Cum să evitați grețurile iphone sau ipad

iPhone-urile și iPad-urile au afișaje foarte de înaltă rezoluție, care sunt bine cunoscute pentru a provoca dureri de cap sau greață ușoară la o fracțiune considerabilă a utilizatorilor lor. Unii au raportat greață după câteva secunde de utilizare - altele nu au probleme chiar și după orele de utilizare. Persoanele care nu au probleme cu greața în alte contexte (cum ar fi bărci, vehicule în mișcare, sisteme Android și ecrane de calculator) ar putea suferi cu noile ecrane Apple Dispozitive. Care este cauza principală a problemei și a prevenirii? Ceea ce distinge o persoană care ar putea fi afectată de o persoană care ar putea să nu fie afectată?

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind caracteristica Reduceți mișcări
  1. Imagine intitulată Evitați iPhone sau ipad greață Pasul 1
1. Deschide setările.
  • Imagine intitulată Evitați iPhone sau ipad greață Pasul 2
    2. Selectați fila General.
  • Imagine intitulată Evitați iPhone sau ipad greață Pasul 3
    3. Selectați Accesibilitate.
  • Imagine intitulată Evitați iPhone sau ipad greață Pasul 4
    4. Faceți clic pe fila Reduceți mișcarea.
  • Imagine intitulată Evitați iPhone sau ipad greață Pasul 5
    5. Porniți comutatorul.
  • Metoda 2 din 2:
    Metode vizuale
    1. Imagine intitulată Deschideți un pasaj iPhone 1
    1. Uită-te departe de ecran când animația pictogramei rulează (când apăsați butonul "HOME"). Dispozitivele de rezoluție mai mici, cum ar fi sistemele Android, nu cauzează greață (sau sunt mai puțin susceptibile de a provoca).
    • S-ar putea să aveți probleme de vedere, dar este puțin probabil ca să obțineți greață cu aceleași animații sau într-un ecran mare (computer sau iPad) văzut de la o distanță rezonabilă.
  • Imaginea intitulată Conectați un iPad la un PC Windows Pasul 2
    2. Uita-te departe sau uita-te la un colt al dispozitivului atunci cand scrolling email si altele asemenea.
  • Ai greață din filme 3D? Câțiva oameni fac. Chiar și oamenii care nu primesc greață din filmele 3D ar putea obține greață din ecranele de înaltă rezoluție de Apple + animații. Problema este că pictogramele de mere sunt ascuțite în mod nerealistic, dând impresia de a fi "plutirea" de sticlă. Nimic din viața reală nu arată atât de ascuțit. Durerea de cap ar putea fi rezultatul subconștient al creierului încercând să înțeleagă care este realitatea fizică a acestor icoane. Scăderea luminozității ar putea reduce disconfortul, deoarece face icoanele și textul să pară mai puțin realiste. Instalarea unei pelicule protectoare care reduce claritatea ecranului face ca imaginile de pe ecran să fie mai puțin "paradoxal" la creier.
  • Imagine intitulată Hack un iPhone
    3. Știți de ce vă simțiți incomod. Greața ar putea proveni din faptul că creierul dvs. crede că imaginile de pe ecran provine din obiecte reale (3-dimensionale). Imaginile sunt atât de ascuțite, care înșeală creierul unor oameni în gândirea că este un obiect real. Cu toate acestea, atunci când ochii încearcă să se concentreze pentru a vedea imaginile în mișcare în diferite planuri, lumina vine din același plan (ecran). Ochii păstrează reorientarea încercând să prezică mișcarea obiectelor de pe ecran și această inconsecvență provoacă disconfortul. Încercați să căutați pe ecran cu un ochi pentru a vedea dacă disconfortul scade (greu de spus, deoarece este atât de subtil). În orice caz, dacă aceasta este problema, este rezolvată prin căutarea la ecran la lungimea brațelor. La lungimea brațului, discrepanța dintre imaginile observate de fiecare ochi pentru un obiect 3D este mult mai mică și se închide cu "nici o diferență" observată în ecranul plat Apple.
  • Imaginea intitulată Utilizați un plan de gofon cu un pas 1 iPhone
    4. Lăsați-vă ochii și creierul să trăiască cu paradoxul până când îl folosesc. Pentru unii oameni înseamnă zile - pentru alții ar putea însemna săptămâni sau mai mult.
  • Imagine intitulată Blocare iPhone fără un buton de alimentare Pasul 2
    5. Dacă utilizați un dispozitiv cu control contrast, micșorați contrastul afișajului, iar experiența va fi mai plăcută - din păcate, iPhone-ul nu are o astfel de opțiune.
  • Imagine intitulată Dezactivat Vibrați pe iPhone Pasul 20
    6. Încercați să utilizați dispozitivul Apple atunci când se confruntă cu un perete sau alt neutru, cu o imagine de conținut redus de informații. Pentru unii oameni, ochii încă mai văd ce se întâmplă când se uită la ecranul mic. Cele mai puține informații în afara ecranului, cu atât mai puțină presiune a creierului.
  • Imagine intitulată Eticheta de telefon mobil Practică Pasul 1
    7. Evitați utilizarea dispozitivului la mers pe jos. Acest vârf este echivalent cu cel precedent.
  • Imagine intitulată Evitați iPhone sau ipad greață Pasul 13
    8. Schimbați culoarea "ecranului de acasă" tuturor albului alb sau negru, în funcție de ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.Black pare să funcționeze mai bine pe ecranul inițial, deoarece maschează efectul de "umbrire" al icoanelor, scăzând iluzia 3D. Acest truc nu ajută pentru toate celelalte ecrane (safari, setări, e-mail etc.).
  • sfaturi

    Îmbunătățiți acest articol și raportați-vă experiența în comentarii. Acesta este un subiect care nu este bine înțeles pe internetul larg.
  • Greața nu este cauzată de interferența electromagnetică așa cum este revendicată de unii. Pentru a dovedi că utilizați telefonul în modul Aeroport. Sau utilizați un smartphone diferit cu ecranul de rezoluție inferior sau ecran lucios.
  • Avertizări

    Cel puțin un accident de mașină sau aproape de Miss a fost raportat datorită grețurilor cauzate de dispozitive iPhone și iPad. Vă rugăm să fiți atent.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar