Cum să găsiți mașina

Este un sentiment familiar - ai parcat mașina, a mers înapoi la locul unde ai crezut că a fost și nu a putut găsi. Se întâmplă cu toată lumea, dar cea mai importantă parte a găsirii mașinii dvs. este calm. Există aplicații de telefon pe care le puteți folosi pentru a urmări unde ați parcat și unele mașini chiar au servicii GPS încorporate care ajută. Dacă aceasta nu este o opțiune, găsiți mașina printr-o căutare amănunțită, cu un mic ajutor dacă este disponibil. Dacă bănuiți că mașina dvs. a fost furată, sunați la poliție imediat înainte de a căuta mai departe. Fiind conștient de împrejurimile dvs. și căutând temeinic, puteți să vă ușurați mașina, indiferent de locul în care ați plecat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind GPS pentru a urmări o mașină
  1. Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 1
1. Descărcați o aplicație care urmărește locația mașinii. Atât Apple, cât și Hărți Google au caracteristici încorporate de urmărire a locației. Hărțile Apple sunt disponibile pe iPhone, în timp ce Google Maps este disponibil pe ambele iphone și Androids. În plus față de aplicația hartă a telefonului, există multe alte aplicații pe care le puteți descărca pentru a vă ajuta să urmăriți mașina dvs. Unele dintre cele libere includ găsirea mașinii mele mai inteligente, punct de ancoră, Honk și Parkyfy.
  • Aplicații de parcare Toate funcționează într-un mod similar, deși specificul vor varia ușor în funcție de care utilizați. Toate acestea vă permit să vă fixați locația pe o hartă manuală, chiar și fără Bluetooth.
  • Pentru a utiliza caracteristici de urmărire automată Multe aplicații de parcare au, împerecheați mai întâi telefonul la sistemul Bluetooth al mașinii. Deoarece Apple și Google Maps vin preinstalate pe majoritatea telefoanelor, este posibil să puteți profita de ei, chiar dacă nu le-ați folosit înainte.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 2
    2. Se împerechează telefonul la sistemul Bluetooth al mașinii înainte de parcarea dvs. Deschideți setările telefonului dvs., apoi porniți opțiunea Bluetooth acolo. Așteptați ca telefonul să vă detecteze mașina. Apoi, atingeți-l pentru a conecta cele două sisteme. Când vă îndepărtați de mașina dvs., telefonul dvs. va salva locația, astfel încât să puteți naviga înapoi la el mai târziu.
  • Dacă mașina dvs. nu are tehnologia Bluetooth încorporată, deschideți una dintre aplicațiile de găsire a mașinilor, apoi apăsați locația dvs. pe hartă pentru ao înregistra.
  • Dacă mașina dvs. nu vine cu Bluetooth, ați putea să-l potriviți cu un set stereo, un adaptor sau de apel activat Bluetooth. Cu toate acestea, trebuie să fie instalat și asociat cu telefonul înainte de a vă părăsi mașina.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 3
    3. Porniți serviciile de localizare în timp ce sunteți în mașină. Verificați dublu că serviciul GPS al telefonului dvs. este activ, astfel încât să îl puteți utiliza pentru a vă retrage pașii mai târziu. Deschideți setările telefonului și căutați o opțiune etichetată de localizare servicii sau istoricul locației. Pe un iPhone, atingeți opțiunea "Confidențialitate", apoi activați "Servicii de localizare" și "Locații semnificative."Pe un Android, apăsați" locația ", apoi activați" Istoricul locației Google."
  • O altă opțiune este să trageți în jos bara de stare a telefonului, pe care o puteți face prin tragerea degetului în jos din partea de sus a ecranului. Dacă pictograma serviciului de locație este aprinsă, telefonul dvs. urmărește locația dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 4
    4. Activați urmărirea locației parcat pe telefonul dvs. Dacă aveți un iPhone, deschideți setările, apoi apăsați "Hărți". Asigurați-vă că opțiunea "Afișați locațiile parcate" este activată. Android Telefoane nu au această opțiune, astfel încât să deschideți aplicația pe care o planificați pe utilizarea în schimb. Atingeți locația dvs. pe hartă pentru ao salva.
  • De exemplu, dacă utilizați Google Maps, veți vedea un punct albastru care marchează locația dvs. Atingeți-l pentru a găsi opțiunea "Salvați parcare".
  • Alternativ, adresați-vă serviciului de asistență digital al telefonului dvs. să vă amintiți unde este mașina dvs. Pe un iPhone, spune ceva de genul "Hei Siri, amintiți-vă unde am parcat."Pe un Android, spuneți:" Hei Google, am parcat aici."
  • Puteți deschide hărți Apple sau alte aplicații de parcare pentru a salva sau a edita locația dvs. de parcare. Unele aplicații vă permit să scrieți note sau să încărcați fotografii pentru a vă ajuta să găsiți mașina dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 5
    5. Deschideți din nou aplicația de parcare când trebuie să vă găsiți mașina. Locația mașinii dvs. va fi, de obicei, marcată de o pictogramă albastră pe hartă. Atingeți bara de căutare din interiorul aplicației, apoi selectați opțiunea "Parcare". În cele din urmă, apăsați "Direcții" pentru a vă arăta aplicația cum să ajungeți la mașina dvs. Multe aplicații vă permit să obțineți direcții specifice pentru mersul pe jos, de călărie sau să luați transportul public la vehiculul dvs.
  • Dacă telefonul dvs. are un asistent digital, îl puteți utiliza, de asemenea, pentru a obține instrucțiuni imediat către mașina dvs. De exemplu, spuneți "Hei Siri, unde mi-am parcat mașina?"Pe un iPhone sau" OK Google, găsiți mașina "pe Android.
  • Asistentul digital al telefonului dvs. va utiliza Apple sau Google Maps. Dacă preferați să utilizați o aplicație diferită, va trebui să o deschideți pe cont propriu și să o utilizați manual.
  • Metoda 2 din 3:
    Localizarea mașinii într-o parcare
    1. Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 6
    1. Amintiți-vă orice mărci distinctive aproape de locul în care ați parcat. Când ieșiți din nou din mașină, uitați-vă să vedeți dacă spațiul dvs. de parcare este etichetat. Apoi, verificați pentru orice alte repere sau atracții interesante pe care le puteți utiliza pentru a vă identifica locația. Obiective mari, vibrante sau neobișnuite fac ca locul dvs. de parcare mult mai memorabil. Când vă întoarceți, utilizați reperele pentru a vă direcționa înapoi la mașina dvs.
    • Multe locuri de parcare mari și garaje au etichetat spații sau semne aeriene pe care le puteți utiliza. Pentru alte locuri, stâlpi, lumini, semne, copaci și clădiri sunt câteva repere care vă pot ajuta să vă întoarceți la mașina dvs.
    • Încercați să alegeți ceva memorabil care poate fi văzut de la distanță. De exemplu, spuneți-vă: "Sunt în st. Parcarea vestică lângă panoul portocaliu din fața copacului gnarled."
    • Dacă aveți un timp greu de amintit unde parcați, scrieți-vă locația sau faceți o fotografie.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 7
    2. Retrageți pașii înapoi la mașină. Amintiți-vă în ce fel ați fost când ați ieșit din mașină. Reamintind pașii dvs. poate fi dificil, dar începeți de la un punct cât mai departe în timp ce vă puteți aminti. Chiar dacă vă mișcați în aceeași direcție generală, vă îmbunătățește șansele de a veni asupra vehiculului dvs. Retragerea pașilor poate, de asemenea, să vă jogăm memoria sau să vă ajutați să găsiți repere recunoscute.
  • Evitați abordarea parcării dintr-o direcție diferită. Te-ar putea confunda. În schimb, urmați calea pe care ați luat cât mai aproape posibil posibil.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 8
    3. Adresați participanților la parcare pentru ajutor dacă există disponibile. Multe locuri de parcare mari, cum ar fi la garajul aeroportului sau locurile de concert, au personalul la îndemână care vă pot ajuta să găsiți mașina dvs. Dacă sunteți pierdut, căutați un număr de ajutor postat în apropiere. Sunați-l pe telefonul dvs. mobil sau pe un telefon de urgență din apropiere, dacă este disponibil. Participanții disponibili pot urmări, de obicei, mașina dvs. utilizând numărul plăcii de licență sau o scurtă descriere a mașinii dvs.
  • Dacă sunteți într-o zonă fără un număr de apel sau un telefon accesibil, mergeți spre clădirile din apropiere. Căutați toți participanții sau gardieni de securitate din apropiere.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 9
    4. Apăsați butonul de panică dacă aveți un fob de la distanță. Butonul roșu de urgență de pe un FOB cheie se stinge de pe alarma mașinii. Este foarte util dacă sunteți pierdut, dar trebuie să fiți în intervalul vehiculului dvs. De asemenea, trebuie să aveți o baterie de lucru în fobul cheie. Când puteți să o utilizați, caracteristica de panică vă luminează mașina în plus față de a face o mulțime de zgomot.
  • Fiți pregătiți să opriți imediat alarma, mai ales dacă sunteți într-o zonă liniștită pe timp de noapte. Opriți alarma apăsând din nou butonul de panică sau prin pornirea mașinii.
  • Păstrați fobul cheie în stare de funcționare, astfel încât să puteți utiliza butonul de panică atunci când aveți nevoie de ea. Când FOB nu mai funcționează, înlocuiți bateria pe cont propriu sau luând-o la un mecanic.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 10
    5. Căutați treptat prin parcare dacă încă nu puteți găsi mașina. Dacă vă luptați cu adevărat să vă amintiți unde ați parcat, căutați rândul cu rând. Începeți la un capăt al parcului de parcare, verificați mașinile de pe ambele părți. Apoi, continuați în jos rândurile ulterioare până când veniți pe mașina dvs. Atâta timp cât căutați sistematic, sunteți garantat că o găsiți.
  • Căutarea în acest fel nu este rapidă, dar nu vă grăbiți. Verificarea culoarului înseamnă aleatoriu înseamnă că totuși ați putea să vă lipsiți mașina.
  • Dacă încă nu vă puteți găsi mașina, ar putea fi furată. Consultați securitatea dacă nu ați făcut-o deja, apoi sunați la poliție.
  • Metoda 3 din 3:
    Localizarea unei mașini lipsă
    1. Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 11
    1. Verificați locația mașinii dacă are GPS. Unele mașini vin cu GPS încorporate, în timp ce altele includ sisteme precum Onstar care pot fi utilizate pentru scopuri de urmărire. Apelați furnizorul de servicii și cereți-i să urmărească locația mașinii. Dacă mașina dvs. nu vine cu una, puteți cumpăra un tracker GPS separat și ați instalat. Unele servicii GPS sunt, de asemenea, accesibile printr-un telefon sau un computer.
    • Dispozitivele GPS trebuie să fie configurate înainte de a fi utilizate. Ele pot fi conectate la câteva pete diferite, cum ar fi printr-o brichetă sau fire de alimentare sub tabloul de bord. Apelați un mecanic dacă aveți nevoie de ajutor pentru ao stabili.
    • Înregistrați dispozitivul GPS pe site-ul producătorului după instalare. Dacă nu configurați un cont acolo, nu veți putea să o utilizați pentru a vă urmări mașina.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 12
    2. Adună toate informațiile de identificare pe care le aveți pentru mașină. Găsiți orice documente juridice, cum ar fi înregistrarea mașinii, dacă aveți-o cu dvs. Apoi, scrieți orice altceva vă puteți gândi că distinge mașina. Includeți mașina, modelul și culoarea mașinii. Unele alte lucruri care pot contribui la includerea numărului plăcii de înmatriculare și numărul de identificare al vehiculului (VIN).
  • Dacă nu vă puteți aminti numărul plăcii de licență, contactați furnizorul de asigurări sau departamentul dvs. local de înregistrare a vehiculelor.
  • Vinul este situat pe o etichetă, plasată de obicei în interiorul ușii laterale ale șoferului. Va fi, de asemenea, pe titlul mașinii.
  • Faceți copii ale tuturor documentelor importante în loc să stocați originalele din mașină. Înregistrați informațiile de identificare din telefon, astfel încât să aveți întotdeauna la dispoziție.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 13
    3. Apelați companiile locale de remorcare pentru a vedea dacă au mașina dvs. De multe ori, mașinile au dispărut din cauza unei parcări necorespunzătoare sau a unei alte încălcări. Verificați parcarea pentru a vedea dacă există semne de avertizare de remorcare postate. Aceste semne au de obicei un număr de telefon pe care îl puteți apela pentru a vă întreba despre mașina dvs. Dacă nu vedeți un semn, contactați poliția, biroul local local sau căutați în apropierea loturilor de remorcare.
  • Oferiți companiei de remorcare orice informații de identificare pe care le aveți. Verificați dublu că au luat mașina de la lot că ați confirmat că este mașina dvs.
  • Multe orașe au baze de date pe care le puteți folosi pentru a vedea dacă mașina dvs. a fost remorcată. Mergeți pe site-ul guvernului oficial al orașului pentru a vedea dacă au o legătură de recomandare la un site web pe care îl puteți utiliza pentru a căuta mașina dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 14
    4. Contactați poliția dacă încă nu puteți găsi mașina. Dacă ați epuizat toate celelalte opțiuni, mașina dvs. ar fi putut fi furată. Deși pare rău, încercați să rămâneți calm. Poliția este mai bună capabilă să urmărească mașina decât tine. Spuneți-le că doriți să depuneți un raport de mașină lipsă, apoi să le oferiți informații pe care le aveți.
  • Fișier un raport cu poliția cât mai curând posibil. Cu cât așteptați mai mult, cu atât mai puțin probabil sunteți să vă găsiți mașina.
  • După ce a vorbit cu poliția, cereți o copie a raportului. Verificați-l pentru inexactități, apoi păstrați-l cu dvs. în timpul căutării dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 15
    5. Vizionați înregistrările de securitate disponibile pentru a vedea ce sa întâmplat cu mașina dvs. Multe parcări au camere de securitate poziționate în jurul pereților sau gardurilor. Contactați orice participanți la parcare disponibili sau proprietarul lotului și întrebați-le: "Pot să mă uit la filmul de securitate?"Faceți acest lucru cât mai curând posibil pentru a vă asigura că imaginile nu sunt pierdute sau lipite.
  • Puteți solicita toate întreprinderile private în apropiere pentru înregistrarea disponibilă. Unele locuri au camere de securitate care ar fi putut prinși o privire asupra vehiculului dvs.
  • Aduceți o copie a raportului de poliție cu dvs. Poate încuraja unele întreprinderi să respecte cererea dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți mașina dvs. Pasul 16
    6. Adresați-vă companiilor de cabină pentru a vă ține ochii pentru mașina dvs. Driverele de cabină sunt pe drum foarte mult. Apelați toate companiile de cabină locală care operează în zona dvs., apoi întrebați-le: "Vă rugăm să căutați vehiculul meu lipsă."Îndulciți afacerea oferind o recompensă pentru oricine îl ajută să-l găsească.
  • Dați companiei CAB o descriere detaliată a mașinii dvs., apoi menționați că "există o recompensă pentru oricine mă ajută să găsesc mașina."Fii specific, astfel încât să fie mai bine să vă ajute.
  • Recompensa pe care o oferi depinde de ceea ce sunteți dispus să plătiți. Unii oameni cred că 50 de dolari la 100 USD sunt corecte. S-ar putea să doriți să oferiți mai mult dacă mașina dvs. este valoroasă sau că cineva lucrează din greu pentru a vă ajuta.
  • sfaturi

    Dacă aveți un timp greu de găsit mașina dvs., cereți ajutor. Ați putea imprima postere cu mașina dvs. și numărul dvs. de telefon listat, apoi postați-l în jurul comunității dvs.
  • Au altcineva să te conducă în jurul tău când îți cauți mașina. Dacă aveți o plimbare, căutarea va merge mult mai repede.
  • Memorați numărul de licență și alte informații importante de identificare. Încercați să purtați o copie scrisă a informațiilor din portofel sau în buzunar în caz de urgență.
  • Avertizări

    Dacă încercați să găsiți o mașină pierdută sau furată, nu există nici o garanție că îl veți întoarce. Uneori căutarea durează un timp, dar fiți conștienți de oricine încearcă să vă inducă în eroare cu informații false.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar