Cum să bypass websense

Angajatorii, agențiile guvernamentale și bibliotecile folosesc din ce în ce mai multe filtre Websense și alte filtre de Internet pentru a bloca accesul la anumite site-uri web.În timp ce aceste filtre pot reduce expunerea la viruși, ajutați încercările de hacking ThwART și, eventual, creșterea productivității angajaților pe care le pot împiedica accesul la o varietate de site-uri populare.Din fericire, ocolirea WebSense este surprinzător de ușoară.

Pași

  1. Imagine intitulată Bypass Websense Pasul 1
1. Găsiți un site proxy sau eludare.O gamă de site-uri de proxy oferă o modalitate de a ocoli websense de exemplu, folosind o conexiune securizată (rețineți că adresa URL începe cu "Https," nu "http").Puteți accesa site-ul de circumvenționare sau proxy, apoi accesați site-uri blocate prin aceea. Alternativ, puteți utiliza un program numit VPNTUNON pentru a rula programe (cum ar fi BitTorrent sau jocuri, cum ar fi World of Warcraft etc.).
  • Imagine intitulată Bypass Websense Pasul 2
    2. Introduceți adresa URL pe care doriți să o accesați în caseta de pe site. Odată ce accesați site-ul proxy, introduceți adresa site-ului pe care doriți să le accesați în caseta de pe ecran. Dacă utilizați vpntunnel, instalați și conectați-vă cu software-ul.
  • Instalați un program de circumvenționare pe computerul dvs. de acasă. La Peacefire.ORG Puteți descărca un program de circumventare pe computerul dvs. de acasă, astfel încât să puteți accesa site-uri blocate în alte locații prin conectarea la computerul dvs. de acasă.Descărcați un cuplu de programe și executați configurarea, iar programul vă va oferi o adresă URL pe care o puteți folosi pentru ao accesa de oriunde.Notați această adresă URL și o duceți cu dvs.Notă: Nu descărcați programele pe computer cu filtrul - descărcați-le pe un alt computer pe care îl puteți conecta la computerul filtrat.
  • Introduceți adresa URL pentru computerul dvs. de acasă în browserul Web de pe computerul filtrat.Când sunteți la un computer cu o conexiune filtrată (la locul de muncă sau la bibliotecă, de exemplu), introduceți adresa URL, programul de circumventare ți-a dat și veți putea accesa site-uri blocate prin intermediul computerului dvs. de acasă. Rețineți că acest lucru va funcționa numai dacă computerul dvs. de acasă este activat și conectat la Internet.
  • Utilizați solicitarea de comandă pentru a găsi site-urile IP. Aceasta este o metodă destul de bună, folosind funcția Ping pe PC-urile Windows, puteți găsi adresa IP a site-urilor și puteți utiliza accesul direct. Dacă site-ul web se află pe un server partajat, este de obicei ca acesta: http: // 123.123.123.123 / ~ sigiliu
  • Metoda 1 din 1:
    Soluție rapidă
    1. Imagine intitulată Bypass Websense Pasul 3
    1. Google adresa URL pe care doriți să o primiți.
  • Imagine intitulată Bypass Websense Pasul 4
    2. Caută cele două linkuri de lângă rezultatele căutării: "cached", și "Similar".
  • Imagine intitulată Bypass Websense Pasul 5
    3. Clic "cached". Va fi o versiune care are câteva zile, dar ar trebui să funcționeze perfect 95% din timp.
  • sfaturi

    Dacă doriți doar să citiți textul, introduceți adresa URL a site-ului în caseta de căutare Google și când vine lista de rezultate, faceți clic pe "cached" legătură.
  • Acest lucru vă permite să utilizați jocuri, descărcări etc: În meniul Start, mergeți la Run și Tip "cmd" fără ghilimele. apasa Enter. În fereastra care vine, tastați "Ping Oricare Website.COM" și apăsați Enter. Va spune "Pinging Oricare Website.com [#.#.#.#] Cu 32 de octeți de date." Numerele după oricare ar fi.COM sunt adresa IP a site-ului. Introduceți aceste numere, cu perioadele dintre ele, în bara de adrese a browserului dvs. Veți putea accesa pagina și toate funcționalitățile vor fi normale. - Nu funcționează cu controlul parental Websense sau Norton. Poate lucra cu alte filtre.
  • Modul în care acest lucru este acela că site-ul de evitare a proxy este găzduit pe o conexiune ne-filtrată. Pagina este direcționată prin conexiunea la computer.
  • Deoarece proxy-urile sunt blocate adesea, ar trebui să vă alăturați unei liste de corespondență proxy pentru a continua să obțineți zilnic proxy-uri proaspete.
  • Utilizați funcția de traducere Google pentru a funcționa ca proxy. Introduceți această adresă URL "https: // Google.com / traduce?LangPair = FR | EN & U = .COM". Utilizează Google "sări" site-ul web, și din moment ce se mișcă prin Google, ar trebui să funcționeze dacă Google este blocat. S-ar putea să nu funcționeze cu WebSense.
  • Site-ul proxy poate avea opțiuni pentru a bloca cookie-urile, scripturile etc.Este posibil să aveți probleme cu accesarea sau afișarea mai multor site-uri dacă aveți toate aceste blocuri activate, în special pentru scripturi.
  • Websense pot fi, de asemenea, eludate prin utilizarea software-ului de Aolopenride.Veți avea nevoie de un nume de ecran AOL / AIM și vă veți conecta, dar browserul de openride ocolește filtrele Websense.
  • Avertizări

    Dacă WebSense blochează site-urile de ocolire, nu puteți accesa acest lucru.
  • Atenție. Dacă bibliotecarul sau angajatorul vă atrage accesul la site-uri cenzurate pe o conexiune filtrată, ați putea avea probleme.Ați putea chiar să vă pierdeți slujba, dar mai probabil că șeful dvs. va dori să știe cum ați făcut asta. Nu-l arătați.
  • Majoritatea acestor pași nu vor funcționa dacă departamentul dvs. IT este decent pe jumătate. Cele mai multe locuri cu acces web restricționat vă restrâng de la instalarea programelor. Cel mai bun pariu este găsirea unui proxy care nu a fost blocat, ci feriți-vă, deoarece Websense caută tendințe ca aceasta și le blochează zilnic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar