Cum să obțineți airdrop

Dacă aveți câteva dispozitive diferite în mediul Apple, partajarea fișierelor nu ar putea fi mai ușor cu ARIDROP. ThiseWill vă arată cum să configurați și să utilizați ARIDROP pe Mac, iPhone, iPad și iPod Touch. Pentru a putea utiliza ARIDROP, Bluetooth și Wi-Fi trebuie să fie activate pe ambele dispozitive și trebuie să fie în termen de 30 de metri (9 metri) unul de celălalt.

Pași

Metoda 1 din 4:
Activarea ARYDROP pe un iPhone sau iPad
  1. Imaginea intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 1
1. Deschide setările
Imagine intitulată iPhonesettingsappicon.jpg
. Veți găsi această pictogramă a aplicației Gear din ecranul de întâmpinare sau în folderul Utilitare.
  • Imaginea intitulată obține Airdrop Pasul 2
    2. Atingeți General. Este lângă o pictogramă a unei unelte din a treia grupare a opțiunilor de meniu.
  • Imaginea intitulată obține Airdrop Pasul 3
    3. Atingeți Airdrop. De asemenea, puteți accesa acest lucru de la cardul de conectare la rețea din panoul de control.
  • Imagine intitulată obține Airdrop Pasul 4
    4. Atingeți o opțiune pentru vizibilitate. Puteți fie să opriți primirea, astfel încât să nu obțineți Aiudrops, să permiteți numai persoanelor din lista de contacte să fie Airdrop sau să vă lăsați pe toți să vă trimită fișiere.
  • Dacă "Primirea lui" este selectată și nu o puteți schimba, mergeți la Setări > Timpul ecranului > Conținut și restricții privind confidențialitatea > Aplicații permise și asigurați-vă că aerdrop este selectat.
  • Metoda 2 din 4:
    Împărtășirea cu ARIDROP pe un iPhone sau iPad
    1. Imagine intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 5
    1. Deschideți fișierul pe care doriți să îl împărțiți. Puteți să împărtășiți tot felul de informații, inclusiv fotografii, videoclipuri și contacte.
  • Imaginea intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 6
    2. Atingeți
    Imagine intitulată iPhoneShare.jpg
    . Este pictograma care arată ca o săgeată care indică dintr-un pătrat care reprezintă caracteristica de partajare.
  • Imaginea intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 7
    3. Atingeți utilizatorul sau pictograma Airdrop. În rândul de sus, ar trebui să vedeți contacte care au activat ardrop. Dacă nu vedeți persoana pe care doriți să o adizecați, atingeți pictograma Airdrop din al doilea rând.
  • După ce atingeți pictograma, veți vedea o listă de persoane care nu sunt în contactele dvs., precum și persoanele care sunt. Dacă persoana nu este în contactele dvs., veți vedea logo-ul Airdrop implicit, precum și numele telefonului lor - dacă se află în contactele dvs., veți vedea imaginea lor, precum și numele lor.
  • Persoana care primește Ațidrop poate fie să atingă Accept sau Declin Cu excepția cazului în care ați difletat între propriile dispozitive (iPhone la Mac), caz în care se va întâmpla automat.
  • Metoda 3 din 4:
    Activarea ARYDROP pe un Mac
    1. Imaginea intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 8
    1. Clic Merge. Aceasta este de obicei o filă în partea de sus a ecranului, dacă Finder este aplicația activă. Dacă nu este, deschideți Finder de la doc.
  • Imagine intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 9
    2. Clic Airdrop. De obicei, puteți găsi această opțiune de meniu în mijlocul meniului derulant.
  • Imaginea intitulată obține Airdrop Pasul 10
    3. Clic
    Imagine intitulată Android7dropdown.jpg
    chiar lângă "Permiteți-mi să fiu descoperit de către". Dacă vi se solicită să activați mai întâi Bluetooth, faceți clic pe Porniți Bluetooth În fereastra Airdrop.
  • Imaginea intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 11
    4. Faceți clic pentru a selecta fie "Numai contacte" sau "Toata lumea." Dacă nu puteți schimba acest lucru "Nici unul," mergi la Preferințe de sistem > Securitate și confidențialitate > Firewall și faceți clic pe pictograma lacăt. Introduceți parola când vi se solicită, apoi faceți clic pe Opțiuni de firewall și deselectați "Blocați toate conexiunile primite."
  • Metoda 4 din 4:
    Împărtășirea cu ARYDROP pe un Mac
    1. Imagine intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 12
    1. Deschideți fișierul pe care doriți să îl împărțiți. Puteți să împărtășiți tot felul de informații, inclusiv fotografii, documente, videoclipuri și alte tipuri de fișiere.
  • Imaginea intitulată Obțineți Airdrop Pasul 13
    2. Clic
    Imagine intitulată iPhoneShare.jpg
    . Este pictograma care arată ca o săgeată care indică dintr-un pătrat care reprezintă caracteristica de partajare.
  • Dacă doriți să distribuiți un fișier în Finder, apăsați Control În timp ce faceți clic pe fișier și alegeți "Acțiune" din meniul.
  • Imaginea intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 14
    3. Faceți clic pentru a selecta ARIDROP din listă. De asemenea, puteți utiliza metodele de partajare listate aici dacă nu puteți utiliza ARIDROP.
  • Imaginea intitulată Obțineți Aiudrop Pasul 15
    4. Faceți clic pentru a alege un contact Atidrop. Dacă persoana respectivă este, de asemenea, în contactele dvs., veți vedea imaginea profilului de contact, precum și numele lor de contact - dacă nu se află în contactele dvs., veți vedea o imagine de profil generică și numele acestora.
  • De asemenea, puteți să trageți și să cădeți articole în fereastra Airdrop pe care le puteți deschide apăsând Schimb + Comanda + R.
  • Înainte ca cineva să ia o arodrop, ei vor putea Accept sau Declin Trimiterea fișierelor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar