Cum se activează telnet în windows 7

Telnet este un instrument de linie de comandă care este proiectat pentru administrarea serverelor la distanță prin promptul de comandă. Spre deosebire de Windows XP și Vista, Windows 7 nu vine cu clientul Telnet instalat automat. Va trebui să o activați înainte de a putea începe să o utilizați. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să faceți ambele.

Pași

Partea 1 din 2:
Instalarea Telnet
  1. Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 1
1. Deschideți panoul de control. În mod implicit, Telnet nu este instalat cu Windows 7. Va trebui să fie activată manual pentru ao folosi. Puteți face acest lucru prin panoul de control, care poate fi accesat din meniul Start.
  • Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 2
    2. Deschis "Programe si caracteristici" sau "Programe". Opțiunea disponibilă pentru dvs. va depinde de modul de vedere al panoului dvs. de control sau de categorie, dar amândoi vă duc în același loc.
  • Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 3
    3. Apasă pe "Activați sau dezactivați funcțiile Windows" legătură. Este posibil să vi se solicite parola de administrator.
  • Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 4
    4. Găsi "Telnet client" intrare. În lista de caracteristici disponibile, veți vedea un client Telnet etichetat. Este posibil să trebuiască să derulăți în jos pentru ao găsi. Bifați caseta de lângă clientul Telnet și faceți clic pe OK.
  • Este posibil să trebuiască să așteptați un minut sau două pentru ca clientul să fie instalat după selectarea acestuia.
  • Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 5
    5. Instalați telnet prin promptul de comandă. Dacă preferați să faceți totul prin promptul de comandă, puteți instala Telnet cu o comandă rapidă. În primul rând, deschideți promptul de comandă introducând cmd în cutia de run. La linia de comandă, tastați PKGMGR / IU:"TelnetClient" și apăsați ↵ Introduceți. După un moment, veți fi returnat la promptul de comandă.
  • Reporniți promptul de comandă pentru a începe utilizarea Telnet.
  • Partea 2 din 2:
    Folosind Telnet
    1. Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 6
    1. Deschideți promptul de comandă. Telnet trece prin promptul de comandă. Puteți accesa promptul de comandă apăsând Victorie și tastând cmd în câmpul de alergare.
  • Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 7
    2. Porniți clientul Telnet. Tip Telnet și apăsați ↵ Introduceți pentru a porni Microsoft Telnet. Promptul de comandă va dispărea și veți fi dus la linia de comandă Telnet, afișată ca Microsoft Telnet>.
  • Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 8
    3. Conectați-vă la un server Telnet. La linia de comandă Telnet, tastați deschis adresa serverului [port]. Ați conectat cu succes la server când primiți fie un mesaj de întâmpinare, fie vi se solicită numele de utilizator și parola.
  • De exemplu, pentru a viziona ASCII Star Wars, Tip Deschideți prosopul.blinkenlights.nl și apăsați ↵ Introduceți.
  • De asemenea, puteți începe o conexiune direct de la promptul de comandă prin tastarea Telnet adresa serverului [port].
  • Imagine intitulată Activează Telnet în Windows 7 Pasul 9
    4. Închideți sesiunea Telnet.Odată ce ați terminat administrarea serverului dvs. Telnet, trebuie să închideți conexiunea înainte de a închide fereastra. Pentru a face acest lucru, deschideți linia de comandă Telnet apăsând Ctrl+]. Tip părăsi și apăsați ↵ Enter pentru a închide conexiunea.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar