Cum de a copia un cd copyprotected

Încercați să copiați albumul preferat la computer, dar protecția copie continuă să înșurubeze lucrurile? Există o varietate de metode de protecție împotriva copierii, toate concepute pentru a vă împiedica să faceți copii neautorizate ale CD-urilor. Din păcate, ei împiedică, de asemenea, multe motive legitime pe care le puteți dori să faceți o copie. Din fericire, există software disponibil care vă poate ajuta să ocoliți aceste restricții. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să copiați orice CD, de la albume la discuri de instalare a jocului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ripping un CD audio protejat
  1. Imagine intitulată Copiați un Pasul 1 CopyProtected CD 1
1. Dezactivați Autorun. Multe forme timpurii de protecție a copiilor au instalat de fapt software invaziv pe computerul dvs. fără să-l cunoașteți. Din acest motiv, veți dori să dezactivați Autorun înainte de a introduce CD-ul pe care doriți să îl copiați pentru a vă asigura că software-ul invaziv nu este instalat.
  • Va trebui să deschideți registrul Windows pentru a dezactiva Autorun.
  • Imagine intitulată Copiați un Pasul CD CopyProtected 2
    2. Descărcați un program CD Ripping. Există o varietate de programe disponibile care pot rupe audio de la CD-uri protejate. Dacă trebuie să copiați întreaga imagine a unui CD de date, consultați metoda următoare. Unele dintre programele mai populare includ DBPoweramp, EAC și Isobuper.
  • DBPOWERAMP este preferat deoarece are diverse opțiuni pentru eludarea protecției de copywriting. Veți avea nevoie de versiunea achiziționată pentru a accesa toate funcționalitățile.
  • Isobuper poate fi obținut gratuit, dar vine cu o cantitate semnificativă de adware.
  • Imagine intitulată Copiați un Pasul CD copyProtect 3
    3. Introduceți CD-ul. Introduceți CD-ul în computer. Autoplay ar trebui să fie dezactivată, Dar dacă nu este, țineți tasta ⇧ Shift timp de aproximativ cinci secunde pe măsură ce închideți tava de disc. Acest lucru va împiedica funcționarea autoplay-ului.
  • Imagine intitulată Copiați un Pasul CD copyProtect 4
    4. Ripați melodiile. Metoda variază în funcție de programul pe care îl utilizați. Este posibil să trebuiască să încercați mai multe metode până când găsiți o modalitate care funcționează pentru dvs.
  • Dacă utilizați DBPOWERAMP, faceți clic pe "Opțiuni" Butonul din partea de sus a ferestrei și selectați "Sigur" Pentru metoda de rupere. Apasă pe "Setări securizate" Link și activare "Ripping ultra-sigură". Acest lucru poate dura mult mai mult, dar poate repara erorile cauzate de protecția copierii.
  • Dacă această primă metodă nu funcționează, încercați să selectați "Defect de design" Din meniul Opțiuni. Aceasta este pentru CD-uri care au fost intenționat deteriorate ca o formă de protecție a copiilor.
  • Odată ce ați ales setările, selectați piesele pe care doriți să le copiați și faceți clic pe butonul Rip.
  • Dacă utilizați Isobuper, evidențiați toate piesele pe care doriți să le copiați, faceți clic dreapta pe ele și selectați "Extrage obiecte". Alegeți o locație pentru a le salva și apoi așteptați ca procesul de rupere să fie completat.
  • Imagine intitulată Copiați un Pasul de CopyProtected CD 5
    5. Ardeți melodiile rupte pe un CD gol. Odată ce melodiile au fost copiate pe computer, ele nu mai sunt protejate. Puteți să le ardeți liber pe un CD folosind software-ul dvs. preferat de ardere sau să le adăugați în biblioteca dvs. de muzică digitală.
  • Vedea Acest ghid Pentru detalii privind arderea unui CD audio.
  • Metoda 2 din 2:
    Copierea unui CD protejat de date
    1. Imagine intitulată Copiați un Pasul de CD CopyProtected 6
    1. Descărcați un program de copiere a discului. În timp ce puteți utiliza metoda de mai sus pentru a rupe conținutul unui CD audio pe computer pentru a fi ars la un nou CD, procesul este puțin diferit dacă doriți să copiați un CD de date sau să faceți o copie de 1: 1 a sunetului dvs. CD. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un program de copiere a discului.
    • Cel mai popular și puternic program de copiere a discului este CLONECD. CLONECD este disponibil gratuit pentru 21 de zile, ceea ce ar trebui să vă permită să copiați orice CD de care aveți nevoie fără a fi obligat să plătiți. Puteți întotdeauna să o dezinstalați și să o reinstalați dacă doriți să reporniți perioada de probă.
  • Imagine intitulată Copiați un Pasul CD copyProtect 7
    2. Creați o imagine de pe disc. Când porniți mai întâi CLONECD, veți vedea patru opțiuni. Selectați primul pentru a începe procesul de creare a imaginii. Acest lucru va copia întregul conținut al CD-ului ca un singur fișier, care va putea apoi să fie ars la un disc nou.
  • În fereastra următoare, selectați unitatea care conține discul pe care doriți să îl copiați.
  • Alegeți tipul de disc. Odată ce discul a fost analizat, vi se va oferi mai multe opțiuni pentru a alege de la. Alegeți tipul de conținut care este pe disc: CD audio, date, audio multimedia, joc sau joc protejat.
  • Setați o locație pentru imagine. Alegeți o locație de pe hard disk pentru a stoca fișierul imagine. Fișierul de imagine va fi la fel de mare ca și CD-ul, ceea ce înseamnă că ar putea fi de până la 800 MB mare.
  • Așteptați ca imaginea să fie creată. Odată ce ați setat locația fișierului imagine și continuați, procesul de creare a imaginii va începe. Acest lucru ar putea avea o cantitate semnificativă de timp. Evitați să faceți altceva pe computer în timpul acestui proces, deoarece deschiderea altor programe ar putea ajunge la erori.
  • Imagine intitulată Copiați un Pasul de CopyProtected CD 8
    3. Arde imaginea. Odată ce imaginea a fost creată, îl puteți arde într-un nou CD goală. CLONECD are o funcție de ardere încorporată, dar puteți utiliza orice program de ardere a imaginii, cum ar fi imgburn sau nero. Vedea Acest ghid Pentru mai multe detalii despre arderea fișierelor imagine pe un disc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar