Cum să intrați într-un iphone blocat

Când introduceți codul de trecere incorect pe iPhone, dispozitivul se va bloca pentru a vă proteja securitatea și informațiile personale. Dacă nu puteți intra în iPhone-ul dvs. blocat, vă puteți debloca dispozitivul în orice moment utilizând "Backup and Restore" utilizând un computer.Dacă nu aveți o copie de rezervă recentă a iPhone-ului dvs., va trebui să efectuați o resetare dificilă și veți pierde toate datele de pe iPhone.Toți te-ai descurcat cum să-ți deblochezi iphone-ul.

Pași

Partea 1 din 2:
Resetarea unui iPhone
  1. Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 1
1. Opriți-vă iPhone-ul.Dacă introduceți incorect codul de acces la securitate prea multe ori, iPhone-ul dvs. se va bloca pentru a proteja informațiile personale.Singura modalitate de a debloca un iPhone blocat este de a efectua o resetare hard și de a restabili iPhone-ul de la o copie de rezervă.Utilizați unul dintre următorii pași pentru a vă urmări iPhone-ul:
  • iPhone 8 sau mai târziu:Apăsați și țineți apăsat butonul lateral și unul dintre butoanele de volum până când glisorul de oprire apare pe ecran.Atingeți și trageți glisorul pe ecran pentru a opri iPhone-ul.
  • iPhone 7 și mai devreme:Atingeți și țineți apăsat butonul de alimentare de pe lateral sau de sus până când glisorul de oprire apare pe ecran.Atingeți și trageți glisorul pe ecran pentru a opri telefonul.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 2
    2. Puneți iPhone în modul de recuperare.Va trebui să vă conectați iPhone-ul la un computer utilizând un cablu USB pentru ao pune în modul de recuperare.Dacă iPhone-ul dvs. stă în așteptare timp de 15 minute sau mai mult, va trebui să repetați pașii pentru ao pune înapoi în modul de recuperare.Utilizați unul dintre următorii pași pentru a pune modelul dvs. iPhone specific în modul de recuperare:
  • iPhone 8 și mai târziu:Apăsați și țineți apăsată butonul lateral de pe iPhone în timp ce conectați-l la computer.Continuați să țineți apăsat butonul lateral până când ecranul de recuperare a modului de recuperare apare pe ecranul iPhone.
  • iPhone 7 și iPhone 7 Plus:Apăsați și mențineți apăsat butonul de volum și conectați iPhone-ul la computer.Continuați să țineți apăsat butonul de reducere a volumului până când veți vedea ecranul Mod de recuperare apare pe iPhone.
  • iPhone 6 și mai devreme:Țineți apăsat butonul de pe ecran de sub ecran în timp ce conectați iPhone-ul la un computer.Continuați să țineți apăsat butonul ecranului de pornire până când ecranul Mod de recuperare apare pe iPhone.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 3
    3. Deschideți iTunes sau Finder
    Imagine intitulată Macfinder2.jpg
    pe calculatorul tau.Dacă utilizați Macos Catalina, va trebui să localizați iPhone-ul în Finder.Are o pictogramă care seamănă cu o față zâmbitoare albastră și albă în doc.Dacă utilizați Windows sau o versiune mai veche a MacOS, puteți localiza iPhone-ul în iTunes.Are o pictogramă rotundă cu două note muzicale în centru.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 4
    4. Faceți clic pe pictograma pentru iPhone pe computer.Puteți găsi pictograma iPhone în următoarele locații:
  • Finder:Faceți clic pe numele iPhone de mai jos "Locații" în bara laterală spre stânga.
  • iTunes 12:Faceți clic pe pictograma care seamănă cu un iPhone în colțul din stânga sus.
  • iTunes 11:Faceți clic pe butonul care spune iPhone sub bara de căutare din colțul din dreapta sus.
  • iTunes 10 și mai devreme:Faceți clic pe iPhone în bara laterală spre stânga.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 5
    5. Clic Restabili.Acest lucru va reseta iPhone-ul la setările din fabrică. Odată ce procesul este terminat, va trebui să vă configurați din nou iPhone-ul.În timpul procesului de configurare, puteți restabili iPhone-ul utilizând o copie de rezervă.
  • Acest lucru nu va restabili telefonul la modul în care a fost înainte de a fi blocat.Acesta va fi resetat la setările sale din fabrică.
  • Partea 2 din 2:
    Restaurarea unui iPhone
    1. Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 6
    1. Porniți iPhone-ul pe.Apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare de pe iPhone până când vedeți afișarea logo-ului Apple pe ecran.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 7
    2. Selectați limba și regiunea dvs.Când ați întrebat, atingeți limba și regiunea preferată.Acest lucru va afecta ora și data și alte informații despre iPhone-ul dvs.
  • Imaginea intitulată intra într-un iPhone blocat Pasul 8
    3. Atingeți Pornire rapidă sau configurați manual.Dacă aveți un alt dispozitiv cu iOS 11 sau mai târziu, îl puteți aduce aproape de dispozitivul pe care îl configurați și apăsați Pornire rapidă.Dacă nu aveți un alt dispozitiv cu iOS 11 sau mai târziu, apăsați Configurați manual a continua.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 9
    4. Conectați-vă la o rețea wireless sau celulară.Dacă doriți să vă conectați la o rețea celulară, asigurați-vă că aveți o cartelă SIM introdusă în iPhone.În caz contrar, selectați o rețea fără fir și introduceți parola fără fir pentru a conecta iPhone-ul la o rețea fără fir.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat Pasul 10
    5. Configurați caracteristicile dvs. de securitate.Dacă modelul dvs. iPhone are confidează și / sau atingeți, puteți atinge Continua și urmați instrucțiunile pentru a configura aceste caracteristici.De asemenea, puteți să apăsați Configurați mai târziu în setări Pentru a sări peste aceste caracteristici.Apoi, va trebui să urmați instrucțiunile pentru a crea un cod de trecere de 6 cifre.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat Pasul 11
    6. Selectați o metodă de restaurare.iPhone salvează copii de rezervă la iCloud automat în mod automat de implicit.De asemenea, puteți salva copii de rezervă pe computerul dvs. folosind iTunes sau Finder.Utilizați unul dintre următorii pași pentru a vă restabili iPhone:
  • iCloud:Conectați-vă la iCloud utilizând adresa de e-mail și parola asociate cu ID-ul dvs. Apple.Selectați cea mai recentă backup.Dacă ați achiziționat aplicațiile utilizând mai multe ID-uri Apple, va trebui să vă conectați la fiecare ID Apple.
  • Calculator:Conectați iPhone-ul la computer utilizând un cablu USB.Deschideți iTunes sau Finder și selectați iPhone-ul.Selectați Restaurați backup.Apoi selectați o copie de rezervă.Dacă backup-ul este criptat, aveți nevoie să introduceți parola pentru a selecta Backup-ul.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat Pasul 12
    7. Conectați-vă la ID-ul dvs. Apple.Dacă nu ați făcut deja acest lucru, introduceți adresa de e-mail și parola asociate cu ID-ul dvs. Apple și conectați-vă la ID-ul dvs. Apple.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat pas 13
    8. Configurați limitele de timp ale ecranului.Dacă doriți să setați limitele de timp ecran, atingeți Continua și utilizați meniul la Configurați limitările de timp ale ecranului.De asemenea, puteți să apăsați Configurați mai târziu în setări Pentru a sări peste acest pas.
  • Image denumită intra într-un iPhone blocat Pasul 14
    9. Atingeți Incepe.Odată ce ați terminat configurarea iPhone-ului, apăsați Incepe Pentru a începe să o utilizați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar