Cum să obțineți efecte pe snapchat

SnapChat este o aplicație populară de rețele sociale și de mesagerie renumită pentru efectele sale creative și video. Efectele lui SnapChat includ lentile, care folosesc realitatea augmentată pentru a transforma modul în care arăți și filtre, care sunt efecte de culoare și de proiectare pe care le puteți adăuga la fotografii și videoclipuri. De asemenea, puteți adăuga stilul la fotografii prin adăugarea de text, desen și decorare cu autocolante. Toți te-ai făcut cum să experimentezi cu diferitele filtre și efecte disponibile în Snapchat.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind lentile (efecte fata)
  1. Imaginea intitulată Obțineți efecte pe Pasul 1 Snapchat 1
1. Deschideți SnapChat pe telefon sau tabletă. SnapChat se va deschide automat la ecranul Camera frontală, unde veți vedea fața dvs. glorioasă. Dacă doriți să răsturnați camera din spate, astfel încât să puteți utiliza lentile pe o altă persoană, atingeți pictograma a două săgeți într-un pătrat din colțul din dreapta sus.
  • Lentilele sunt efecte speciale aplicate în timp real folosind detectarea feței.
  • Lentilele sunt folosite înainte de a vă lua sau înregistrați rapid, în timp ce filtrele sunt adăugate după ce ați luat snap-ul. Puteți utiliza ambele lentile și filtre pe aceeași schimbare.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte asupra Pasului Snapchat 2
    2. Atingeți pictograma feței zâmbitoare. Este în partea de jos a ecranului camerei. Aceasta extinde caruselul lentilei din partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată obține efecte pe Snapchat Pasul 3
    3. Țineți telefonul departe, astfel încât să puteți vedea întreaga față. Dacă utilizați lentile pe o altă persoană, asigurați-vă că întreaga lor față este în cadru.
  • De asemenea, asigurați-vă că iluminatul este decent, deoarece întunericul poate împiedica recunoașterea facială.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 4
    4. Selectați obiectivul pe care doriți să îl utilizați. Glisați spre stânga și spre dreapta pe pictogramele din carusel pentru a vedea ce este disponibil, apoi atingeți o lentilă pentru al testa.
  • Din cauza selecției rotative, lentila pe care o căutați poate să nu fie disponibilă. Verificați înapoi în ziua următoare sau două pentru a vedea dacă acesta a devenit din nou disponibil.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte pe SnapChat Pasul 5
    5. Atingeți Explora Pentru a găsi mai multe lentile. Este în colțul din dreapta jos al ecranului. Aici puteți răsfoi lentilele realizate de alți utilizatori Snapchat! Căutați ceva folosind "Căutare" bara din partea de sus a ecranului sau glisați spre stânga pentru a răsfoi după categorie, cum ar fi Treading și Față.
  • Atingeți și țineți apăsată pictograma microfon din colțul din dreapta sus pentru a încerca Scanarea vocală, o nouă caracteristică care vă permite să cereți orice tip de lentile pe care doriți să încercați.
  • Atingeți o lentilă pentru a le verifica. Dacă găsiți unul dorit, puteți atinge Favorită Butonul din partea de jos a ecranului pentru ao salva la favoritele dvs. Atingerea unei lentile va adăuga, de asemenea, la lista dvs. de favorite, care se află în partea de sus a paginii Explorați.
  • Apasă pe Lume Tab în partea de sus a paginii Explorați pentru a încerca o lentilă mondială. Aceste lentile adaugă efecte în împrejurimile dvs. în loc de fața voastră.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 6
    6. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru lentilele pe care le-ați ales. Multe lentile vor afișa o comandă rapidă pentru a face ca efectul să se întâmple. De exemplu, pentru a face curcubeul de pușcă pe care ți-ai solicitat să-ți deschizi gura.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 7
    7. Luați sau înregistrați o clipă. Odată ce ați găsit un obiectiv pe care îl doriți, atingeți și țineți apăsat butonul Captură pentru a vă înregistra cu acel lentile. Dacă preferați să luați o fotografie, atingeți butonul Captură o dată. Efectul lentilei va fi înregistrat în Snap.
  • Dacă ați făcut o fotografie, puteți atinge pictograma cronometru din partea dreaptă a previzualizării pentru a controla cât timp poate fi vizualizat imaginea de către destinatar.
  • Verificați celelalte metode pentru a afla mai multe efecte pe care le puteți adăuga la Snap.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind filtre
    1. Imagine intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 8
    1. Deschideți SnapChat pe telefon sau tabletă. SnapChat se va deschide automat la ecranul Camera frontală - dacă preferați să utilizați camera din spate pentru a captura un alt subiect, atingeți pictograma a două săgeți într-un pătrat din partea dreaptă.
    • Filtrele SnapChat sunt adăugate după ce ați luat snap-ul și dau fotografiei sau video adăugate pizzazz fără prea multă muncă. Pur și simplu glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a le accesa sau a citi detaliile complete de mai jos.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 9
    2. Faceți o fotografie sau înregistrați un videoclip. Puteți adăuga filtre la fotografii și video. În ecranul principal al camerei foto, atingeți cercul mare pentru a face o fotografie sau apăsați și mențineți apăsată pentru a înregistra un videoclip.Dacă luați o fotografie, atingeți pictograma Hourglass în rândul de pictograme din partea dreaptă a imaginii pentru a alege cât timp ar trebui să fie vizibilă destinatarilor înainte de a dispărea.
  • Puteți adăuga chiar un filtru după utilizarea lentilelor de față.
  • Imaginea intitulată obține efecte pe Snapchat Pasul 10
    3. Glisați prin filtrele disponibile. Pur și simplu glisați spre stânga sau spre dreapta pe previzualizarea fotografiei sau video pentru a vedea o varietate de filtre. Unii pot schimba culorile și iluminatul, în timp ce altele au ilustrații.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 11
    4. Activați filtrele de locație pentru a utiliza filtrele locale. Dacă nu aveți servicii de locație pentru Snapchat activat pe telefon sau tabletă, vi se va solicita să activați filtrele de locație în timp ce treceți prin selecția filtrului. Filtrele de localizare sunt filtre pentru anumite locuri și evenimente din zona dvs. De exemplu, dacă sunteți la un eveniment sportiv, puteți găsi un filtru bazat pe locație care are legătură cu stadionul sau una dintre echipele. Atingeți Permite, și apoi Permite Pentru a permite Snapchat să acceseze locația dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 12
    5. Atingeți pictograma straturilor pentru a stratifica mai multe filtre. Pentru a adăuga mai mult de un filtru, glisați la un filtru doriți, apoi apăsați pictograma care arată ca un teanc de hârtii cu un semn plus deasupra butonului de trimitere pentru ao bloca. Apoi, glisați la un alt filtru vă place și apăsați aceeași pictogramă pentru ao adăuga la stiva de filtru. Puteți adăuga până la 3 pentru fotografii și până la 5 pentru videoclipuri.
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugarea de autocolante și desene
    1. Imaginea intitulată obține efecte pe Snapchat Pasul 19
    1. Atingeți butonul Stickers. Este pictograma care arată ca o notă lipicioasă pliată în partea dreaptă a ecranului. Aceasta deschide Sticker Explorer, care vă permite să vă decorați rapid cu o cantitate nelimitată de autocolante.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 20
    2. Atingeți fila Star pentru a adăuga autocolante. Derulați în jos pentru a vedea ce este disponibil. Pentru a adăuga un autocolant, rotiți-l pur și simplu. Apoi, puteți muta autocolantul într-o anumită locație de pe fotografie sau video și o redimensionați dacă doriți.
  • Pick pentru a micsora sau inversa-pinch pentru a mări autocolantele. De asemenea, puteți roti autocolante prin plasarea celor două degete la capete și rotirea lor în același timp.
  • Pentru a selecta un GIF ca un autocolant, atingeți Gif Pictograma de căutare la începutul listei de autocolante.
  • Unele dintre autocolantele au adăugat informații pe baza împrejurimilor dvs., cum ar fi temperatura și autocolantele MPH.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 21
    3. Atingeți fața câștigătoare pentru a adăuga autocolante bitmoji. Este lângă fila Star. Dacă ați conectat Bitmoji la Snapchat, puteți selecta una dintre versiunile bitmoji ale dvs. pentru a adăuga ca un autocolant. Puteți redimensiona și muta aceste lucruri în jur.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte asupra Snapchat Pasul 22
    4. Atingeți pictograma Cameo pentru a crea un autocolant Cameo. Este cea de-a patra pictogramă din partea de sus a autocolantului Explorer. Acest lucru vă permite să creați un autocolant care vă pune fața pe un corp care face tot felul de lucruri. Poți chiar să creeze cameo cu tine și un prieten.
  • Atingeți Creați cameoul meu, linia cu fața în sus în contur, apoi apăsați Creați cameoul meu pentru a prinde fotografia.
  • Selectați un tip de corp și apăsați Continua.
  • Atingeți Utilizați acest sine Pentru a vă salva munca.
  • Dacă doriți să creați cameo cu prietenii, apăsați O.K pentru a permite oamenilor să vă vadă cameo. Dacă nu, atingeți caseta de selectare înainte de a atinge O.K.
  • Atingeți o animație Cameo pentru ao adăuga la Snap.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte asupra Snapchat Pasul 23
    5. Pinul de autocolante la obiecte într-o clipă video. Când apăsați și țineți apăsat orice autocolant din snap-ul dvs. video, videoclipul va întrerupe, permițându-vă să trageți autocolantul pe un obiect din cadru. Eliberarea autocolantului pe acest obiect va fi "pin" și autocolantul va urmări obiectul pe măsură ce se mișcă pe ecran.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 24
    6. Atingeți pictograma Emoji pentru a adăuga emoji. Este ultima pictogramă din Sticker Explorer. Acest lucru vă permite să adăugați un emoji la snap ca autocolant.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte pe Pasul 25 Snapchat
    7. Asigurați-vă propriul autocolant. Pictograma foarfece din partea de sus a autocolantului Explorer este locul unde veți găsi toate autocolante pe care le-ați făcut. Dacă nu ați făcut încă, va fi goală. Pentru a face un autocolant, reveniți la Snap și atingeți pictograma foarfecă mai mare acolo. Apoi, utilizați degetul pentru a schița orice parte a videoclipului, cum ar fi fața unei persoane. Acum ați creat un autocolant pe care îl puteți muta în orice loc de pe ecran cu degetul.
  • Puteți elimina autocolantul din imaginea dvs. ținând și trageți-o spre pictograma lipicioasă, care va transforma într-un trashcan pe măsură ce vă apropiați.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 26
    8. Desenați fotografia sau videoclipul. Atingeți pictograma creion din colțul din dreapta sus pentru a deschide instrumentul de desen. Alegeți o culoare în selectorul de culori, apoi apăsați și țineți apăsat ecranul pentru a desena. Dacă nu vă place ceea ce ați desenat, atingeți butonul Undo (o săgeată din stânga, curbată) în partea stângă a creionului.
  • Atingeți Emoji cu ochii inimii pentru a trage cu un emoji în loc de o culoare.
  • Metoda 4 din 4:
    Adăugarea textului tastat
    1. Imaginea intitulată Obțineți efecte pe SnapChat Pasul 13
    1. Apasă pe T Pentru a adăuga text într-o clipă. După capturarea unei fotografii sau a unui videoclip, atingând T În colțul din dreapta sus vă permite să introduceți un text.
  • Imagine intitulată Obțineți efecte pe Snapchat Pasul 14
    2. Introduceți textul. Veți scrie textul în bara care rulează orizontal pe ecran. Textul este adăugat automat în centrul ecranului.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte asupra Pasului 15 Snapchat
    3. Atingeți un stil de text. Pentru a schimba fontul și dimensiunea, atingeți una dintre opțiunile deasupra tastaturii, cum ar fi Text mare, Strălucire, sau Serif. Glisați peste opțiuni pentru a le verifica pe toate.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte asupra Pasului 16 Snapchat
    4. Trageți cursorul la culoarea textului dorită. Este paleta de alunecare verticală din colțul din dreapta sus.
  • Dacă doriți să modificați o singură literă sau un cuvânt, selectați acea literă sau cuvânt, apoi atingeți pickerul de culori pentru a schimba culoarea pe care o literă sau cuvânt.
  • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 17
    5. Atingeți Terminat Pentru a vizualiza textul dvs. pe fotografie sau video. Este în regulă dacă nu vă place ceea ce vedeți încă - există mai multe schimbări pentru a face.
  • Imaginea intitulată obține efecte pe Snapchat Pasul 18
    6. Mutați, modificați dimensiunea și rotiți textul. Atingeți și glisați textul pentru ao muta în poziția dorită. De asemenea, puteți redimensiona textul prin ciupirea acestuia pentru ao micșora sau a inversa pentru a fi mai mare. Rotiți cele două degete împreună pe text pentru a transforma textul în unghiul dorit.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar