Cum se schimbă aplicațiile care au acces la locația dvs. Pe un iphone

Thiste parere cum să setați preferințele de confidențialitate pentru fiecare aplicație care ține evidența locației iPhone-ului utilizând serviciile de localizare.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbare Ce aplicații au acces la locația dvs. pe un pas 1 iPhone
1. Deschideți setările iPhone-ului. Pictograma Setări are cogs gri pe ea și se găsește pe unul dintre ecranele de acasă sau în interiorul unui dosar numit "Utilități."
  • Imagine intitulată Schimbare Ce aplicații au acces la locația dvs. pe un pas 2 iPhone
    2. Derulați în jos și apăsați Confidențialitate. Este în cel de-al treilea set de opțiuni de meniu
  • Imagine intitulată Schimbare Ce aplicații au acces la locația dvs. pe un pas 3 iPhone
    3. Atingeți Servicii de localizare.
  • Imagine intitulată Modificare Ce aplicații au acces la locația dvs. pe un pas 4 iPhone
    4. Atingeți o aplicație. Toate aplicațiile pe care le vedeți listate sunt aplicații care pot solicita accesul la locația dvs.
  • Imagine intitulată Schimbare Ce aplicații au acces la locația dvs. pe un pas 5 iPhone
    5. Revizuiți și personalizați setările serviciilor de localizare ale aplicației.
  • Atingeți Nu Pentru a dezactiva serviciile de localizare pentru aplicația respectivă. Acest lucru elimină accesul aplicației la locul unde se află dispozitivul.
  • Atingeți În timp ce utilizați aplicația Pentru a permite serviciile de localizare numai în timp ce aplicația este în uz. Această opțiune poate fi utilă dacă, de exemplu, doriți să vă împărtășiți locația dvs. cu un prieten prin IMESSAGES pe aplicația Mesaje.
  • Atingeți Mereu Pentru a permite unei aplicații să acceseze locația dvs., chiar dacă se execută în fundal. Această opțiune poate fi utilă pentru aplicații precum hărțile sau vremea, unde doriți să vedeți informații actualizate, specifice locației.
  • sfaturi

    Legenda din partea de jos a ecranului de localizare vă arată cum să aflați care au folosit recent locația dvs., care aplicații au folosit locația dvs. în ultimele 24 de ore sau care utilizează aplicațiile de geofencare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar