Cum se schimbă setările safari pe iphone sau ipad

Thiste parere Cum să personalizați comportamentul browserului Web Safari pe iPhone sau iPad. Dacă utilizați iOS 13 sau mai târziu, aveți acum opțiunea de a alege opțiunile de afișare pentru site-urile web individuale, pe lângă efectuarea modificărilor globale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea preferințelor web pe site
  1. Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți orice site din Safari. Începând cu iOS 13, safari vă permite acum să alegeți setările personalizate pentru site-urile web individuale. Începeți vizitând un site web (e.G., https: // rum.maniqui-es.com).
  • Modificările pe care le faceți cu această metodă vor afecta numai site-ul web deschis. Dacă doriți ca preferințele dvs. să afecteze toate Site-uri web, mai degrabă decât pentru cele pe care le personalizați, consultați preferințele web în schimbare pentru toate secțiunile de site-uri web.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Apasă pe Aa pictograma. Este aproape de colțul din stânga sus al ecranului din bara de adrese. Toate setările pe care le puteți controla pentru site-ul Web deschis apar în acest meniu.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Reglați dimensiunea fontului. Suma de zoom implicită (100%) apare în partea de sus a meniului. Atingeți mai mic A În partea stângă pentru a reduce dimensiunea implicită a fontului sau a celor mai mari A în dreptul de ao mări. Continuați să atingeți până când sunteți mulțumit de noua dimensiune, apoi apăsați oriunde pe pagină pentru a închide fereastra.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți Aa din nou și selectați setările site-ului web. Este ultima opțiune. Aceasta deschide panoul Setări pentru site-ul web deschis.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Comuta "Solicitați site-ul desktop" Treceți la poziția dorită. Modul desktop afișează un site pe care același lucru a fost așa cum ar apărea atunci când utilizați un computer. Modul desktop poate afișa opțiunile care nu sunt disponibile într-o versiune mobilă a unui site. Pentru a seta site-ul actual pentru a apărea întotdeauna ca versiunea browserului desktop, puteți să glisați "Solicitați site-ul desktop" treceți la (verde). Dacă nu, lăsați-l (gri).
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Comuta "Utilizați automat cititorul" Treceți la poziția dorită. Modul cititor (nu este disponibil pentru toate site-urile web) Afișează site-urile web cu mai puțină umplutură pentru o experiență de citire mai simplă. Pentru a afișa întotdeauna site-ul curent în vizualizarea cititorului, glisați "Utilizați automat cititorul" treceți la (verde). În caz contrar, lăsați-l (gri).
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Comuta "Utilizați blocantele de conținut" Treceți la poziția dorită. Dacă ați instalat aplicații de blocare a conținutului terț (cum ar fi anunțurile de anunțuri), le puteți dezactiva pe site-ul web. Glisați comutatorul în poziția (verde) pentru a permite blocantului dvs. de conținut să ruleze în mod normal pe acest site sau să îl lasați (gri) pentru ao dezactiva numai pe acest site.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 8
    8. Personalizați accesul site-ului la aparatul foto, microfon și locația. A doua secțiune vă permite să alegeți când și cum site-ul actual poate accesa aceste caracteristici ale iPhone-ului dvs. aparat foto, Microfon, și / sau Locație Pentru a alege preferința dvs. pentru fiecare caracteristică.
  • Selectați Cere pe o caracteristică dacă doriți să vi se solicită de fiecare dată când site-ul încearcă să acceseze caracteristica (implicit).
  • Selectați Deny Dacă nu doriți niciodată site-ul să acceseze caracteristica.
  • Selectați Permite Pentru a permite întotdeauna site-ului să acceseze caracteristica.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 9
    9. Atingeți Terminat când este terminat. Este legătura albastră din colțul din stânga sus al ecranului. Setările dvs. pentru site-ul curent sunt acum salvate.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea preferințelor web pentru toate site-urile web
    1. Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 10
    1. Deschideți setările iPhone sau iPad-ului
    Imagine intitulată iPhonesettingsappicon.jpg
    . Este pictograma angrenajului găsită în mod obișnuit pe ecranul inițial.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 11
    2. Derulați în jos și apăsați Safari. Este în cel de-al 5-lea grup de setări.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 12
    3. Derulați până la "Setări pentru site-uri web" SECȚIUNE. Este spre partea de jos a meniului. Această secțiune este locul unde puteți controla cum toate Site-urile web apar în Safari, precum și dacă site-urile pot accesa caracteristici cum ar fi camera, microfonul și locația.
  • De asemenea, este posibilă personalizarea acestor setări pe o bază pe site. Vedeți această metodă pentru a afla cum.
  • Schimbarea preferințelor dvs. web utilizând această metodă nu va afecta site-urile pe care le-ați personalizat individual.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 13
    4. Atingeți Zoomul paginii Pentru a regla dimensiunea implicită a fontului. Dimensiunea implicită a fontului (100%) apare cu un marcaj albastru, dar puteți alege un nivel diferit de mărire dacă doriți.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 14
    5. Atingeți Solicitați site-ul desktop Pentru a ajusta vizualizarea implicită. Versiunile desktop ale site-urilor web nu sunt optimizate pentru ecrane telefonice mici, dar uneori va trebui să vedeți o versiune desktop a unui site pentru un scop specific. Comutați comutatorul (verde) pentru a vizualiza întotdeauna versiunea desktop a site-urilor web sau dezactivată (gri) pentru a utiliza site-uri mobile optimizate atunci când sunt disponibile.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 15
    6. Atingeți Cititor Pentru a seta preferințele modului cititor. Modul cititorului (nu este disponibil pentru toate site-urile web) Afișează site-urile web cu mai puțin umplutură (fotografii, anunțuri și videoclipuri) pentru o experiență de citire mai simplă. Pentru a afișa automat site-urile compatibile în modul cititor, glisați "Alte site-uri web" treceți la (verde).
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 16
    7. Personalizați accesul site-urilor la aparatul foto, microfon și locația. Atingeți aparat foto, Microfon, și / sau Locație Pentru a alege preferința pentru fiecare caracteristică pe toate site-urile web:
  • Selectați Cere pe o caracteristică dacă doriți să vi se administrează de fiecare dată când orice site încearcă să acceseze caracteristica (implicit).
  • Selectați Deny Dacă nu doriți niciodată site-urile web să acceseze funcția.
  • Selectați Permite Pentru a permite întotdeauna site-urile web să acceseze caracteristica.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea setărilor generale de safari
    1. Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 17
    1. Deschideți setările iPhone sau iPad-ului
    Imagine intitulată iPhonesettingsappicon.jpg
    . Este pictograma angrenajului găsită în mod obișnuit pe ecranul inițial.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 18
    2. Derulați în jos și apăsați Safari. Este în cel de-al 5-lea grup de setări.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 19
    3. Atingeți Siri și căutare Pentru a personaliza setările Siri și Căutare. Această opțiune se află în partea de sus a meniului.
  • Utilizați glisoarele în "În Safari" Secțiunea din partea de sus pentru a alege dacă Siri are acces la safari.
  • Utilizați glisoarele în "ÎN CĂUTARE" Secțiunea pentru a personaliza dacă opțiunile Safari arată când căutați iPhone / iPad sau utilizând aplicația rapidă a comenzilor.
  • Atingeți butonul din spate când ați terminat.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 20
    4. Modificați preferințele de căutare implicite în "CĂUTARE" secțiune. Setările din această secțiune determină comportamentul de a efectua căutări pe web în adresa Safari / Barul de căutare. Puteți alege un motor de căutare implicit (E.G., Google), permiteți sugestii și multe altele.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 21
    5. Ajustați preferințele dvs. în "GENERAL" secțiune. Este sub "CĂUTARE" secțiune. Unele dintre opțiunile din această secțiune:
  • Atingeți Autofill Pentru a regla ce informații apar automat în câmpuri de formular, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, e-mailul și informațiile despre cardul de credit.
  • Anunțurile pop-up sunt blocate în Safari în mod implicit. Dacă doriți să vedeți anunțuri pop-up pe site-uri web, glisați "Blocați pop-up-urile" Treceți la poziția oprită (gri).
  • Atingeți Descărcări Pentru a alege unde să salvați fișierele și mass-media pe care le descărcați de pe site-uri web. Veți avea opțiunea de a alege un serviciu de stocare cloud sau iPhone / iPad.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 22
    6. Schimbați comportamentul filei în "Tab-uri" secțiune. Această secțiune este locul în care puteți ajusta modul în care apar filme când atingeți pictograma file (cele două pătrate suprapuse din colțul din dreapta jos al Safari). De asemenea, vă puteți personaliza preferințele pentru comportamentul tabelelor în sine.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 23
    7. Setați preferințele dvs. în "Confidențialitate și securitate" secțiune.
  • Pentru a permite site-urilor și serviciilor să urmărească navigarea oriunde pe Web, glisați "Împiedicați urmărirea transversală" Treceți la poziția oprită (gri). Pentru a vă păstra confidențialitatea, puteți lăsa acest comutator în poziția On (verde).
  • Cookie-urile sunt utilizate de site-uri web pentru a urmări vizitele, preferințele și informațiile de conectare (pentru site-urile care necesită accesul la nume de utilizator / parolă). "Blocați toate cookie-urile" Comutatorul este oprit (gri) în mod implicit, dar îl puteți activa prin a-l transmite în poziția (verde).
  • Safari va afișa un mesaj de avertizare dacă un site pe care îl vizitați este considerat fraudulos într-un fel. Dacă nu doriți să vedeți aceste mesaje, puteți comuta "Avertisment fraudulent" Treceți la poziția oprită (gri).
  • Ajustează "Verificați pentru plata Apple" Comutați pentru a reflecta comportamentul dvs. de plată al Apple dorit pe toate site-urile web.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Safari pe iPhone sau iPad Pasul 24
    8. Atingeți Avansat Pentru caracteristici avansate și experimentale. Dacă doriți să alegeți preferințele dvs. pentru executarea jаvascriptului, utilizați Inspectorul Web pentru a evalua codul sau pentru a verifica caracteristicile experimentale pentru dezvoltatori, atingeți acest link din partea de jos a meniului pentru a vizualiza opțiunile dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar