Cum de a crea copii de rezervă sms pentru un dispozitiv de galaxie samsung la computer

Mulți oameni se bazează pe mesajele lor SMS pentru comunicare, iar backup-urile pot fi esențiale pentru păstrarea informațiilor importante. Dacă aveți un dispozitiv Samsung Galaxy, puteți utiliza software-ul creat de Samsung pentru a vă copia mesajele sau alegeți de la mai multe aplicații populare de backup SMS disponibile gratuit pe Google Play Store. Crearea de backup-uri regulate vă va ajuta să vă asigurați că nu pierdeți niciodată un mesaj important SMS.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea comutatorului Samsung Smart
  1. Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 1
1. Descărcați comutatorul inteligent pe computer. Puteți descărca gratuit acest lucru gratuit de pe site-ul Samsung Switch Switch (Samsung.com / US / Smart-switch /). Comutatorul inteligent este disponibil atât pentru Windows, cât și pentru Mac.
  • Switch Smart este proiectat pentru transferul la un dispozitiv nou, dar îl puteți folosi pentru a crea copii de rezervă.
  • Nu veți putea citi efectiv textul dvs. susținut până când nu sunt restaurate la un dispozitiv. Acesta este pur și simplu un proces de backup. Dacă doriți să citiți mesajele SMS susținute pe computer, consultați următoarea metodă.
  • Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 2
    2. Instalați aplicația Smart Switch. Rulați instalatorul după descărcarea acesteia și urmați instrucțiunile pentru a instala Smart Switch. Majoritatea utilizatorilor pot părăsi setările de instalare la implicit.
  • Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 3
    3. Conectați dispozitivul Samsung la computer. Ar trebui să vedeți că apare în fereastra Smart Switch.
  • Imagine intitulată backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 4
    4. Apasă pe "Backup" buton. Comutatorul inteligent va începe să copieze dispozitivul, inclusiv mesajele SMS. Acest lucru poate dura ceva timp pentru a finaliza.
  • Fișierele de backup vor fi stocate în dvs "Documente" dosar în mod implicit. Puteți schimba acest lucru făcând clic pe "Mai mult" butonul și selectarea "Preferințe".
  • Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 5
    5. Restaurați-vă backupul. Dacă vreodată trebuie să restaurați mesajele susținute, puteți face acest lucru prin aplicația Smart Switch. Apasă pe "Restabili" butonul și selectați fișierul de rezervă pe care doriți să îl restaurați.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea unei aplicații de backup SMS
    1. Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 6
    1. Descărcați o aplicație SMS Backup din magazinul Google Play. Există mai multe aplicații care vă permit să creați copii de siguranță ale mesajelor SMS. Cele două aplicații cele mai populare sunt "SMS Backup & Restore" și "SMS Backup +". Ambele aplicații vă vor permite să creați o copie de siguranță pe care o puteți citi pe computer. Ambele sunt disponibile gratuit. SMS Backup & Restore va crea un fișier XML pe care îl puteți deschide în browser-ul dvs. și SMS Backup + va crea un dosar în contul dvs. Gmail cu toate conversațiile dvs. SMS.
  • Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 7
    2. Conectați contul Gmail (Backup SMS +). Dacă ați decis să mergeți cu SMS Backup +, va trebui să vă conectați contul Gmail, astfel încât mesajele dvs. să poată fi susținute. Puteți face acest lucru prin atingerea "Conectați" Opțiunea din meniul principal. Vi se va solicita să vă conectați la contul dvs. Google.
  • IMAP va trebui să fie activată în contul dvs. Gmail pentru ca această aplicație să funcționeze. Puteți face acest lucru din meniul Setări din Inbox-ul Gmail, în "Redirecționare și pop / imap" secțiune.
  • Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 8
    3. Porniți procesul de backup. Odată ce ați configurat aplicația, puteți porni procesul de backup. Este puțin diferit în funcție de aplicația pe care o utilizați.
  • SMS Backup +: Atingeți "Backup" butonul și așteptați în timp ce mesajele SMS sunt trimise în contul dvs. Gmail. Acest lucru poate dura ceva timp dacă aveți o mulțime de mesaje de rezervă. Dacă aceasta este prima dvs. backup, veți fi solicitați dacă doriți să copiați toate mesajele aflate în prezent pe dispozitiv. Mesajele MMS sunt susținute în mod implicit.
  • SMS Backup & Restore: Atingeți "Backup" Buton și selectați opțiunile de backup. Puteți alege să includeți mesaje MMS, dar acest lucru va face ca fișierul de backup să fie mai mare. SMS Backup & Restore vă permite să încărcați direct fișierul de rezervă într-un cont de stocare Cloud, care poate face transferarea acestuia la computer mult mai ușor.
  • Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 9
    4. Transferați fișierul de rezervă pe computer (SMS Backup & Restore). Dacă utilizați SMS Backup & Restore, va dura un pas suplimentar pentru a obține fișierul de rezervă pe computer. Dacă ați încărcat fișierul de rezervă la un serviciu de stocare Cloud, descărcați-l pur și simplu utilizând browserul web de pe computer. Dacă tocmai ați salvat fișierul de rezervă la dispozitivul Galaxy, va trebui să îl transferați la computer. Cea mai rapidă modalitate de a face acest lucru este conectarea dispozitivului Galaxy la computer și apoi răsfoiți-l. În mod implicit, va fi apelat dosarul de backup "SMSBACKUPRESTORE" și fișierul XML va fi etichetat cu data la care a fost creată.
  • Vedea Cum se transferă datele între un telefon mobil și computer Pentru instrucțiuni detaliate.
  • Imagine intitulată Backup SMS pentru un dispozitiv de galaxie Samsung la computerul dvs. Pasul 10
    5. Vizualizați fișierele SMS susținute. În funcție de aplicația pe care ați folosit-o, veți putea să citiți mesajele SMS în moduri diferite.
  • SMS Backup +: Veți găsi o etichetă în Gmail numit "mesaj". Toate conversațiile SMS vor fi organizate prin contactul din această etichetă. Puteți să le vizualizați așa cum ați fi trimis prin e-mailuri.
  • SMS Backup & Restore: Puteți deschide fișierul XML pe care l-ați transferat pe computer într-un editor de text, cum ar fi Notepad pentru a vedea toate mesajele SMS pe care le conține.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar