Cum de a personaliza configurarea sistemului dvs. Pentru schiță

Când vă deschideți prima dată, puteți vedea că nu arată așa cum vă așteptați sau doriți să vă uitați. Acest articol vă va ajuta să remediați acest lucru.

Pași

  1. Imagine intitulată Personalizați configurarea sistemului pentru Pasul 1
1. Deschideți schița și obțineți o senzație pentru aspectul curent.
  • Imagine intitulată Personalizați configurarea sistemului pentru etapa 2
    2. Faceți clic pe Instrumente >> Opțiuni >> Opțiuni de sistem >> Afişa >> Elemente Culori >> Model de fundal. Schimbați-l la culoarea dorită.
  • Imagine intitulată Personalizați configurarea sistemului pentru Pasul 3
    3. Schimbați-vă pointerul. Deoarece un program CAD este un tip destul de precis de software, încercați să îl schimbați la cruce. Du-te la unelte >> Opțiuni >> Afișaj grafic și faceți clic pe "Afișați cursorul ca crosshair". Pentru a vă completa ecranul, schimbați dimensiunea indicatorului la 100 ca în ecranul de ecran.
  • Imagine intitulată Personalizați configurarea sistemului pentru Pasul 4
    4. Schimbați dimensiunea casetei de selecție. Acest lucru îi va ajuta pe cei a căror viziune nu este ceea ce era pentru a continua să lucreze. Faceți clic pe Instrumente >> Opțiuni >> Preferintele utilizatorului >> Elaborarea opțiunilor >> Selectarea entității >> Setări de selecție >> Selectare Dimensiune și schimbare a dimensiunii casetei dvs. de selecție.
  • Imagine intitulată Personalizați configurarea sistemului pentru Pasul 5 Pasul 5
    5. Modificați promptul de comandă implicit (un colon) care se află în partea de jos a ecranului. Du-te la unelte >> Opțiuni >> Opțiuni de sistem >> Afişa >> Textul ferestrei de comandă și faceți modificările. Aici, fontul este schimbat, un pic mai mare și textul "wikihow ` vor fi afișate. Uită-te la fereastra de comandă pentru a vedea diferența.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar