Cum să găsiți o adresă mac pe un iphone

O adresă Mac (sau Media Access) este un set de coduri unice atribuite unui dispozitiv de rețea pentru ao identifica într-o rețea. Adresele MAC sunt utilizate, de obicei, pentru configurarea protocoalelor de securitate pe o rețea de conectare la internet. Deoarece iPhone-urile au capacitatea de a se conecta la aceste tipuri de rețele, aceasta are propria sa adresă MAC, care este destul de ușor de găsit pe dispozitiv.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți o adresă MAC pe un pas 1 iPhone
1. Deschideți setările iPhone-ului. Aceasta este pictograma gri Gear care se află pe ecranul de pornire al iPhone-ului. Aici puteți vizualiza setările dispozitivului și toate opțiunile personalizabile.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă MAC pe un pas iPhone pas 2
    2. Apăsați pe General. Derulați în jos ecranul Setări și atingeți "General" din lista de opțiuni afișate în lista de meniuri.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă MAC pe un pas 3 iPhone
    3. Afișați identitatea iPhone-ului. Derulați în jos ecranul Setări generale și selectați Despre lista de opțiuni. Acest lucru va afișa toate detaliile unice despre iPhone-ul dvs., cum ar fi IMEI, numărul de serie și multe altele.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă MAC pe un pasaj iPhone pas 4
    4. Găsiți adresa MAC. Deplasați-vă în jos ecranul Despre și chiar sub modelul iPhone-ului sau numărul de serie, veți găsi o adresă Wi-Fi etichetată. Aceasta este adresa MAC a iPhone-ului dvs. Este o combinație alfanumerică de douăsprezece cifre separată de perechi folosind un colon (:).
  • sfaturi

    O adresă MAC, cum ar fi numerele de serie sau IMEI, este unică pentru fiecare dispozitiv de rețea ca un iPhone.
  • Păstrați adresa dvs. MAC privată, astfel încât să nu poată fi folosită de hackerii de rețea care pot hack prin rețele Wi-Fi și pot pune în pericol informațiile salvate pe iPhone.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar