Cum se adaugă contacte în gmail

Thiste parere cum să adăugați pe cineva la contactele Gmail. Gmail adaugă automat persoanele la lista de contacte când le trimiteți un mesaj, dar puteți adăuga contacte manual utilizând Google Contacte. Dacă aveți un Android, puteți utiliza aplicația Google Contacte. Dacă utilizați un computer, iPhone sau iPad, puteți accesa contactele Google pe web la HTTPS: // Contacte.Google.COM. De asemenea, puteți adăuga contacte direct de la mesajele Gmail când vizualizați Inbox-ul Gmail pe un computer.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea contactelor Google
  1. Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul Gmail 1
1. Mergi la HTTPS: // Contacte.Google.COM Într-un browser web. Puteți face acest lucru în orice browser web de pe computer, telefon sau tabletă. Dacă aveți un Android, puteți opta pentru a utiliza aplicația Google Contacte în locul browserului dvs. web, care are o pictogramă albastră care conține o schiță albă a unei persoane.
  • Unele Androids vin cu o aplicație diferită de contacte. Pentru a vă asigura că utilizați aplicația potrivită, deschideți magazinul de redare, căutați "Contacte Google," și apăsați Instalare În aplicația Contacte de Google. Dacă aplicația este deja instalată, mare!
  • Dacă nu sunteți deja conectat, veți fi solicitat să faceți acest lucru înainte de a putea continua.
  • Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul Gmail 2
    2. Faceți clic sau atingeți +. Este semnul plus în colțul din dreapta jos de pe un telefon sau tabletă sau + Creați un contact În colțul din stânga sus de pe un computer.
  • Dacă utilizați un Android, acest lucru ar trebui să deschidă automat "Creați un contact nou" fereastră.
  • Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul 3 Gmail 3
    3. Faceți clic sau apăsați Creați un contact (numai pentru calculator și iPhone / iPad). Aceasta deschide "Creați un contact nou" fereastră. Dacă aveți un Android, treceți doar la pasul următor.
  • Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul 4 Gmail 4
    4. Introduceți informațiile de contact ale persoanei. Introduceți numele, numele, numărul de telefon și adresa de e-mail în fiecare câmp adecvat, dar acestea ar putea fi preumplute dacă informațiile despre Gmail ale Contact sunt corecte.
  • Faceți clic sau apăsați Vezi mai mult Pentru a extinde mai multe opțiuni, cum ar fi opțiunea pentru ortografii fonetice, porecle și multe altele.
  • Simțiți-vă liber să lăsați ceva necompletat. De exemplu, dacă doriți doar să introduceți o adresă de e-mail pentru un contact, nu este nevoie să introduceți un număr de telefon sau altceva.
  • Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul Gmail 5
    5. Faceți clic sau apăsați Salvați. Este în colțul din dreapta jos. Acest lucru vă salvează noul dvs. contact în lista dvs. de contacte Gmail.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugând dintr-un mesaj Gmail
    1. Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul 6 Gmail 6
    1. Mergi la https: // Gmail.COM În browserul dvs. web. Acest lucru vă va deschide Inbox-ul Gmail dacă sunteți deja semnat în contul dvs. Google în browserul dvs. web. Dacă nu sunteți conectat (ă), urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a face acest lucru acum.
    • Puteți face acest lucru numai folosind Gmail.com pe un computer - nu este posibil în aplicația Mobile Gmail.
  • Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul 7 Gmail 7
    2. Faceți clic pe un mesaj de e-mail de la persoana pe care doriți să o adăugați. Conținutul mesajului va apărea.
  • Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul 8 Gmail 8
    3. Plasați mouse-ul peste numele persoanei. Este în partea de sus a mesajului. După câteva momente, va apărea o fereastră pop-up mică.
  • Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul 9 Gmail 9
    4. Clic Mai multe informatii Pe fereastra pop-up. E la partea stângă a ferestrei. Aceasta extinde un panou în partea dreaptă a Gmail.
  • Imagine intitulată Adăugați contacte în Pasul Gmail 10
    5. Faceți clic pe pictograma Adăugare contact. Este conturul unei persoane cu un simbol plus în colțul din dreapta sus al panoului drept. Aceasta adaugă expeditorul la contactele dvs. Gmail.
  • Dacă nu vedeți această pictogramă, persoana este deja în lista dvs. de contacte.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Poti de asemenea Importați contacte în Gmail de la un alt serviciu de e-mail (e.G., Yahoo).
  • Dacă trimiteți pe cineva un mesaj în Gmail, contactul va fi salvat automat. Contactele sunt salvate automat atunci când interacționați cu persoanele care utilizează alte produse Google, cum ar fi partajarea unui fișier în Google Drive sau o fotografie în fotografiile Google.
  • Dacă nu doriți ca Gmail să salveze automat contactele când scrieți oamenilor, mergeți la https: // mail.Google.Com / Mail # Setări / Generalități Într-un browser web, derulați până la "Creați contacte pentru autocomplete," și selectați Voi adăuga eu contacte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar