Cum să dezactivați eroarea detectată a virusului pe crom

Obtinerea a "Virusul a fost detectat" Eroare în timp ce încercați să descărcați un fișier este enervant, mai ales dacă știți pentru un fapt că fișierul pe care încercați să îl descărcați nu are un virus. Thiswill vă învață cum să dezactivați "Virusul a fost detectat" Eroare prin dezactivarea protecției în timp real a Windows Defender în Windows 10. După ce dezactivați Windows Defender, continuați să descărcați fișierul pe propriul dvs. risc.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezactivați eroarea detectată a virusului pe etapa 1
1. presa ⊞ câștiga și tip "Securitatea Windows". Acest lucru va deschide meniul dvs. de pornire și va începe o căutare a ceea ce tastați.
  • Imagine intitulată Dezactivați eroarea detectată a virusului pe etapa cromată 2
    2. Apasă pe "Securitatea Windows" Setările sistemului rezultă. Setările vor deschide o fereastră în Suite Windows Security Suite.
  • Imagine intitulată Dezactivați eroarea detectată a virusului pe cromul 3
    3. Clic Protecția împotriva virușilor și a amenințărilor. Are pictograma unui scut și este de obicei prima listă din meniu.
  • Imagine intitulată Dezactivarea erorii detectate a virusului pe cromul 4
    4. Clic Gestionați setările sub "Setări de protecție împotriva virușilor și amenințărilor." Aceasta este de obicei cea de-a doua listă din meniu.
  • Imagine intitulată Dezactivează eroarea detectată a virusului pe cromul 5
    5. Faceți clic pe comutatorul sub "Protectie in timp real" pentru ao opri
    Imagine intitulată Windows10Switchoff.jpg
    . Ar trebui să puteți reveni la descărcarea dvs. și completați-o înainte ca funcția să se întoarcă automat.
  • Veți avea probabil necesar să repetați acest proces dacă aveți mai multe descărcări care nu reușesc din cauza "Virusul a fost detectat" eroare.
  • Avertizări

    Descărcați fișierul numai dacă știți că nu conține un virus. Puteți utiliza mai multe instrumente la Verificați o descărcare pentru viruși.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar