Cum se șterge comentariile sau postările pe facebook pe aplicația facebook

Puteți elimina posturile și comentariile pe care le-ați făcut pe Facebook utilizând aplicația mobilă. Puteți elimina comentariile altora au făcut pe ceva pe care l-ați postat, dar nu puteți șterge comentariile pe care le-au lăsat pe postări pe care le-ați creat. Procesul de ștergere a posturilor și comentariilor este aproape identic pentru Android și iPhone.

Pași

Partea 1 din 3:
Ștergerea comentariilor
  1. Imagine intitulată Șterge comentariile sau postările pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 1
1. Găsiți comentariul pe care doriți să îl ștergeți. Puteți șterge comentariile pe care le-ați făcut pe posturi sau comentariile pe care le-au făcut altele pe posturile dvs. Nu puteți șterge comentariile pe care alții le-au făcut pe posturi pe care nu le-ați creat. Acest proces este în esență același pentru iPhone și Android. Asigurați-vă că ați deschis secțiunea de comentarii a postului.
  • Dacă doriți să ștergeți mai multe comentarii sau postări pe care le-ați făcut sau nu puteți găsi comentariul pe care doriți să îl ștergeți, consultați ultima secțiune a acestui articol.
  • Imagine intitulată Ștergere comentariile sau postările pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 2
    2. Apăsați și țineți apăsat pe comentariul pe care doriți să îl ștergeți. Pe Android, acest lucru va deschide un nou meniu. Pe iPhone, eliberați degetul și va apărea meniul.
  • Încercați să apăsați un spațiu gol în comentariu. Apăsând numele va deschide în schimb profilul comentatorului.
  • Imagine intitulată Ștergere comentariile sau postările pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 3
    3. Atingeți "Șterge." Confirmați că doriți să eliminați comentariul de pe Facebook. Comentariul va fi șters imediat.
  • Partea 2 din 3:
    Ștergerea mesajelor
    1. Imagine intitulată Șterge comentariile sau postările pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 4
    1. Găsiți postarea pe care doriți să o ștergeți. Puteți șterge mesajele numai pe care le-ați făcut. Acest proces este același pentru iPhone și Android. Puteți accesa rapid profilul dvs. și găsiți postările dvs. atingând butonul mai mult (☰) și apoi atingeți profilul dvs.
    • Dacă doriți să ștergeți mai multe postări pe care le-ați făcut sau nu puteți găsi postarea pe care ați făcut-o pe care doriți să o ștergeți, consultați secțiunea următoare.
  • Imagine intitulată Ștergere Comentarii sau postări pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 5
    2. Atingeți butonul ∨ din colțul din dreapta sus al postării. Acest lucru va deschide un nou meniu.
  • Imagine intitulată Ștergere comentarii sau postări pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 6
    3. Atingeți "Șterge." Confirmați că doriți să eliminați postul permanent de pe Facebook. Postul și orice comentarii asociate vor fi șterse imediat.
  • Partea 3 din 3:
    Ștergerea mai multor comentarii și postări
    1. Imagine intitulată Ștergere comentarii sau postări pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 7
    1. Deschideți jurnalul de activitate. Dacă doriți să ștergeți mai multe postări sau pe care le-ați făcut, puteți utiliza jurnalul de activitate. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a scana prin posturi și comentariile pe care le-ați făcut fără a fi nevoie să le vânați în jos. Procesul este puțin diferit în funcție de dacă utilizați Android sau iPhone:
    • Android - Atingeți butonul mai mult (☰) în colțul din dreapta sus al aplicației Facebook. Defilați în partea de jos și apăsați "Jurnalul de activitate."
    • iPhone - Atingeți butonul mai mult (☰) în colțul din dreapta jos al aplicației Facebook. Derulați în jos și apăsați "Setări." Selectați "Jurnalul de activitate" din meniul.
  • Imagine intitulată Ștergere comentariile sau postările pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 8
    2. Găsiți un post sau un comentariu pe care doriți să îl ștergeți. Veți putea vedea mesajele și comentariile pe care le-ați făcut, nu, comentariile pe care le-au făcut altele pe postările dvs.
  • Imagine intitulată Ștergerea comentariilor sau postărilor pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 9
    3. Atingeți butonul ∨ de lângă postarea sau comentariul pe care doriți să îl ștergeți. Acest lucru va deschide un meniu mic.
  • Imagine intitulată Șterge Comentarii sau postări pe Facebook pe aplicația Facebook Pasul 10
    4. Atingeți "Șterge" Pentru a elimina postarea sau comentariul. Vi se va cere să confirmați că doriți să eliminați elementul de pe Facebook. Odată ce confirmați, postarea sau comentariul vor fi șterse definitiv.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar