Cum se blochează mesajele multimedia (mms) pe android

Implicit, telefoanele Android sunt setate pentru a prelua automat și a descărca fișierele conținute în mesaje multimedia (MMS).În timp ce nu există nici o modalitate de a bloca mesajele multimedia fără a bloca expeditorul, puteți dezactiva descărcarea automată.Acest lucru vă va solicita să descărcați manual orice fișiere MMS pe care doriți să le păstrați și să ștergeți mesaje multimedia fără a descărca conținutul.Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să descărcați imagini sau fișiere nedorite care conțin malware.Thiste parere Cum să dezactivați descărcarea automată a fișierelor MMS pe Android.

Pași

Metoda 1 din 4:
Utilizarea mesajelor Google
  1. Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Google Messages. Are o pictogramă care seamănă cu un bule de discurs alb în interiorul unui cerc albastru.Atingeți pictograma pentru a deschide mesajele Google.Puteți găsi acest lucru în meniul Apps sau ecranul de pornire.
  • Dacă utilizați o aplicație SMS diferită pe lângă Google Messenger, poate avea opțiuni diferite.Procesul general ar trebui să fie destul de similar.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 2
    2. Apasă pe buton. Este pictograma cu trei puncte verticale în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest lucru va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 3
    3. Atingeți Setări În meniu. Acest lucru vă va deschide setările de mesagerie pe o nouă pagină.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 4
    4. Derulați în jos și apăsați Avansat. Puteți găsi această opțiune în apropierea meniului de bază al setărilor.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 5
    5. Glisați comutatorul de comutare de lângă "Auto-Download MMS" la poziția de oprire
    Imagine intitulată Android7Switchoff.jpg
    . Când această opțiune este dezactivată, telefonul dvs. va opri descărcarea automată a mesajelor MMS. Când primiți un MMS, puteți să-l deschideți încă și să descărcați conținutul său.De asemenea, puteți șterge mesajul fără a descărca conținutul.
  • Alternativ, puteți atinge comutatorul de comutare de lângă "Auto-Download MMS atunci când roaming" Pentru a împiedica telefonul să descărcă fișierele MMS în afara rețelei.Acest lucru vă va împiedica să primiți taxe de roaming.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind mesaje pe o galaxie Samsung
    1. Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 6
    1. Deschideți mesaje.Are o pictogramă care seamănă cu un bule de vorbire.Atingeți pictograma pentru a deschide mesaje.Puteți găsi acest lucru în meniul Apps sau ecranul de pornire.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 7
    2. Apasă pe buton. Este pictograma cu trei puncte verticale în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest lucru va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 8
    3. Atingeți Setări în meniu. Acest lucru vă va deschide setările de mesagerie pe o nouă pagină.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 9
    4. Atingeți Mai multe setari.Este aproape de partea de jos a meniului Setări.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 10
    5. Glisați comutatorul de comutare de lângă "Auto-recuperare MMS" la poziția de oprire
    Imagine intitulată Android7Switchoff.jpg
    . Acest lucru blochează telefonul dvs. de la descărcarea automată a fișierelor MMS.Puteți deschide încă mesajul și puteți descărca conținutul manual.De asemenea, puteți șterge mesajul fără a descărca conținutul.
  • În plus, puteți dezactiva "Recuperarea automată în timpul roamingului" Pentru a împiedica telefonul să descărcă fișierele MMS în afara rețelei.Acest lucru vă va împiedica să primiți taxe de roaming.
  • Dacă ați setat "Restricții" Opțiunea la "Restricționat", Acest lucru va împiedica convertirea mesajelor text lungi în MMS.Acest lucru vă va împiedica să obțineți suplimentar suplimentar.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind Facebook Messenger
    1. Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 11
    1. Deschideți Facebook.Are o pictogramă albastră cu o literă mică "F".Atingeți pictograma din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a deschide Facebook Messenger.
  • Imagine intitulată Blocul mesajelor multimedia (MMS) pe Android Pasul 12
    2. Atingeți pictograma bubble cu un șurub de fulgere.Este în colțul din dreapta sus.Acest lucru deschide Facebook Messenger.În plus față de trimiterea de mesaje private prietenilor dvs. de pe Facebook, puteți utiliza Facebook Messenger ca o aplicație SMS și MMS.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 13
    3. Atingeți pictograma profilului.Este în colțul din stânga sus.Acest lucru vă deschide meniul contului.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 14
    4. Derulați în jos și apăsați mesaj.Este lângă o pictogramă purpurie cu un bule de discurs alb.Aceasta deschide meniul Setări SMS.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 15
    5. Asigurați-vă că Messenger este setat ca aplicația SMS implicită.Pentru a utiliza Facebook Messenger pentru a trimite și a primi SMS și MMS, trebuie să fie setat ca aplicația SMS implicită.Dacă nu ați făcut deja acest lucru, atingeți comutatorul de comutare de lângă "Aplicația SMS implicită" să-l glisați la "Pe" poziţie.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 16
    6. Glisați comutatorul de comutare de lângă "Auto-recuperare MMS" la poziția de oprire
    Imagine intitulată Android7Switchoff.jpg
    . Acest lucru blochează telefonul dvs. de la descărcarea automată a fișierelor MMS.Puteți deschide mesajul și descărcați manual conținutul sau ștergeți mesajul fără să-l descărcați.
  • În plus, puteți dezactiva "Roaming auto-recuperare" Pentru a împiedica telefonul să descărcă fișierele MMS în afara rețelei.Acest lucru vă va împiedica să primiți o taxă de roaming.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind semnalul Messenger privat
    1. Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 17
    1. Semnal deschis.Are o pictogramă care seamănă cu un bule de discurs alb prezentat în interiorul unui pătrat albastru.Atingeți pictograma din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a deschide semnalul.
    • Semnalul trebuie să fie setat ca aplicația SMS implicită pentru a primi mesaje text utilizând semnalul.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 18
    2. Apasă pe buton. Este pictograma cu trei puncte verticale în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest lucru va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 19
    3. Atingeți Setări În meniu. Acest lucru vă va deschide setările de mesagerie pe o nouă pagină.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 20
    4. Atingeți Chat-uri și medii.Este vorba despre jumătatea meniului de setări.Este lângă o pictogramă care seamănă cu o fotografie.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 21
    5. Atingeți Când utilizați datele mobile.Este prima opțiune din partea de sus a "Chat-uri și medii" Meniul de mai jos "Media Auto-Download."Acest lucru vă permite să selectați ce tipuri de fișiere media puteți descărca automat în timp ce utilizați date mobile.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 22
    6. Debifați toate opțiunile și atingeți O.K.Acest lucru vă va opri să descărcați imagini, audio, video și documente în timp ce utilizați date mobile.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 23
    7. Atingeți Când utilizați Wi-Fi.Este a doua opțiune de mai jos "Media Auto-Download."Acest lucru vă permite să selectați ce tip de tipuri de fișiere media pe care le puteți descărca automat în timp ce este conectat la o conexiune Wi-Fi.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 24
    8. Debifați toate opțiunile și atingeți O.K.Acest lucru vă va opri să descărcați imagini, audio, video și documente în timp ce utilizați Wi-Fi.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 25
    9. Atingeți Când roaming.Este a treia opțiune de mai jos "Media Auto-Download."Acest lucru vă permite să selectați ce tip de tipuri de fișiere media pe care le puteți descărca automat în afara rețelei.
  • Imagine intitulată bloc Mesaje multimedia (MMS) pe Android Pasul 26
    10. Asigurați-vă că toate opțiunile sunt necontrolate și atingeți O.K.Implicit, aceste opțiuni sunt deja dezactivate.Debifați orice opțiuni care se întâmplă să fie verificate și atingeți O.K.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar