Cum să verificați temperatura și umiditatea de pe android

Toți te-ai găsit cum să găsești nivelul curent de temperatură și umiditate utilizând telefonul Android sau Tablet. Dacă utilizați unul dintre puținele modele Android cu senzori de temperatură și umiditate încorporată, puteți utiliza o aplicație cum ar fi barometrul și altimeter pentru a afișa nivelurile locației dvs. exacte. Din păcate, acești senzori au fost disponibili numai în câteva modele Android mai vechi. Vestea bună este că puteți obține în continuare informații hiper-locale de temperatură și umiditate utilizând barometrul și altimetru, precum și în aplicații mai mainstream, cum ar fi AccuWeather.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea aplicației Barometer și Altimeter
  1. Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea din pasul Android 1
1. Instalați barometrul și altimetrul de la magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
. Barometrul și altimetrul este o aplicație gratuită Android care raportează temperatura și umiditatea folosind senzorii încorporați ai Android. Dacă Androidul dvs. nu are senzori încorporați, aplicația utilizează GPS-ul pentru a găsi temperatura și umiditatea bazată pe o stație meteo din apropiere.
  • Cele mai noi Androids fac nu au încorporat temperatura ambiantă și senzorii de umiditate. Unii Androids că do ACESTE SENZORI SUNT SAMSUNG GALAXY NOTE 3, AGM X2, GALAXY S4, Motorola Moto X și Moto X a doua generație.
  • Pentru a descărca aplicația, deschideți magazinul de redare, căutați "Barometru și altimeter," și apoi apăsați rezultatul căutării care enumeră dezvoltatorul ca "Instrumente Exa." Atingeți Instalare a instala.
  • Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea din Android Pasul 2
    2. Deschideți barometrul și altimetru. Dacă sunteți încă în magazinul de joc, apăsați Deschis Pentru a lansa aplicația odată ce este instalat. Dacă nu, atingeți pictograma albastră și alb care spune "inhg" sub un metru rotund.
  • Imaginea intitulată Verificați temperatura și umiditatea de pe pasul dvs. Android 3
    3. Porniți serviciile de localizare dacă nu ați făcut-o deja. Dacă serviciile dvs. de localizare sunt dezactivate, vi se va solicita să le activați acum. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea din Android Pasul 4
    4. Apasă pe Date tablo. Este în colțul din dreapta jos. Aceasta afișează nivelul de umiditate locală, nivelul actual al altitudinii dvs. și temperatura.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind AccuWeather
    1. Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea din Android Pasul 5
    1. Instalați AccuWeather pe telefon sau tabletă. AccuWeather este o aplicație gratuită care vă poate oferi informații meteo extrem de locale, inclusiv nivelul temperaturii și umidității din zona dvs. AccuWeather nu are nevoie să folosească niciun senzor special încorporat la Android, dar va trebui să activați serviciile de localizare pentru a obține informații exacte.
    • Pentru a descărca AccuWeather, deschideți aplicația de magazin de joc, căutați "Acuweather," Atingeți Acuweather (aplicația cu o pictogramă Orange Sun) pentru a deschide pagina detaliilor și apoi apăsați Instalare.
    • Există multe alte aplicații de vreme gratuite disponibile pentru Android, dar AccuWeather este cunoscut pentru capacitatea sa de a afișa informații actualizate pe baza locației dvs. precise.
  • Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea din Android Pasul 6
    2. Deschideți accuweather. Dacă sunteți încă în magazinul de aplicații, apăsați Deschis Pentru a lansa aplicația. În caz contrar, și pentru ao deschide mai târziu, atingeți pictograma Orange Sun din lista de aplicații.
  • Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea din Android Pasul 7
    3. Examinați termenii și atingeți Accept Termeni și condiții. Dacă doriți să citiți mai întâi termenii, puteți face acest lucru prin atingerea Termeni de utilizare link-ul deasupra butonului.
  • Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea din Android Pasul 8
    4. Atingeți PERMITE Pentru a permite accuweather să-ți folosească locația. AccuWeather are nevoie de locația dvs. pentru a vă oferi informații exacte.
  • Dacă vi se solicită, puteți alege să permiteți AccuWeather să utilizeze informațiile dvs. pentru a îmbunătăți aplicația. Dacă nu sunteți interesat, apăsați Nu permiteți.
  • Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea pe pasul Android Pasul 9
    5. Adăugați locația dvs. (e). Prima dată când deschideți AccuWeather, veți vedea fila Locații. Dacă serviciile de localizare ale Android nu sunt activate, atingeți Locație Opțiunea de a le permite acum. De asemenea, puteți adăuga locații suplimentare pentru a monitoriza dacă doriți - doar căutați o locație în bara de căutare (utilizați un cod poștal pentru rezultatele cele mai hiper-locale) și apăsați Favorită Pentru ao adăuga la listă.
  • Dacă nu sunteți în fila Locații Implicit, atingeți locația curentă din partea de sus a ecranului pentru ao deschide acum.
  • Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea din Android Pasul 10
    6. Apasă pe X Pentru a închide fila Locații. Acest lucru vă duce la Azi Tab, care este ceea ce veți vedea când deschideți accuweather în viitor.
  • Imagine intitulată Verificați temperatura și umiditatea pe pasul dvs. Android 11
    7. Găsiți nivelurile de temperatură și umiditate pe Azi tablo. Această filă afișează condițiile curente la locația dvs. - temperatura se află în partea superioară a ecranului, iar umiditatea este sub "Condițiile actuale" un pic mai jos.
  • De asemenea, puteți vizualiza nivelurile orare de temperatură și umiditate prin atingerea Orar fila și selectarea unui timp.
  • Pentru a vă schimba preferințele, cum ar fi schimbarea Fahrenheit la Celsius, atingeți cele trei linii orizontale din colțul din stânga sus și selectați Setări. Veți găsi, de asemenea, opțiunea de a gestiona notificările aici.
  • sfaturi

    Dacă doriți să păstrați filele pe umiditate și temperatură într-o anumită cameră sau zonă, cel mai bun pariu este să achiziționați un senzor de temperatură și umiditate Wi-Fi. Puteți plasa unul dintre acești senzori într-o cameră, conectați-l la rețeaua Wi-Fi și instalați aplicația Android Companion pentru a verifica nivelurile atunci când doriți. Unele opțiuni populare sunt Termometru / higrometru senzorpush si Științe Ideal Temp Stick.
  • Unele dispozitive inteligente de acasă care se conectează la aplicațiile Android, în special cele care reglează temperatura în casa dvs., pot fi capabili să afișeze nivelul actual de umiditate în casa dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar