Cum să verificați mesajul mesaj inbox pe facebook

Thiste parere cum să deschideți și să vizualizați mesajele dvs. de mesaje Facebook. Puteți face acest lucru în Facebook Messenger pentru Mobile, precum și pe site-ul Facebook pe desktop.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pe mobil
  1. Imagine intitulată Verificați mesajul Inbox pe Facebook Pasul 1
1. Deschideți Facebook Messenger. Această aplicație seamănă cu un șurub alb de fulgere pe un fundal albastru. Acest lucru va deschide mesajul dvs. Facebook la ultima filă pe care ați oprit-o.
  • Dacă nu sunteți conectat la Facebook Messenger, introduceți numărul dvs. de telefon și parola pentru a continua.
  • Imagine intitulată Verificați mesajul Inbox pe Facebook Pasul 2
    2. Atingeți Acasă. Este o filă în formă de casă în colțul din stânga jos al ecranului. Acest lucru vă va duce în căsuța de e-mail.
  • Dacă Messenger se deschide la o conversație, introduceți mai întâi "Înapoi" Butonul din colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Verificați mesajul Inbox pe Facebook Pasul 3
    3. Examinați căsuța de e-mail. Cele mai noi mesaje vor fi în partea de sus a ecranului, chiar deasupra "Activ acum" rând de contacte. Derulând în jos Acasă Conținutul tab-ului vă va arăta mesaje progresive mai vechi.
  • Metoda 2 din 2:
    Pe desktop
    1. Imagine intitulată Verificați mesajul Inbox pe Facebook Pasul 4
    1. Deschideți Facebook. Mergi la https: // Facebook.COM / În browserul dvs. web preferat. Acest lucru vă va deschide feed-ul de știri Facebook dacă sunteți conectat (ă).
    • Dacă nu sunteți conectat (ă), introduceți adresa dvs. de e-mail (sau numărul de telefon) și parola în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Verificați mesajul Inbox pe Facebook Pasul 5
    2. Faceți clic pe pictograma Messenger. Este pictograma în formă de fulger în partea dreaptă a paginii Facebook. A face acest lucru va solicita un meniu derulant cu mesajele recente listate.
  • Imagine intitulată Verificați mesajul Inbox pe Facebook Pasul 6
    3. Clic Vedeți totul în Messenger. Această legătură este în partea de jos a meniului derulant. Clicând că vă duce la Messenger Mesaje primite.
  • Imagine intitulată Verificați mesajul Inbox pe Facebook Pasul 7
    4. Examinați căsuța de e-mail. Puteți derula prin conversații în coloana din partea stângă a paginii. Conversațiile recente sunt în partea de sus a coloanei, în timp ce conversațiile mai vechi sunt spre partea de jos.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe pictograma angrenaj din colțul din stânga sus al acestei pagini și apoi faceți clic pe Fire arhivate În meniul derulant pentru a vizualiza mesajele arhivate.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți deschide Messenger din aplicația Facebook prin atingerea pictogramei Messenger din colțul din dreapta sus al ecranului.

    Avertizări

    Dacă nu aveți aplicația Facebook Messenger pe dispozitivul dvs. mobil, nu puteți verifica mesajele primite de primite din aplicația Facebook.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar