Cum de a crea o carte de vizită personalizată utilizând photoshop

Obosit de a fi blocat cu șabloane de cărți de afaceri de run-of-the-mlor? Thiste parere cum să utilizați trucuri simple Photoshop pentru a crea propriul card de vizită personalizat, care este creativ, captivant și gata de imprimare!

Pași

Partea 1 din 5:
Crearea unui nou fișier Photoshop
  1. Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 1
1. Deschideți Photoshop.Are o pictogramă albastră care spune "Ps" În interiorul unui pătrat.Faceți clic pe pictograma Photoshop din ecranul inițial pentru a deschide o nouă sesiune Photoshop.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 2
    2. Clic Fişier.Este în bara de meniu din partea de sus a ecranului.Aceasta afișează un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 3
    3. Clic Nou.Este prima opțiune din meniul drop-down File.Aceasta afișează o fereastră pop-up pe care o puteți utiliza pentru a crea un nou document Photoshop.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 4
    4. Tip 3.75 chiar lângă "Lăţime" și 2.25 chiar lângă "Înălţime". Acest lucru creează un document care este 3.5 x 2 inci cu o zonă de sânge de 1/8 inch în jurul marginilor.
  • Unitatea de măsură ar trebui să fie "Inches".Dacă nu este inci, faceți clic pe meniul derulant de lângă "Lăţime" și "Înălţime" și selectați "Inches".
  • Dacă utilizați un serviciu de imprimare, cum ar fi Vistaprint sau Moo sau un magazin de imprimare, asigurați-vă că utilizați setările recomandate Photoshop.Puteți descărca chiar și un fișier Photoshop Blank de pe site-ul lor.
  • Zona de sângerare asigură culorile "sângera" peste margini când cardurile sunt tăiate.Acest lucru împiedică marcajele albe în jurul graniței cardului atunci când este tăiată.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 5
    5. Tip 300 chiar lângă "Rezoluţie".Acest lucru creează un fișier care are o rezoluție de 300 de pixeli pe inch.Acesta este standard pentru majoritatea materialelor tipărite.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 6
    6. Selectați "CMYK" Pentru modul de culoare.Utilizați meniul derulant următor "Modul color" a selecta "CMYK".CMYK este modul de culoare cel mai frecvent utilizat cu grafica imprimată.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 7
    7. Clic O.K.Acest lucru creează un nou document Photoshop cu dimensiunile pe care le-ați setat.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 8
    8. Clic Vedere.Este în bara de meniu din partea de sus a ecranului.Aceasta afișează un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 9
    9. Clic Conducătorii.Este vorba despre jumătatea drumului "Vedere" meniul.Acest lucru se transformă pe conducători pentru documentele dvs.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 10
    10. Trageți o orientare la 0.125 inci de la toate marginile.Pentru a crea o orientare, faceți clic pe conducătorul din partea de sus și din stânga documentului dvs. și trageți spre interior.Faceți acest lucru pentru a crea două linii directoare orizontale. Unul la 0.125 inci și unul la 2.125 de centimetri. Apoi creați două linii mai verticale la 0.125 inci și 3.625 de centimetri. Zona din afara liniilor directoare este zona de sângerare.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 11
    11. Clic Fişier.Este în bara de meniu din partea de sus a fișierului.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 12
    12. Clic Salvează ca.Aceasta deschide o fereastră nouă pe care o puteți utiliza pentru a salva documentul.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 13
    13. Introduceți un nume pentru fișierul dvs.Utilizați caseta de text de lângă "Nume de fișier" Pentru a introduce un nume pentru documentul dvs. de carte de vizită.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 14
    14. Selectați "PSD" Ca format de fișier.PSD este formatul de fișier care este nativ la Photoshop.Salvarea fișierelor în format Photoshop este cea mai bună modalitate de a păstra detaliile culorilor și straturile editabile.Pentru a selecta PSD, utilizați meniul derulant de lângă "Format" a selecta "Photoshop" sau "PSD".
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată folosind Photoshop Pasul 15
    15. Clic Salvați.Acest lucru vă salvează documentul Photoshop.
  • Este o idee bună să salvați frecvent în timp ce lucrați în Photoshop.Pentru a salva, faceți clic pe Fişier În bara de meniu, apoi faceți clic pe Salvați sau apăsați Ctrl+S pe PC sau ⌘ comandă+S pe Mac.
  • Partea 2 din 5:
    Adăugarea de culoare pe cartea dvs. de vizită
    1. Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 16
    1. Faceți clic pe pătratul din partea de jos a barei de instrumente.Bara de instrumente este pe partea stângă. Există două pătrate colorate suprapuse în partea de jos a barei de instrumente.Cel de sus este pentru culoarea primelor.Cel din partea de jos este pentru culoarea de fundal.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 17
    2. Alegeți o culoare pentru fundalul cardului.Utilizați pickerul de culori pentru a selecta o culoare pentru prim-plan.Faceți clic pe o culoare în bara de culoare Rainbow (Spectrum), apoi faceți clic pe nuanța exactă pe care o doriți în piața mare din stânga.Apoi apasa O.K.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 18
    3. Faceți clic și mențineți apăsat instrumentul Gradient din bara de instrumente.Are o pictogramă care seamănă cu un pătrat cu o culoare alb-negru.Aceasta afișează un meniu Flyout cu mai multe instrumente spre dreapta.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pass 19
    4. Faceți clic pe instrumentul cupă de vopsea.Instrumentul de vopsea este folosit pentru a umple o întreagă zonă cu culoarea primului.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 20
    5. Faceți clic pe oriunde în cardul dvs.Acest lucru umple întregul document cu culoarea prim-plan pe care ați ales-o.
  • Dacă doriți să creați o estompare a gradientului de culoare, utilizați pătratul de culori de fundal pentru a selecta culoarea dorită gradientul să se estompeze la tranziție la.Apoi faceți clic pe instrumentul Gradient și faceți clic și trageți în întreaga zonă doriți ca tranziția de culoare să aibă loc.De asemenea, puteți selecta diferite tipuri de tranziție de gradient din colțul din stânga sus al Photoshop.
  • Partea 3 din 5:
    Adăugarea textului pe cartea dvs. de vizită
    1. Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 21
    1. Faceți clic pe instrumentul Text.Este pictograma care are a "T" În bara de instrumente la stânga.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 22
    2. Selectați un font pentru textul dvs.Utilizați meniul derulant din colțul din dreapta sus pentru a selecta fontul dvs.Textul care spune "Probă" lângă fiecare font din meniul derulant arată cum arată fontul.Selectați un font profesionist care este ușor de citit.
  • De asemenea, puteți selecta stilul fontului (i.E. Bold sau italic) și dimensiunea textului utilizând meniul derulant de lângă meniul Font.
  • Dacă "Probă" Textul este greu de citit, probabil că nu este un font bun pentru cartea dvs. de vizită.
  • Păstrați fontul consistent pe tot parcursul cărții de vizită.Evitați utilizarea fonturilor care sunt prea diferite una de cealaltă.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 23
    3. Selectați o culoare pentru font.Pentru a selecta o culoare pentru font, faceți clic pe pătratul colorat din partea de sus a Photoshop.Apoi utilizați pickerul de culori pentru a alege o culoare pentru fontul dvs.
  • Asigurați-vă că ați ales o culoare ușor de citit împotriva culorii dvs. de fundal.Dacă culoarea dvs. de fundal este întunecată, alegeți un font deschis.Dacă culoarea dvs. de fundal este ușoară, alegeți un font închis.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 24
    4. Faceți clic pe unde doriți ca textul să meargă în document.Acest lucru plasează un cursor de text pe pagină.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 25
    5. Introduceți textul.Acest lucru creează primul element de text de pe cartea dvs. de vizită.Repetați pentru cât mai multe elemente text pe care le doriți pe cartea dvs. de vizită.Cartea dvs. de vizită ar trebui să includă cel puțin una dintre următoarele: numele dvs., poziția dvs., numărul de telefon de afaceri și o adresă de e-mail de afaceri.De asemenea, puteți include orice alte informații de contact pe care doriți să le includeți.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 26
    6. Faceți clic pe instrumentul Mutare.Instrumentul de transformare este elementul care seamănă cu o săgeată neagră din partea de sus a barei de instrumente.Acest lucru permite mutarea obiectelor în documentul dvs. și redimensionarea acestora.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 27
    7. Faceți clic pe caseta de selectare
    Imagine intitulată Windows10regcheked.jpg
    chiar lângă "Afișați comenzile de transformare".Acest lucru vă permite să utilizați instrumentul Mutare pentru a regla dimensiunea textului.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 28
    8. Reglați dimensiunea textului și poziția textului dvs.Utilizați următoarele metode pentru a regla poziția și dimensiunea textului.
  • Pentru a vă deplasa textul, faceți clic pe textul dvs. cu instrumentul Mutare și trageți-l în locul în care doriți să mergeți.
  • Pentru a ajusta dimensiunea textului, selectați instrumentul Mutare, apoi faceți clic pe un element de text pentru ao selecta.Faceți clic pe una dintre cutiile mici din colțurile din jurul textului și trageți-l pentru a regla dimensiunea.HOLD ⇧ Shift pentru a menține dimensiunea proporțională.Apoi faceți clic pe pictograma de selectare din partea de sus a Photoshop pentru a aplica modificările.
  • Pentru a alinia textul.Faceți clic pe instrumentul Mutare.Țineți apăsat ⇧ Shift și faceți clic pe toate elementele de text pe care doriți să le aliniați.Apoi faceți clic pe una dintre pictogramele cu un pătrat și un dreptunghi și o linie.Uită-te la modul în care pătratul și dreptunghiul sunt aranjate cu linia pentru a vedea cum pictograma vă va organiza elementele de text (eu.E. Pictograma cu linia din stânga pătratului și dreptunghiului va organiza elementele text uniform spre stânga.Cel cu linia în jos centrul pătratului și dreptunghiul va centra elementele de text).
  • Cartea dvs. de vizită ar trebui să aibă numele dvs. în partea de sus în scrisori mari.Apoi adăugați poziția dvs. sub numele dvs. în text mic.Plasați informațiile dvs. de contact pe linii separate utilizând textul mediu-mic.Asigurați-vă că elementele dvs. de text sunt aliniate corespunzător la oricare parte a cardului pe care sunt activați.Păstrați elementele de text la cel puțin 1/8 de un centimetru de la zona de sângerare.
  • Partea 4 din 5:
    Adăugarea grafică în cartea dvs. de vizită
    1. Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 29
    1. Clic Strat Tab în bara laterală spre dreapta.Aceasta afișează meniul stratului cu o listă de straturi.Puteți utiliza straturi pentru a separa diferite elemente ale documentului dvs.
    • Dacă nu vedeți fila Layer, faceți clic pe Fereastră În bara de meniu din partea de sus, și asigurați-vă că "Straturile" este bifat.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 30
    2. Faceți clic pe pictograma care seamănă cu o foaie de hârtie.Este în partea de jos a meniului stratului din colțul din dreapta jos.Acest lucru creează un nou strat.Ar trebui să apară deasupra "fundal" strat în lista straturilor.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 31
    3. Faceți dublu clic pe numele stratului.Acest lucru vă permite să introduceți un nume nou pentru strat.Numele stratului curent este cel mai probabil "Stratul 1".
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 32
    4. Tip Grahics Ca numele noului strat.Acest lucru redenumește stratul la grafică.Utilizați acest strat pentru toate graficele și desenele dvs.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 33
    5. Repoziționați stratul grafic sub toate straturile de text.Pentru a schimba poziția unui strat, faceți clic și trageți stratul din meniul strat din bara laterală spre dreapta.Trageți stratul sub toate straturile de text, dar deasupra stratului de fundal.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 34
    6. Faceți clic pe pătratul din partea de jos a barei de instrumente.Este prima pătrată colorată din partea de jos a barei de instrumente din stânga.Cel de sus este pentru culoarea primelor.Cel din partea de jos este pentru culoarea de fundal.Faceți clic pe cea de pe partea de sus.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 35
    7. Alege o culoare.Utilizați pickerul de culori pentru a selecta o culoare pentru prim-plan.Faceți clic pe o culoare în bara de culoare Rainbow (Spectrum), apoi faceți clic pe nuanța exactă pe care o doriți în Piața mare.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 36
    8. Faceți clic pe instrumentul perie.Este pictograma care seamănă cu o pensulă în bara de instrumente din dreapta.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 37
    9. Faceți clic pe meniul derulant din colțul din stânga sus.Are o pictogramă care afișează tipul de perie curent și dimensiunea periei sub ea.Dacă faceți clic pe această pictogramă, afișează un meniu drop-down care vă permite să selectați o perioadă de perie și să modificați dimensiunea periei.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 38
    10. Selectați un tip de perie.Faceți clic pe o imagine din meniul derulant pentru a selecta un tip de perie.Perii de cercuri solide creează linii solide de dimensiuni diferite.Perii de cerc estompate creează linii moi de dimensiuni diferite.Alte perii pot fi folosite pentru a crea modele simple, texturi și imagini simple.
  • Poti de asemenea Descărcați și adăugați Perii noi la Photoshop.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 39
    11. Reglați dimensiunea periei.Pentru a ajusta dimensiunea periei, glisați bara de glisare etichetată "mărimea" În partea de sus a meniului derulant.Trageți-o lăsată pentru a reduce dimensiunea periei.Trageți-l drept pentru a face peria mai mare.
  • 12. Utilizați instrumentul Perie pentru a crea o grafică simplă.Există câteva modalități prin care puteți utiliza instrumentul de perie.Faceți clic și trageți pe document pentru a desena forme și linii folosind perii cercului.Dacă utilizați perii de textură sau de imagine, puteți face clic o dată pentru a plasa o imagine, un model sau un element de textură.Fi creativ și nu vă fie frică să experimentați.
  • Dacă faceți o greșeală, faceți clic pe Editare în bara de meniu din partea de sus, apoi faceți clic pe Anulați pentru a anula ce ați făcut.De asemenea, puteți să faceți clic pe pictograma care seamănă cu o radieră în bara de meniu și să o utilizați pentru a șterge munca.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 41
    13. Clic Fişier.Este în bara de meniu din partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 42
    14. Clic Loc.Este aproape de partea de jos a meniului Fișier.Acesta deschide un browser de fișiere.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 43
    15. Selectați o fotografie pe care doriți să o importați.Utilizați browserul de fișiere pentru a naviga pe computer.Puteți face clic pe Dosare din bara laterală spre stânga.Când găsiți o fotografie pe care doriți să o importați, faceți clic pe ea pentru ao selecta.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 44
    16. Clic Loc.Este în partea stângă a browserului de fișiere din apropierea fundului.Acest lucru plasează fotografia în documentul dvs. Photoshop.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată folosind Photoshop Pasul 45
    17. Trageți fotografia la locul în care doriți.Puteți repoziționa fotografia făcând clic și tragând-o.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 46
    18. Ajustați dimensiunea fotografiei.Pentru a ajusta dimensiunea fotografiei, faceți clic pe colț și trageți pentru a schimba dimensiunea.Țineți apăsat ⇧ Shift în timp ce trageți pentru a păstra dimensiunile imaginii proporționale.
  • Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 47
    19. Faceți clic pe pictograma de selectare.Este în partea de sus a Photoshop.Aceasta confirmă poziția fotografiei și îl plasează ca un strat nou.Puteți utiliza acest lucru pentru a adăuga o imagine a dvs., o siglă a companiei sau chiar o imagine pentru a utiliza un fundal.
  • Dacă imaginea este plasată în partea de sus a oricărui text, faceți clic pe stratul care conține imaginea din meniul strat spre dreapta.Trageți stratul sub toate straturile de text din fișierul Photoshop.
  • Partea 5 din 5:
    Imprimarea cărții de vizită
    1. Imagine intitulată Creați o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop Pasul 48
    1. Clic Fişier.Este în bara de meniu din partea de sus a Photoshop.Aceasta afișează un meniu derulant.
  • 2. Clic Imprimare.Este aproape de partea de jos a "Fişier" meniu drop-down.Aceasta imprimă cardul.Este întotdeauna o idee bună să tipăriți munca pentru a obține o idee mai bună despre modul în care se pare că este imprimat.Culorile nu pot arăta la fel pe hârtie ca pe ecranul computerului.
  • De asemenea, puteți apăsa Ctrl+P Pentru a imprima pe PC sau ⌘ comandă+P pe Mac.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când adăugați imagini externe la șablonul dvs., asigurați-vă că au o rezoluție înaltă, astfel încât acestea să nu pară pixelate.
  • Creați un nou strat pentru fiecare obiect nou pe care îl adăugați, chiar și pentru diferite secțiuni de text. Acest lucru va face mai ușor să le mutați în mod individual, să aplicați efecte sau chiar să ștergeți cu ușurință părți ale șablonului.
  • Încercați să lucrați la șablonul dvs. la sau aproape de mărire de 100%, astfel încât orice parte care este neclară sau pixelată va fi imediat evidentă.
  • Imprimați cartea de vizită pentru a obține o idee mai bună despre modul în care arată.Poate să arate diferit pe ecranul computerului decât pe hârtie.presa Ctrl+P Pentru a imprima în Photoshop.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că utilizați propriile imagini sau aveți permisiunea de a utiliza imaginile altora în designul dvs.
  • Dacă utilizați seturi de perie personalizate sau alte lucrări de artă în designul dvs., creditați creatorul, dacă este posibil și obțineți permisiunea lor pentru ao folosi pe Print.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar