschide panoul de meniu Quick, care are o pictogramă a angrenajului care va lansa setările sau puteți găsi pictograma aplicației Setări pe unul dintre ecranele dvs. de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imagine intitulată Dezactivați aplicațiile pe un dispozitiv Android Pasul 2
    2. Atingeți Aplicații. Veți găsi acest lucru în mijlocul meniului, uneori într-un grup cu "Controalele de bunăstare digitală și părintele" sau "Îngrijirea dispozitivului."
  • Imagine intitulată Dezactivează aplicațiile pe un dispozitiv Android Pasul 3
    3. Atingeți o aplicație pe care doriți să o dezactivați. Puteți apăsa pe Google pentru a dezactiva acest lucru.
  • Imagine intitulată Dezactivează aplicațiile pe un dispozitiv Android Pasul 4
    4. Atingeți Dezactivați. În funcție de marcarea și modelul telefonului, ați putea vedea acest buton chiar sub numele aplicației sau în partea de jos a ecranului.
  • Atingeți Dezactivați Pentru a vă confirma acțiunea. Este posibil să trebuiască să apăsați O.K sau Anulare Pentru a înlocui informațiile aplicației cu versiunea din fabrică, ceea ce înseamnă că toate datele vor fi șterse. Puteți apăsa Anulare și încă dezactivați aplicația.
  • Dacă vezi Dezinstalați in loc de Dezactivați, va trebui să dezinstalați aplicația. Puteți dezactiva numai aplicațiile care au venit cu telefonul.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea sertarului de aplicații
    1. Imagine intitulată Dezactivează aplicațiile pe un dispozitiv Android Pasul 5
    1. Glisați în sus pentru a accesa sertarul aplicației. Există uneori o pictogramă în rândul dvs. de jos de aplicații care vor deschide și sertarul aplicației.
  • Imagine intitulată Dezactivați aplicațiile pe un dispozitiv Android Pasul 6
    2. Apăsați și țineți apăsată o pictogramă pe care doriți să o dezactivați. Un meniu va apărea când puteți elibera pictograma.
  • Imagine intitulată Dezactivează aplicațiile pe un dispozitiv Android Pasul 7
    3. Atingeți Dezactivați. Aplicația va fi apoi dezactivată, dar este posibil să trebuiască să apăsați O.K Pentru a continua dacă aplicația are anumite permisiuni sau indemnizații. De exemplu, dacă dezactivați Google, va trebui să decideți dacă doriți să setați aplicația înapoi la setările din fabrică sau nu.
  • sfaturi

    Dacă aceste instrucțiuni nu funcționează pentru telefonul dvs., puteți Căutați producătorul telefonului și să caute sprijinul lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar