Cum se descărcă windows media center

Windows Media Center a fost interfața Media PC Microsoft și vă permite să înregistrați televizorul live, să gestionați și să redați mass-media și mai mult. Media Center a fost întreruptă, dar îl puteți obține în continuare pentru Windows 7 sau 8.1. Dacă utilizați Windows 10, va trebui să utilizați o versiune hackată de entuziast, deoarece Windows Media Center a fost complet dezactivat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Windows 10
1. Înțelegeți procesul. Windows Media Center a fost întreruptă și nu mai este acceptată de Microsoft. Din acest motiv, nu este posibil să instalați Windows Media Center modul tradițional pe care l-ați face în Windows 10. Puteți utiliza următorii pași pentru a obține Windows Media Center în sus și de funcționare, dar fiți pregătiți pentru probleme și quirks.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 2
    2. Descărcați fișierele necesare. Veți avea nevoie de o versiune repetată a Windows Media Center creat de entuziaști. Puteți descărca fișierul Aici, sau puteți căuta WindowsMediacenter_10.0.10134.0v2.1.rar și descărcați-l de pe un site de încredere pe lista de rezultate.
  • Veți avea nevoie de capacitatea de a deschide fișiere RAR pentru a extrage fișierele. Puteți utiliza versiunea de încercare a WinRAR sau GRATUIT 7-ZIP pentru a deschide fișiere RAR. Vedea Cum să deschideți fișierele RAR pentru mai multe informatii.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 3
    3. Extrageți dosarul. Utilizați programul de extracție RAR pentru a deschide și extrage fișierele. Plasați-l pe unitatea de sistem rădăcină (de obicei C: Drive).
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 4
    4. Deschideți dosarul ați extras fișierele la. Ar trebui să vedeți mai multe fișiere aici.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 5
    5. Faceți clic dreapta pe ._Teștiri.cmd și faceți clic pe "Rulat ca administrator". O fereastră de comandă va apărea și începe să instalați automat.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 6
    6. Faceți clic dreapta pe .Installer.cmd și selectați "Rulat ca administrator". O altă fereastră de comandă va apărea. Vi se va solicita să ieșiți din fereastră odată ce instalarea este completă.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 7
    7. Rulați Windows Media Center. Ar trebui să puteți lansa Windows Media Center căutând la acesta în meniul Start sau prin căutarea în "Accesorii pentru ferestre" pliant.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 8
    8. Descărcați codecuri suplimentare (dacă este necesar). Unii utilizatori au raportat probleme care joacă toate fișierele din cauza unor codecuri lipsă. Dacă este cazul, puteți instala pachete de codec din diverse surse online. Căutați "Rechin" Codec Pack pentru Windows 10 și 8.1. Acesta va adăuga mkv, avi, mov și alte suport codec.
  • Metoda 2 din 3:
    Windows 8.1
    1. Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 9
    1. Înțelegeți procesul. Windows Media Center nu a fost inclus în Windows 8 când a fost lansat și este disponibil numai în versiunea Pro a Windows 8.1. Nu este inclusă în versiunea standard de 8.1, ceea ce înseamnă că va trebui să faceți upgrade la Pro pentru a utiliza Windows Media Center. Acesta este singurul mod legal de a obține Windows Media Center pe Windows 8.1
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 10
    2. Actualizați Windows 8 la 8.1, dacă este necesar. Veți avea nevoie de Windows 8.1 Pentru a instala PRO Pack sau Media Center Pack, care vă permite să rulați Windows Media Center. Upgrade-ul la 8.1 este gratuit, și îl puteți obține din magazinul Windows Store. Vedea Cum să descărcați Windows gratuit 8.1 actualizare Pentru instrucțiuni detaliate privind modernizarea Windows 8 la 8.1.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 11
    3. Determinați ce pachet aveți nevoie. Există două pachete diferite care dau Windows 8.1 Acces la Media Center și pachetul de care aveți nevoie depinde de versiunea de Windows pe care o aveți. Apăsați ⊞ câștiga+Pauză Pentru a vedea versiunea dvs.
  • Pro Pack ($ 99) - Aceasta actualizează versiunea standard Home a Windows 8.1 la Windows 8.1 pro, și include, de asemenea, Windows Media Center.
  • Media Center Pack ($ 9.99) - Această actualizare este pentru Windows 8.1 Utilizatori Pro și adaugă Windows Media Center la Windows 8.1 pro.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 12
    4. Achiziționați upgrade-ul. Puteți cumpăra pachetul de upgrade direct de la Microsoft sau puteți cumpăra o cheie de la un comerciant cu amănuntul din locuri precum Amazon și cel mai bun cumpăra.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 13
    5. Adăugați cheia nouă pentru Windows 8.1. Odată ce aveți cheia, îl puteți introduce în Windows, astfel încât actualizarea dvs. să poată fi descărcată și instalată.
  • Apăsați ⊞ câștig și tastați "Adăugați funcții".
  • Selectați "Adăugați funcții la Windows 8.1".
  • Alege "Am deja o cheie de produs".
  • Introduceți cheia în câmp.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 14
    6. Așteptați ca fișierele să fie instalate. După introducerea cheii și acceptând termenii, fișierele de upgrade vor fi descărcate și instalate. Computerul dvs. va reporni automat odată ce instalarea este completă. Odată ce computerul repornește și primiți confirmarea că instalarea este completă, puteți lansa Windows Media Center de la ecranul de pornire.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 15
    7. Puneți oprit la Windows 10. Toate ferestrele 8.1 Utilizatori li se oferă un upgrade gratuit la Windows 10, dar dacă vă bazați pe Windows Media Center, poate doriți să evitați actualizarea. Windows Media Center a fost întreruptă și nu este disponibil pe Windows 10. Puteți utiliza funcția de lucru în partea de sus a acestui articol, dar este posibil să nu fiți capabili să o faceți pentru a funcționa corect. Deocamdată, luați în considerare lipirea cu Windows 8.1.
  • Metoda 3 din 3:
    Windows 7
    1. Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 16
    1. Asigurați-vă că aveți versiunea corectă a Windows 7. Media Center este disponibil gratuit pentru toate versiunile de Windows 7, cu excepția starterului și a casei de bază. Dacă aveți oricare dintre aceste versiuni, va trebui să faceți upgrade la cel puțin prima primă pentru a obține acces la centrul media.
    • Va trebui să achiziționați o cheie de upgrade dacă doriți să faceți upgrade versiunea de Windows 7. Acestea costă de obicei aproximativ 100 de dolari, dar pot fi greu de găsit acum că Windows 7 îmbătrânește. Acesta este singurul mod legal de a obține Windows Media Center în versiunile de bază de la starter sau de acasă ale Windows 7.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 17
    2. Deschideți panoul de control. Dacă aveți o versiune acceptată de Windows 7, dar nu puteți deschide Windows Media Center, poate fi probabil dezactivată în timpul instalării. Puteți începe să o permiteți de pe panoul de control, pe care îl puteți deschide din meniul Start.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 18
    3. Clic "Programe" sau "Programe si caracteristici". Aceasta va deschide o listă a tuturor programelor instalate pe computer.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 19
    4. Clic "Activați sau dezactivați funcțiile Windows". Aceasta va deschide o listă cu toate caracteristicile Windows care au fost activate sau dezactivate. Veți avea nevoie de acces la administrator pentru a deschide această listă.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 20
    5. Extindeți "Caracteristicile media" opțiune. Ar trebui să vedeți trei opțiuni diferite atunci când îl extindeți: "Windows DVD Maker", "Windows Media Center", și "Windows Media Player".
  • Dacă vedeți doar "Windows Media Player", aveți Windows 7 Starter sau Home Basic. Nu este posibil să obțineți în mod legal Windows Media Center în aceste versiuni. Va trebui să faceți upgrade la o versiune de Windows 7 sau 8.1 care acceptă Windows Media Center.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 21
    6. Verificați cutia Windows Media Center. Clic "O.K" Pentru a începe instalarea funcției. Acest lucru poate dura câteva minute pentru a finaliza.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 22
    7. Lansați Windows Media Center. După ce ați activat, puteți găsi Windows Media Center în meniul dvs. de pornire. Dacă nu o puteți găsi, tastați "Windows Media Center" în câmpul de căutare.
  • Imagine intitulată Descărcați Windows Media Center Pasul 23
    8. Evitați actualizarea la Windows 10. Dacă vă bazați pe Windows Media Center, este posibil să doriți să dezactivați upgrade-ul gratuit la Windows 10. Microsoft a terminat proiectul Windows Media Center și nu mai este acceptat în Windows 10. Există o soluție disponibilă prezentată în partea de sus a acestei pagini, dar are ca rezultat o funcționalitate limitată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar