Cum să ștergeți un cont de abonament al calendarului iphone

Șeful dvs. a adăugat un calendar la iCloud că nu doriți să vizualizați? Poate că o aplicație descărcată recent a făcut același lucru și acum primiți pop-up-uri enervante pe iPhone-ul dvs. Prin ștergerea unui calendar, puteți reveni la tipul de notificări pe care doriți să le vedeți.

Pași

Partea 1 din 2:
Ștergerea prin aplicația Calendar
  1. Imagine intitulată Ștergerea unui cont de abonament al Calendarului iPhone Pasul 1
1. Deschideți aplicația Calendar de pe dispozitiv. Pe iPhone, aplicația Calendar este o mică piață rotunjită afișând data și ziua săptămânii. Fundalul pictogramei este alb. Este intitulat "Calendar."
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont de abonament al Calendarului iPhone Pasul 2
    2. Faceți clic pe calendarele personale. Odată ce aplicația Calendar a încărcat, puteți găsi calendarele personale. Faceți acest lucru prin căutarea în partea de jos a ecranului dvs. Între "Astăzi" și "Inbox" veți vedea butonul roșu "calendare". Apasa aici.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont de abonament al Calendarului iPhone Pasul 3
    3. Alegeți calendarul personal. Odată ce ați încărcat calendare, veți vedea un buton roșu de editare din partea stângă sus a ecranului iPhone. Atingeți aici pentru a introduce setările dvs. de calendar. Odată ce ecranul ți-a introdus setările de calendar, veți putea alege calendarul pe care doriți să-l ștergeți. Pentru a selecta un calendar, apăsați o dată pe titlul de calendar.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont de abonament al calendarului iPhone Pasul 4
    4. Ștergeți calendarul. După ce ați selectat calendarul pe care doriți să îl ștergeți, defilați în partea de jos a ecranului iPhone. De aici, veți vedea un buton roșu intitulat, "Ștergeți calendarul" centrat în mijlocul ecranului. Atingeți aici pentru a șterge calendarul.
  • Dacă butonul "Ștergere calendar" nu este prezent, încercați să ștergeți calendarul prin intermediul setărilor personale.
  • Partea 2 din 2:
    Depanarea IOS 8
    1. Imagine intitulată 2487948 5
    1. Utilizați setările dacă lucrați la iOS 8. Calendarele pot fi ascunse numai utilizând aplicația Calendar, dar trebuie să fie șterse în Setări pentru iOS 8.
  • Imagine intitulată 2487948 6
    2. Atingeți "Mail, contacte, calendare" în setări. O dată în setări, derulați în jos și căutați pictograma care arată ca un pătrat albastru cu un plic pe el. Atingeți-l și va apărea un nou ecran.
  • Imagine intitulată 2487948 7
    3. Derulați în jos la secțiunea Calendar și căutați calendarul pe care doriți să îl ștergeți. Secțiunea calendarului ar trebui să fie în partea de jos a "Mail, contacte, calendare" ecran. Găsiți calendarul pe care doriți să îl ștergeți și apăsați "Șterge cont."
  • sfaturi

    De asemenea, puteți modifica elementele de descriere sau titlu și / sau scoateți alarma / memento-ul la elementele conținute în el.
  • În contul Calendar, puteți face și calendarul inactiv, dar încă îl păstrați pe dispozitiv pentru referințe ulterioare.
  • Avertizări

    Odată ce ștergeți un calendar, acesta poate fi nerecuperabil. Nu încercați să ștergeți un calendar decât dacă sunteți 100% doriți să.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar